Follow my blog with Bloglovin

Långhelg i Norge

Men vad gjorde du i helgen egentligen då Regina? Jo, det ska jag berätta:

 

Efter vi hördes där på hotellet i torsdags vad det dags att äta middag med mina kollegor. Jag önskade en liten paus på hotellrummet när vi checkat in innan vi skulle mötas upp igen och de andra ba QUÈ???

”Ehhh…vi sätter oss i baren så kan du komma när du är redo”, sa de. Haha.

 

Vi tänkte gå runt och spana in lite olika ställen för att hitta en bra restaurang, men det slutade med att vi valde första bästa då det var så sinnes kallt ute att vi inte orkade vara utomhus.

Det är visserligen en onormalt varm vinter även i Norge, men det gör ju att vi söderbor absolut inte hunnit bli härdade och inte klarar någonting.

I alla fall. Vi gick till Rice bowl på Karl Johan och åt thaimat. Det var mycket gott där.

 

Sen drack vi ett glas vin och satt och pratade en stund på hotellet. Mitt i allt kom bartendern och fyllde på våra glas gratis. Aldrig varit med om! Får man ens.

Sen gick jag upp på hotellrummet och långduschade, dividerade med F om vad vi skulle köpa i Mario Kart-shopen och 22.00 somnade jag som en stock.

 

Fredag! Varför har vi inte så här fin utsikt på vårt kontor i Malmö.

Efter jobbet satte jag mig på ett tåg mot Moss och min kusin hämtade mig.

 

Mitt kusinbarn ville bada gelébad. Så himla rolig grej. Det är ett pulver man köper i leksaksaffären som förvandlar vattnet till gelé. Finns som slime också. Bara synd att det totalt täpper till rören sen.

Nä bara skoja. Man får ett annat pulver som löser upp det innan man tappar ur vattnet.

 

Mysiga killar efter badet <3

 

Jag och min kusin styrde upp sommerrolls. Hade så goda såser till! En med chili och honung och en med jordnötssmör och hoisinsås.

 

Lördag! Felt cute might blog it later.

Fick panne på min utväxt och bestämde mig för att färga håret.

 

Blev ju så bra! Här nyfönat och nyplattat.

Skönt att ha hittat min go-to färg.

 

På kvällen skulle vi på fest hos min pappa och alla mina kusiner med respektive var bjudna bland annat. Här är halva gänget! Hade en så mysig kväll.

 

Söndag! Vaknade med denna tätt intill mina ben. Hon vill gärna sova tätt och trångt under täcket. Så mys.

Dessutom är hon mer morgontrött än jag! Trodde inte det var möjligt. Försökte väcka henne klockan 09.00 och hon tittade på mig som om jag vore knäpp. Var hittar man såna hundar?

 

Sjörövarfrukost!

 

Vid 13.00 tog jag bussen hem och min faster skickade med mig en latte i ett glas. Kändes helknäppt att gå på bussen med det, haha.

Och sen var helgen slut. Fin den var ☺️

150 gillar

Kommentarer (35)

 • Kattis

  |

  Haha, min hund är också sån. På helgerna när jag är ledig så är vi aldrig ute tidigt för hunden orkar inte gå upp. På vardagarna tvingar jag ut henne ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • N

  |

  Nää man får ICKE bjuda på alkohol enligt alkohollagen ?

  Svara

  • BB

   |

   Gäller de även Norge? Nu låter de ju konstigt men kan ändå tänka mig att våra lagar inte ser helt likadana ut.

   Svara

 • Elin

  |

  Du hittar en sån hund hos mig! Vi har en fralla som alltid ska sova tätt intill under täcket. Jag ställer klockan på helgen för att jag tycker synd om honom om han skulle vänta så länge på att få gå ut men det är snarare han som tycker synd om sig själv när han måste gå ut ? Om jag inte väckte honom så tror jag aldrig att han skulle gått upp, haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Är kär i din hund ?

   Svara

  • Elin nr 2

   |

   Har med en fralla som vägrar lämna sängen innan kl 12! Vi lyfter ut han runt 05-06 tiden för att göra sina behov snabbt som satan för att sen springa till dörren igen. Då lyfter vi upp han i sängen och han sover ett par timmar till ♡

   Svara

   • Elin

    |

    Haha åh en till tröttis ? Frallorna kanske har det lite i sig ?

    Svara

    • Elin nr 2

     |

     Haha ja jag tror det ? älskade fisar som alltid ska sova eller alltid ska busa. Finns inget mellanting här inte ?

     Svara

 • Reb

  |

  Snälla sommerrollsrecept! Gjorde ni såserna själva?

  Svara

 • Robert

  |

  Mmm… Verkar som du hittat din go-to färg som sagt. 😉

  Svara

 • Carro

  |

  Har ett span på att summer rolls /färska är/kommer bli nästa tacos ? så gott och så enkelt! Ge det ett år så kommer det finnas färdiga såser att bara röra ihop och en egen hylla i varenda matbutik??

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Tänkte exakt samma sak ???

   Svara

 • Carolina

  |

  Hej,
  Bor sin kusin och hennes barn med din faster eller hänger de alltid där när du är på besök. Jag har undrat hur länge som helst nu och har inte velat fråga. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! De bor inte tillsammans, men nära varandra ☺️

   Svara

 • Elin

  |

  Haha båda mina två hundar är sådär! När jag har gått upp och gjort mig i ordning & står i dörren för att åka iväg någonstans så ligger dom fortfarande kvar i sängen ? oftast så lämnar dom inte sängen innan 12 på dagarna – och har alltid varit såna ?

  Svara

 • Elin

  |

  Det är en tax du ska ha! Har aldrig varit med om så sinnessjukt personliga och ”människoliknande” hundar. Som små bebisar ?

  Svara

 • Michaela

  |

  Hur gör man summerrolls? Har försökt googla men fattar inte haha. Friterat man det? Var köper man det man har runt om?

  Svara

 • Johanna Grahn

  |

  Alltså, hade känt mig så knäpp om jag gick på en buss med en latté i ett glas haha, fattar den!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja ?

   Svara

 • Anna

  |

  Vad gjorde du av glaset sen??? :O 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tog med det hem ?

   Svara

   • Anna

    |

    Bra lösning! 🙂

    Svara

 • ab

  |

  Var det någon på bussen som reagerade över glaset? Och var det direktbuss hem eller ingick byte?

  Svara

 • Emma

  |

  Vilken go helg! Underbart och måste bara fråga.. De gröna tallrikarna, var hittar man dom/märke? Om du råkar veta det dvs ;D

  Svara

 • Amanda

  |

  Hej Regina! Jag hoppades på att du skulle kunna ge mig lite tips om något som påverkar mitt liv mer och mer och nu är jag trött på att inte veta vad jag ska göra.
  Jag är 23 år gammal och har inga riktigt vänner och även om jag har en underbar pojkvän så känner jag mig så ensam. Jag umgås sporadiskt med några kompisar som jag växte upp tillsammans med men vi är i så olika stadier i livet. Det enda de intresserar sig för är alkohol och fest, gärna flera gånger i veckan. Jag känner mig ”klar” med det livet och jag tar mitt jobb på största allvar då jag innehar en chefsroll och har alltid varit väldigt driven. Eftersom att jag är chef över de personer som jobbar på samma jobb är det inget alternativ att börja umgås med folk från jobbet privat heller.
  Jag har aldrig och har inte heller några planer på att börja plugga vilket gör det ännu svårare att lära känna nya människor. Alla säger till mig att det bästa sättet att skaffa nya vänner är att vara med i nya sammanhang men det är verkligen lättare sagt än gjort.
  Förutom jobbet så tränar jag väldigt mycket och det är väl min främsta hobby vilket heller inte delas av mina ”vänner”. Det hade ju varit guld att lära känna någon som delar samma intresse men jag har varit aktiv med träningen ett par år och inte lärt känna någon ny ändå haha. (Jag går mest på pass på gymmet och löptränar)
  Efter att jag jobbat och tränat är det tyvärr inte så många timmar kvar på dagarna så jag känner inte att jag hinner med att hitta en till hobby heller.
  Det kanske ska tilläggas också att jag bor i en mindre stad.
  Vad tycker du att jag ska göra? Jag börjar snart tro att det är mig det är fel på men även om jag bara är 23 år så känner jag mig mer mentalt likvärdig med min pojkvän som är 30 år än vänner i min egen ålder. Allt jag önskar är att träffa någon som jag verkligen uppskattar att umgås med och som delar samma syn på livet men nu börjar jag tappa hoppet över att hitta denna/dessa personer…

  Svara

 • Sigg

  |

  ”Fick panne på..” är det något skånskt? Norskt? Aldrig hört?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, tyckte det lät kul bara 🙂

   Svara

  • Mila

   |

   Är väl göteborgskt? Jag är från gbg-trakterna och hörde det hela barndomen.

   Svara

 • Jenny

  |

  Färgar du ditt själv? Vad använder du då??
  Kram

  Svara

 • Sofia

  |

  Haha min hund är också så! Innan 09.00 är ett big NO NO för henne. På helgerna går vi sällan ut innan 10.30 ? hon är så otroligt besviken, sur och kränkt de få gånger hon behöver gå med mig till jobbet och måste gå hemifrån vid 08 ?

  Svara

 • Lisa

  |

  Om inte barnen drar upp proppen först, förståss. Innan man lagt i den slajmlösande ingrediensen. Då blir det stopp i avloppen på riktigt.
  Mvh en mamma som hade en sådär rolig helg för ett par veckor sedan

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

  • ab

   |

   Borde funka att hälla i efteråt som en chaser?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv