Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

 

Läget idag?

Jo, ganska bra. Tack som frågar. Var på bra humör imorse i alla fall. Lite trött, men jag köpte en kaffe på Pressbyrån och solen sken på mig hela promenaden från tåget.

 

Vad gör du just nu?

Väntar på att F ska komma hem så att vi kan äta och spela Mario Kart. Enda vi gör. F har bytt ut sina godmorgon-sms till Vad finns det i shopen idag

 

Vad ska ni äta?

Det blir stekt svamp, mozzarella, tomat, avokado och bladspenat med massa vinägrett. Mmm. Till det surdegsbröd stekt i smör. Vi provade det nyligen och nu är jag besatt. Kommer behöva steka allt bröd jag äter från och med nu.

 

Vad ser du fram emot denna vecka?

Två kul grejer! Äta semlor imorgon och fira Sofies 30-årsdag på lördag. Vet inte vad jag längtar till mest?? Haha nej förlåt Sofie.

 

Vad står det i ditt senast inkomna sms?

Köp 3, Betala endast för 2!

Jag har 265 olästa reklam-sms i min telefon i skrivande stund.

 

Det senaste någon sa till dig?

Hej. Visst är det kallt idag?

Det var en man som gick förbi mig på gatan. Blev vettskrämd och svarade absolut inget tillbaka. Han kanske menade att vara trevlig, jag vet ej, men jag halvsprang och kollade över axeln resten av biten hem. Kul att va tjej!

 

Några måste denna vecka?

Hämta mitt nya pass och beställa mattor bland annat. Kul att man river upp mattor och lägger golv för att sedan köpa mattor och lägga på golven : ))

 

113 gillar

Kommentarer (28)

 • Lisa

  |

  Verkligen annorlunda från stad till stad. Jag är Göteborgare och pratar och skämtar med alla människor. Antingen börjar jag prata eller så börjar de prata. Så himla härligt tycker jag.

  Svara

  • BB

   |

   Den bilden av Göteborg känner jag inte igen 😂 visst att man pratat med någon random ibland absolut inte i närheten av alla människor jag möter (och inte heller att de försöker prata med mig).

   Svara

   • Lisa

    |

    Då är du nog långt ifrån lika öppen som jag haha.

    Svara

    • Victoria

     |

     Hon kan väl vara en ”öppen” person även om hon inte börjar prata med främlingar i vardagen?

     Svara

  • Hanna

   |

   Oj! Så olik bild från mig. Jag upplever det som att många i Göteborg är otroligt egoistiska. Tränger sig på vagnen redan innan folk gått av exempelvis. Kanske ska börja prata mer själv 😉

   Svara

   • Lisa

    |

    Det är ju bara korkade människor. De finns också och främst i Stockholm.

    Svara

    • Hanna

     |

     Ja det vet jag inget om, är inte så ofta i Stockholm 😇.

     Svara

  • Kattis

   |

   Haha. Jag började hälsa på folk när jag flyttade från Göteborg till Malmö. Min syster tittade förskräckt på mig när jag berättade att jag hade hälsat på hennes granne när jag var uppe i Göteborg. Nu tycker jag det är trevligt och har fortsatt på det spåret även sen jag flyttade hem till Göteborg igen. Möter oftast glada miner men inte alls på samma sätt som i Malmö.

   Svara

 • Anna

  |

  Stek bröd i massa olivolja, sen ”riv” en vitlöksklyfta på, alltså dra klyftan lite fram å tillbaka på brödet. På med salt. Kan leva på detta 🤤

  Svara

  • Egoina

   |

   😍😍

   Svara

 • Robert

  |

  Blev man sugen på mat, som vanligt. 😉

  Svara

 • Lotta

  |

  Hej
  Visst visade du en lista hur ni har fördelat hushållssysslorna över veckans dagar? Jag gillade den skarpt och var helt säker på att jag sparat den – men nu kan jag inte hitta den eller inlägget du lade ut den i. Någon chans att du kan visa den igen (kanske tråkigt för alla andra?) eller länka till inlägget där den var?

  Tack – och hoppas ditt 2020 bara blir bättre och bättre 😘

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm tror aldrig jag lagt upp en sån lista? Måste vara någon annan 🙂 Tack <3

   Svara

   • Lotta

    |

    På riktigt, LoL. Jag som verkligen bar 100% säkert på att det var du. Kollade igenom varje inlägg fram till Juni innan jag gav upp och frågade istället. Timmar jag aldrig får tillbaka 😂🤣😂 Tack för svar iallafall ♥️

    Svara

   • Lotta

    |

    Blev så irriterad på mig själv att jag var tvungen att komma på var jag såg den (tur att jag inte läser särskilt många bloggar). Det var Flora Wiström som skrev om det —– https://flora.baaam.se/2020/01/12/jag-i-snygga-klader-mitt-och-johans-stadschema/ —–

    Vet inte om det är ok att dela länk från någon annans blogg? Det är helt ok om du väljer att inte publicera den här kommentaren, tänkte mest om det var någon som kanske blev nyfiken?

    Svara

    • Egoina

     |

     Ah så bra att du hittade! Men drygt med allt letade 😬😅

     Svara

     • Lotta

      |

      …sen sitter man där och inser att det nog inte var värt alla dom där bortslösade timmarna trots allt… 🙄 #AldrigErkännaSigSlagenAvInternätet

 • Eva

  |

  ”Väntar på att F ska komma hem så att vi kan äta och spela Mario Kart. Enda vi gör. F har bytt ut sina godmorgon-sms till Vad finns det i shopen idag”
  Hahaha tack för morgonens första skratt, det där var bara för bra! :’D

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Och övrig tid tittar han på youtubeklipp på klockor…..:)

   Svara

 • Emelie

  |

  Supermärkligt kommer inte in på din blogg med mitt wifi hemma, så får använda mitt 4G. Är det någon annan som har samma problem?

  Svara

  • Egoina

   |

   Va! Så konstigt! Får undersöka detta.

   Svara

   • Emelie

    |

    Konstigt nog går det med jobb-wifit.. men andra bloggar funkar så verkar vara just din 🙁

    Svara

  • I

   |

   Funkar utmärkt med mitt wifi

   Svara

 • Julia

  |

  Att prata om vädret är väl ändå bara trevligt 😉 man får inte vara rädd för livet! Skulle han vara obehaglig är det ju en annan sak såklart!

  Svara

  • Erika

   |

   Håller med. Känns lite överdrivet att lägga benen på ryggen bara för att det är en man. Snälla! Förstår också att man ska vara försiktig men att nån säger en kommentar om vänster och hon lägger benen på ryggen. Stackars gubben blev nog chockad över otrevligheten.
   Som sagt var försiktig men snälla nån. Överdriv inte!!

   Svara

 • Erika

  |

  Vädret**

  Svara

  • Elin

   |

   Håller också med! Man ska absolut vara försiktig men man kan liksom inte utgå ifrån att alla är creeps. Nånstans är vi väl ändå sociala varelser och en kommentar om vädret känns ju faktiskt så ”svenskt” som det kan bli 🙂

   Svara

 • Ebba

  |

  Bröd stekt i smör och lite vitlök. Åt det typ varje dag i två veckor. Så jäkla gott.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv