Follow my blog with Bloglovin

Två datum

Idag firar vi 4 år tillsammans! Eller egentligen var det för några månader sedan, men F vägrar acceptera det. Han ville så gärna ha ett bra datum och ville därför att 16-01-16 skulle vara det officiella datumet. Jag å andra sidan vägrar det, så därför har vi nu två datum. Haha. Men då kan man ju fira två gånger.

 

Av en slump hamnade vi här efter jobbet. Max frågade om vi ville komma på event och de ville vi. De har lanserat Smokey Chipotle!

 

Jag valde med halloumi och F valde plant beef. Förlåt Max, jag tycker allt ni gör är briljant, men just denna burgare smakade för mycket spiskummin för min smak. Jag kan inte komma över att spiskummin luktar svett??

 

Dör för Max pommes och dippor. Peppar i ketchup, ja eller nej?

Det var vår kväll! Det får bli något mer firande till helgen för nu ska vi spela Mario Kart resten av kvällen. Har känt mig krasslig hela veckan, så jag orkar inte mer än så. Så himla frustrerande, för det bryter inte ut ordentligt, men jag är ändå inte frisk. Håll tummarna för att jag vaknar frisk som en nötkärna imorgon.

 

120 gillar

Comments (25)

 • Therese

  |

  Ingen peppar i min ketchup.
  Gillar dock spiskummin så ska definitivt prova den där halloumi-burgaren ??
  Länge sen jag åt pommes nu känner jag, blev sååå sugen!! Och sugen på Chili cheese! Godaste jag vet haha

  Reply

 • Decdia

  |

  Grattis till er! x2, haha! Härligt med två dagar.

  Så spiskummin säger du? ? Var på en restaurang i Istanbul för flera år sedan. När maten serverades tänkte jag ”stackars servitör”, hans kroppsodör var verkligen inte trevlig… gammal intorkad svett. Men så gick han och stanken var kvar. Det var min mat som luktade. ?

  Reply

  • Egoina

   |

 • Louise

  |

  JA till peppar i ketchupen! Helst typ 3 påsar?

  Reply

  • Egoina

   |

   Minst ?

   Reply

   • Therése

    |

    Tre påsar? Jag kör typ 13! ??

    Reply

 • Karolina

  |

  Haha alltså ÅH vad gulligt och härligt att ni firade med Max❤️? Kan inte tänka mig något bättre? Fina är ni ihop!

  Reply

 • Moa

  |

  Hej!
  Jag undrar vilket Mario kart ni spelar? och om ni har ps eller xbox eller annat?
  Funderar nämligen på att köpa ett playstation och börja spela lite, men har inte spelat tv-spel sedan nintento 64-tiden, så vore kul med lite speltips om du har på lager!

  Kram, från tanten som kan noll om teknik

  Reply

  • Egoina

   |

   Vi spelar på telefonen, det är en app man kan ladda ner 🙂

   Reply

  • Sara

   |

   Mario kart (det riktiga spelet) är till Nintendo. Vill man spela Nintendos spel får man alltså köpa deras konsoler. Kan rekommendera Wii U för då kan du även spela Wii-spel. Vill du spela andra spel (alltså inte Nintendo) är switch bättre. Tyvärr är Nintendo segare än knäck när det kommer till intressanta spelsläpp 🙁

   Reply

 • Robert

  |

  Gillar pepparn där. Smarrigt! 😉

  Reply

 • Jenny

  |

  Haha dippor! Sötaste ordet ??

  Reply

  • Egoina

   |

  • Ellen

   |

   Haha, tänkte också på det! Dippor låter som gammaldagsord för flickor tycker jag. Typ som jäntor eller töser 🙂

   Reply

   • Sandra

    |

    Jag och mina vänner brukar säga “chirre och dirre” om vi ska köpa chips och dipp! Så mkt roligare o säga.

    Reply

 • Veronica

  |

  Grattis till er två! ?
  Har en fråga som inte är kopplat till ditt inlägg. Minns att du skrev om en hamburgareställe som ni körde till, det var mitt på landet och man såg inte restaurangen förrän man kom in i gården (kanske minns fel). Förstår du vilken jag menar? ? vill så gärna åka dit men kan inte komma på vad restaurangen heter. Tack i förhand ?

  Reply

 • Sandra

  |

  Definitivt peppar i ketchupen!! Jättegott, som Mat-Tina säger.

  Reply

 • Jackie

  |

  Japp, peppar i ketchup! Och spiskummin i sin ensamma form påminner om svettlukten, men kan skapa magi i maträtter. ?

  Reply

 • Tilda

  |

  Men vem vill ens sitta under där på bänken ?? tänk om den ovanför tappar sin läsk eller bara är elak å prickar pommes på den under.. ?

  Reply

  • Egoina

   |

  • malin

   |

   Eller ha någons skor i huvudet? Som trampat i massor av skit. Nä blä.

   Reply

 • Junitjej

  |

  Så gott det ser ut!! Jag älskar hamburgarna på Max, men jag vill helst ha pommes från McDonalds.

  Reply

 • Beatrice

  |

  Men JA! Håller helt med om att spiskummin stinker svett!! Så glad att höra att jag inte är ensam, alla i min närhet dumförklarar mig för att jag tycker så ?

  Reply

Leave a comment

Arkiv