Follow my blog with Bloglovin

Hejdå golvet

 

Igår tömde vi det blivande extrarummet på möbler och saker och började plocka upp golvet. Ska börja med det och sedan flyttar vi alla möbler från vardagsrummet och köket dit och fortsätter med golv och matta där inne. Laminatgolvet på bilden (cirka 15 kvadrat) och mörkgrått vinylgolv (cirka 10 kvadrat) finns att hämta i Helsingborg om någon är sugen! Senast söndag.

Jag tänkte lägga ut projektet med väggen och skjutdörrarna på en offert-sida idag för att se om vi får in några offerter. Om det är någon som vet en bra firma som kan tänka sig ett sådant jobb får ni gärna tipsa!

Ser ni den lilla ”dosan” som ligger på golvet. Det är någon form av ventil. Det är liksom hål ner i golvet…till något? Jag har aldrig sett något sånt förut, men golvkillen sa att det är vanligt och att han har likadant hemma hos sig. Nu när vi tagit bort allting i rummet kan jag höra svagt hur det susar. Haha så märklig grej.

Det var dagens renoveringsrapport! Jobbar hemifrån idag och har precis ätit lunch och ska snart fortsätta med en artikel jag skriver. Kul med varierande arbetsuppgifter. Hörs senare igen!

 

95 gillar

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Det där rummet ser så mysigt ut. 😛 Hejdå! Mvh /Golvet

  Svara

 • Jackie

  |

  Det där bruna golvet är ju jättevackert! Vill ni ha ekparkett kan vi byta! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Har redan beställt osv, men du får gärna mitt 🙂 Bara att hämta senast söndag!

   Svara

   • Jackie

    |

    Gärna, men jag bor i sthlm och behöver till 90kvm.. ? men du råkar inte veta var golvet är köpt?? Visade karln och han tycker också det är snyggt.

    Svara

 • Jennifer

  |

  Min frisör säger att torrschampo inte är bra överhuvudtaget utan ska användas i absoluta nödfall när man verkligen inte hinner tvätta håret. Är bättre att tvätta håret en dag tidigare än att gå en extra dag med skitit hår och torrschampo har jag lärt mig 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv