Follow my blog with Bloglovin

Fint, fint & roligt

3 saker jag hittat på *Internet* på sistone:

 

⭐️ Nikkie, en av mina favorit-youtubers inom kategori smink kommer ut som transperson. Alltså se det här klippet. Se det nu! Grät mig igenom hela.

Så hemskt att hon blivit utpressad till att gå ut med det och inte fick göra det på sina egna villkor. Men hon gör det så fint, bra och viktigt. Heja Nikkie <33

 

⭐️ En annan fin grej som jag också fällde en tår till är denna nyhet om hund och matte som blev återförenade. Hunden Tage stals utanför en affär där han var fastbunden när matte snabbt skulle in och handla. När hon kom ut var han borta. Tänk er paniken!

Tror att denna nyhet fastnade hos mig just för att jag själv haft en hund som liknar Tage och vi brukade ofta binda henne utanför affären. Man tror ju inte att någon tar en stor svart hund. Mamma nämnde faktiskt detta nyligen, att om hon hade haft en hund idag hade hon aldrig gjort så. Dels såklart för att hunden kan bli stulen, men också för att folk som går förbi kan vara elaka mot hunden och en hund som är fastkopplad känner sig trängd och har mindre chans att fly eller försvara sig.

I alla fall, det gick bra med Tage och med hjälp av vittnesmål kunde de hitta honom. På bilderna ser ni återföreningen med matte <333

 

⭐️ Avslutar med något kul. Ica gjorde bort sig lite med denna bild, som tydligen föreställer te från Lidl. Tror det är en stackars reklambyrå ute i vårt avlånga land som skäms lite nu : ))

 

117 gillar

Comments (20)

  • Egoina

   |

   ???

   Reply

 • Sunsh

  |

  Du måste ju gå in på Lidls hemsida på Facebook och läsa Icas svar i kommentarerna på inlägget ?

  Reply

 • Linnea

  |

  Åååå det är en flatte (flatcoated retriever) som Tage är. Vi har en flattis. Skulle dock aldrig lämna honom utanför en affär, aldrig gjort. Livrädd att någon ska ta honom. Flattar är väldigt snälla hundar och förmodligen en nackdel för ägaren när det kommer till att den blir stulen, dem älskar allt och alla. Om du går förbi vår lilla fis och tittar på honom, då börjar han direkt vifta på svansen och vill hälsa på dig. Det räcker med att du tittar en halv sekund på honom haha.
  Han finns btw på insta, Lloydtheflatcoated heter han <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhh ❤️❤️?

   Reply

  • Unni

   |

   Vi hade tre flattar på jobbet (kollegors hundar). En dag upptäckte vi att vi haft en tjuv inne som plockat med väsko/jackor osv. Som tur hade vi övervakningskameror, så vi sätter och genast och kollar. På filmen ser vi en skummis som smyger in, hen möts av tre överlyckliga hundar som får varsin klapp, sen plockar skummisen med sig allehanda saker och går ???. Bra vakthundar

   Reply

   • Egoina

    |

    ??

    Reply

 • Robert

  |

  Hahaha, åt det sista. 😉

  Reply

 • Jackie

  |

  Jaa, älskar Nikkietutorials, blev så rörd av den videon!

  Reply

 • Caroline

  |

  Mamma hade lämnat sin svarta labrador utanför en affär en kort stund när hon var yngre, kommer ut och hunden var borta. Hon hittade henne ganska snabbt i handen på en fullgubbe som hävdade att det var hans hund. Mamma tog med henne hem och har aldrig lämnat en hund utanför en affär sen dess

  Reply

  • Egoina

   |

   Usch vad läskigt 🙁 Tur det gick bra!

   Reply

 • Elin

  |

  Nu blir jag förvirrad – har inte din mamma hund? Eller har jag drömt? ?

  Reply

 • Sandra

  |

  Blev också helt tagen av Nikkies video. Hon är såååååå jäkla grym & sprider sån härlig energi, vi blir fler som henne i världen!!

  Reply

Leave a comment

Arkiv