Follow my blog with Bloglovin

Alltid i badrumsskåpet

I annonssamarbete med L300 Sverige

 

Jag gillar att testa olika hudvårdsprodukter, men har alltid L300-produkter i mitt badrumsskåp som jag återkommer till. Som en trygg kompis som alltid funkar. L300 använder samma ämnen som finns i huden och hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans.

Dags för en liten hudvårdsrutin! Bästa stunden på dagen ju. Älskar att ta min tid. “Vad gör du där inne egentligen”, brukar F ropa ibland när han tycker jag är borta länge. Haha.

Då kör vi igång. Mål: vårglow!

 

I den här ordningen använder jag produkterna. Rengöring -> face scrub -> micellärt ansiktsvatten -> ögonkräm -> serum -> dagkräm

Ansiktskrämen Intensive moisture (längst till höger) har jag använt i evigheter och är min absoluta favorit när det kommer till dagkräm. Särskilt på vintern. Jag använder den varje dag och sover med fuktmask någon gång i veckan och är aldrig torr. Guld värd.

 

 

Face scruben är ny och innehåller skrubbkorn av vulkanisk sten. Den är finkornig och går därför bra att använda varje dag. Jag använder ju syra i min rutin på kvällen, men tycker inte det tar bort behovet av scrub. Är ju så härligt att rengöra på djupet och skrubba bort döda hudceller. Huden blir så glowig efteråt. Särskilt tillsammans med Vitamin C serumet som ger en jämnare hudton och lyster.

 

Lite primer och smink på det så blev jag såhär snygg. Ja men hallå ja.

Just nu har Lloyds 20% rabatt på alla produkter från L300. Passa på att bunkra 😻

Tryck här för att komma till kampanjen!

 

41 gillar

Kommentarer (28)

 • Emina

  |

  Jag har också testat denna serie men fungerade inte alls för min hud, fick slänga allt 🙁 Kör på Clinique nu!

  Svara

 • Robert

  |

  Då börjar vi bunkra! Bara jag som tycker bunkra är ett märkligt ord när man börjar tänka på det? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag tycker alla ord är märkliga när man börjar tänka på dom ?

   Svara

   • Robert

    |

    Det tycker jag också. Var tvungen att kolla ett par gånger förut om det verkligen heter “bunkra”. Såg så skumt ut, haha.

    Svara

 • Ellen

  |

  Ditt hååår!! Så fantastiskt fint på alla dessa bilder!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Hanna

  |

  Förstår att detta var bara en skämtsam kommentar som passade till inlägget MEN hjälp vad jag hatar när folk pratar med mig genom toadörren!!! Alltså det är på riktigt bland det värsta jag vet, allt låser sig och hur kissnödig jag än är så stannar det liksom upp. Ännu värre när man gör nr 2… hahaha fy kan folk bara låta en VA IFRED när man är på toa tack på förhand ??

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

   • Hanna

    |

    Haha förlåt det var otydligt 😂 när du skrev att F brukar skriva ”vad gör du där inne egentligen”

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha nej frågetecknet var en emoji egentligen. Så konstigt, den blev till ett frågetecken istället.

     Svara

   • Cecilia

    |

    Haha vad otrevligt det ser ut när du svarar med endast ett frågetecken

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha ja 😂🙈

     Svara

   • Ellen

    |

    Antar kommentaren syftar till när F ropar på dig när du är på toan och hudvårdar loss 🙂

    Svara

 • Lina

  |

  Jag tänker med jämna mellanrum att jag ska bli en såndäringa hudvårdskvinna men jag kommer aldrig till skott. Jag tvättar bort smink med samma tvål jag tvättar näva med och om jag är utan smink så kör jag bara vatten. Efter det en creme á la creme á la Nivea för 27 riksdaler, den är en alltiallokompis som är till nylle, kropp och näva ?
  Tänker att jag kommer bli ruinerad om jag skulle ändra rutin ??

  Svara

  • Anneth

   |

   Nääh, man behöver ju inte gå all in och köpa femton olika grejer på direkten. 🙂 För mig som fyller 39 i år så insåg jag att det inte längre funkar med typ vatten och tvål för då blir jag ett knastertorrt fnas där sminket fastnar på alla torra ytor och jag ser bedrövlig ut, men allt jag använder till “rutinen” är typ en bra mild rengöringstvätt anpassat för ansikte (inte händer), en dagkräm och en syrapeeling (för fejset tål inte sån där kräm med peelingkorn i). Sen kan man lyxa med en nattkräm ifall man känner att man vill att ansiktet ska återfuktas under natten. Börja med det du känner att du behöver och skit i alla serum och sånt?

   Svara

  • L

   |

   Du, om det funkar för dig så kör på! Har du bra hud så är det ingen mening att börja peta! Skulle inkludera solskydd bara.

   Min hud vill göra finnar av allt liksom, så är avis på dig. Om jag tog på en bulle för en halvtimme sen och råkar klia mig på hakan: BAM! Finne.

   Svara

 • Jenni

  |

  Du kanske redan vet om det, men jag slussas till en annan blogg till någon som heter Andrea hedenstedt när jag skriver in egoinas.se i adressfältet… både igår och idag. Kunde dock googla fram din blogg 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Så konstigt. Hoppas det är löst snart!

   Svara

 • Joly

  |

  Mycket förvånad över att du kör både syror och fysisk skrubb och dessutom rekommenderar en fysisk skrubb till andra. Är de där vulkaniska stenarna äkta finns det dessutom ingen garanti att de är helt runda och blir då väldigt vassa och grova på huden. Även den minst skrubbiga skrubben kan leda till micro tears i huden, som kan bidra till inflammation, känslighet, ärrbildning etc. En dubbelrengöring där första steget är olja eller oljebaserat är mer skonsamt.
  Ta det lugnt med huden, kompisar!

  Svara

 • Anna

  |

  Gud vad man INTE behöver massa grejer till huden 🙂 man skapar ju bara ett behov om man väl börjar.

  Och att det innehåller ämnen som huden själv har? I tex serumet finns det något som heter disodium edta, vilket är ett konserveringsmedel. Biverkningar? – Bryter ner hudens skyddsbarriär och tillåter sig själv och övriga ämnen att tränga in i blodomloppet, fosterskador, binder sig till tungmetaller och hamnar i vårt dricksvatten.

  Svara

 • Elin

  |

  Hej Regina!

  Under förmiddagen idag så når inte (iallafall inte jag) din blogg när jag skriver egoinas.se… Istället hamnar jag på https://andreahedenstedt.se/ som är en annan blogg. Du borde nog kolla upp det!

  Svara

  • Egoina

   |

   Så märkligt! Kollar upp det!

   Svara

 • Natalie

  |

  Är det bara jag som efter detta inlägg får in en helt annan blogg i RSS flödet? En Andrea Hedenstedt hamnar jag hos när jag använder RSS flödet för Egoina. Lol, hjälp vill inte förlora flödet från denna blogg

  Svara

 • Jenna

  |

  Använder du inget från The Ordinary längre? Jag kör TO nu, men är inte helt såld även om det hjälpt min hy på många sätt så funderar på att byta så är lite sugen på att testa L300 efter ditt inlägg 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, inte just nu. Gillade ju t.ex. blodmasken och niacinamide, men har bytt ut båda till produkter från Emma S istället som jag tycker är snäppet bättre 🙂

   Svara

   • Anna

    |

    Vilka produkter från Emma S är det du använder?😊

    Svara

    • Egoina

     |

     Enzyme peel och Niacinamide formula 🙂

     Svara

 • Krista

  |

  Gillar L300 fuktkrämen mkt! Tack för tips, var efter ditt förra inlägg jag köpte den. Serumet också bra!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv