Follow my blog with Bloglovin

Testar Xlash: före- och efterbilder

Innehåller annonslänkar.

Jag nämnde för några veckor sedan att jag testade Xlash och ni önskade en recension. Självklart ska ni få det!

Xlash är ett serum som ska ge längre, tjockare, mörkare och fylligare ögonfransar. Synligt resultat utlovas redan efter 28 dagar. Har såklart tagit före och efterbilder så att vi kan jämföra.
Follow my blog with Bloglovin

 

 

Jag har använt Xlash i tre månader och applicerar det innan jag går och lägger mig cirka tre gånger i veckan (varje dag första månaden). Jag har använt det lika ofta på mina ögonbryn.

Det här tycker jag: Till en början blev mina fransar glesare. I efterhand vet jag inte om det var för att några av fransarna blev längre än de andra och fransarna därför kändes glesare, eller om det var så på riktigt. Jag ville avsluta, men kämpade på och det dröjde inte länge innan jag märkte effekt. Mina fransar kändes längre!

Men de kändes också spretigare och inte lika lätta att kontrollera. Är det något jag lägger tid på vad gäller min sminkning är det att få fransarna helt perfekta. Det är inte lika lätt nu. Längre fransar = fransar som mer lever sitt eget liv. Jag måste kämpa lite för att de ska ligga fint. Å andra sidan får jag volym direkt. Jag kan inte ens ta lika mycket mascara som jag kunde tidigare, för då hade de varit långt uppe i ögonbrynen. Haha.

Vad gäller mina ögonbryn har jag inte märkt någonting. Jag har glesa ögonbryn och hoppades på att Xlash skulle hjälpa, men det är ingen skillnad överhuvudtaget. Jag har ändå ihärdigt använt serumet dag ut och dag in och hoppats på effekt. Men ska ge upp nu, för det verkar inte hända något.

Här kommer före- och efterbilder! Före till vänster och efter till höger. Har tagit bilder både osminkad och sminkad.

 

Utan smink. Syns inte så mycket på bild då mina fransar är ljusa. Mina fransar har alltså inte blivit nämnvärt mörkare.

 

Med smink. Men här ser man! Visst har de blivit längre ändå? Hade ju långa fransar från början, men nu är de snäppet längre. Fylligheten verkar dock vara densamma.

Slutsats: Fransarna har absolut blivit längre, men har inte märkt stor skillnad vad gäller fyllighet och färg.

HÄR kan du läsa mer om Xlash eller köpa det.

Har du provat ett fransserum? Vad tyckte du?

 

63 gillar

Kommentarer (18)

 • rebecca

  |

  Regina! Det har blivit konstigt med din blogg på Bloglovin’, dina nya inlägg dyker inte upp och det senaste inlägget som ligger uppe är inte ens från din blogg. Skulle vara jätteuppskattat om du hade möjlighet att kolla upp detta.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja så störigt! Dom säger att dom håller på och fixar det. Hoppas det är löst snart 🙁

   Svara

   • Elin

    |

    Har du haft kontakt med Bloglovin’? I så fall, HUR fick du det??? De svarar ju inte på mejl eller Instagram (där det är många som kommenterar att de inte går att få tag i). Blir galen 🙁

    Svara

 • Robert

  |

  Verkar kanonbra. Visserligen har mina fransar en bra volym men det kanske vore värt att testa ändå. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag har provat och kan rekommendera Elizabeth Arden fransserum, resultat efter två veckor. Jag upplever att fransarna blir fler och längre. Något dyrt men värt pengarna!

  Svara

 • Erica

  |

  Kör också xlash (2 veckor in) och märker än så länge ingen skillnad, dock så är min ”tub” vit??? 🧐

  Svara

 • Emma

  |

  Bra med före- och efterbilder. Jag har korta och glesa ögonfransar och skulle gärna ha lite längre och tätare. Det verkar vara värt prova enligt dina bilder. Tack för tipset!

  Svara

 • Sara

  |

  Jättebra resultat!

  Men jag får inte upp dina inlägg via bloglovin längre? Senast var inlägget med L300… Tänkte att det var konstigt att du inte bloggat på flera dagar, men det har du ju ser jag nu. Går jag in på din blogg via Bloglovin o senaste inlägget där kommer jag istället till Andrea hedenstedt blogg, som jag inte prenumererar på, så konstigt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska vara löst snart hoppas jag 🙁

   Svara

   • MY

    |

    Nu är du tillbaka på min bloglovin 🙂

    Svara

 • Rebecca

  |

  Tack för tips! Har lyckats dra min ögonbrynstrimmer över mina ögonfransar ett antal gånger, och då tar det lite tid tills de växer ut. Det här serumet kanske hjälper? Om du vill så får du gärna besöka min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa som ätstörningar och depressioner.

  Svara

 • D

  |

  Hej!
  Jag tycker att du har så fina fransar och har dessutom köpt likadan mascara som du för att få ett så bra resultat som du får. Tycker att mascaran är bra, men resultatet blir inte likt ditt (klumpar ihop sig lite grann, vet inte vad jag gör för fel?). Skulle du kunna posta en video på HUR du målar dina fransar?
  Tack för en bra och ärlig blogg! 🥰

  Svara

  • Sofie

   |

   Tack för tips ! Gjorde en beställning direkt ! 🙂

   Svara

   • marre

    |

    Kör en droppe morgon (massera in) och samma igen kväll!! You’re welcome!

    Svara

 • Sofie

  |

  Har också använt x-last ett tag nu. Märker inte så mycket på längden, men mina fransar har blivit mycket mörkare. Inte märkt något alls på ögonbrynen tyvärr.

  Svara

 • Lina

  |

  Jag har märkt jättestor skillnad på mina fransar sedan jag slutade använda mascara varje dag. Jag tänker att det eviga gnuggandet med mascaraborste och rengöring påverkar längd och liksom tillväxt.
  Nu när jag vant mig känner jag att jag ser pigg och fräsch ut även utan mascara, trots att jag är rödblond och har vita fransar 🙂

  Svara

 • Nathalie

  |

  Du skulle inte kunna fixa nån rabattkod för Xlash? 🙂
  Mvh fattig student hehe

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv