Follow my blog with Bloglovin

5 snabba från veckan hittills

Brukar säga att min kroppsform är ett päron. I måndags hittade jag min kroppsform OCH min hållning?? Kände mig typ offended där den låg och hånade mig i fruktkorgen.

 

Ser inte mycket ut för världen, men på kvällen lagade vi linsgryta. En favoritträtt helt klart och enkelt att göra mycket matlåda. Denna gång fyllde vi ut med rivna morötter.

Snabbrecept: Lök, vitlök, ingefära, krossade tomater, kokosmjölk, buljong, linser, kryddor (t.ex. gurkmeja, peppar, chilipeppar, kanel, ingefära), koriander och morötter. Pressad lime på är ett måste.

 

Ny dag och ny mat. Käkade pizza med Caroline med familj efter jobbet i tisdags. Valde bästa toppingen på pizzan ever: kronärtskocka, chili, champinjoner och oliver. GOTT.

Den förtärdes till ljuva toner av Augusts iiiaaiiiaaa-ooo (= Per Olsson hade en bonnagård).

 

Igår blev det nya naglar. Har mest kört fransk ombré nu på sistone. Så fint tycker jag. Finns noll poäng enligt F att fixa naglarna om man inte väljer färg. Haha.

 

Bloglovin strulade och detta inlägg dök upp som mitt. Haha orkar inte så knäppt. På en halv sekund exploderade min telefon med två kategorier av meddelande: 1) Whaaat vad händer, något är fel och 2) Grattis! Hur kan du kunnat dölja det så länge??

Hade ändå varit ganska kul om jag bara nämnt det sådär casual i vecka 31 från ingenstans. Men är alltså inte jag som skrivit detta. Sorry för förvirringen.

 

147 gillar

Kommentarer (17)

 • Carro

  |

  Yay, nu verkar bloglovin funka igen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj! 👌🏼

   Svara

 • Karolina

  |

  Fina naglar! Har aldrig gjort naglarna och tror aldrig jag kommer orka leta upp nån som gör fina, och sedan hålla efter och se till att de håller sig snygga. Synd, när jag vet hur fint det kan bli! Hehe. Och JAA kronärtskocka och oliver är mina måstetoppings! Möms

  Svara

 • Robert

  |

  Borde kanske testa en pizza med den toppingen eller liknande? 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Alltså va?! Jag har i hela mitt liv trott att låten går ”Herr Olsson”, inte ”Per Olsson”. Var tvungen att googla och jag är i chock. Hur har det här gått till? Hur har jag aldrig hört att alla andra sjunger Per?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha jag med! Googlade ”herr Olsson” när jag skrev det bara för att dubbelkolla och blev så chockad??

   Svara

 • Elin

  |

  Själv märkte jag av att jag var gravid i v 29 😂 Var lagom spännande att berätta det för folk då 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kan jag tänka mig 😳😅

   Svara

 • Stina

  |

  Gröna oliver på pizza????? What??? Skåne är verkligen långt hemifrån;)

  Svara

 • ida

  |

  Jobbar du på Prisjakt ? eller är din kollega bara sponsrad eller stort fan av de?
  😀

  Svara

  • Egoina

   |

   😭😭😭😍

   Svara

 • Johanna

  |

  Oliver och kronärtskockor är ett måste på pizzan! Gillar även aubergine, zucchini och paprika, men det är sällan det finns..
  Linsgrytan såg riktigt god ut! Har du något recept på den eller höftade du med lite götta ingredienser?
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram

  Svara

 • Josefine

  |

  Hej, en fråga om något helt annat. Din golvlampa tycker jag är väldigt fin, men vad har du för lampskärmar till? Har tittat på lampan men blir inte klok på om det måste vara ”toppringsskärm” eller går bra med klämfäste? Hittar inte alls många med toppringsfäste så hoppas inte på det eftersom jag vill köpa lampan!

  Svara

  • Egoina

   |

   Har köpt både själva foten och skärmarna (separat) på Ellos ☺️

   Svara

 • Hanna

  |

  Nu kommer det här säkert låta som en ” du bloggar för lite”-kommentar, men: 3 inlägg på en vecka! Det känns inte likt dig? Skriver av oro/omtanke. Jag hoppas att du är okej! Nu när jag tänker ett steg till kanske det iofs tyder på att du är super-okej. Att du har så kul att du inte hinner med bloggandet! Hoppas det 💛

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv