Follow my blog with Bloglovin

Helgen som gick

Tog en liten bloggpaus i helgen. Jag har så svårt för sociala medier när jag har pms. Har noll lust att fota, skriva…finnas. Haha. Är okreativ och lat. Men jag vet att det snart vänder, så jag gav mig själv ok att inte behöva. Har inte instastoryat på en vecka och har inte tagit en enda bild på över en vecka. Skönt ändå. Blir ni också så?

Längtar efter nästa vecka då energin och lusten att skapa kommer tillbaka igen.

Men har haft en kul helg! Igår träffade jag Hannah för att spela shuffleboard och kasta pil. Supertrevligt! Vi pratade om min renovering och jag skämtade om att vi borde ha rödvinsprovning över min vita heltäckningsmatta innan den ryker, bara för att vi kan. Jag sa att det är rätt sjukt att jag aldrig råkat spilla på den. Är ju inte försiktig direkt.

Sen kom jag hem och såg det här:

F hade råkat spilla en skål med nudlar igår. Haha.

Idag har jag fixat med ett samarbete, sen har vi storhandlat, hämtat F’s syster på flygplatsen och röstat. Vi röstar angående försäljning av Öresundskraft i Helsingborg idag. Jag röstade nej.

 

Nu blir det Mario Kart resten av kvällen. Så mys.

135 gillar

Kommentarer (22)

 • Hanna

  |

  Skönt med en paus! Jag blev lite orolig för dig en stund (hej-har-inget-eget-liv ?). Har också PMS och har knappt gått utanför dörren i helgen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ? Hoppas nästa vecka blir bättre för oss ?

   Svara

 • Robert

  |

  Samma här! Vill inget alls egentligen när jag har pms. Skönt att det kommer och går. 😉 😉

  Svara

 • Jenkan

  |

  Det första du fotar efter en vecka är… en fläck ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Emma

  |

  Så snygg outfit! Varifrån är kappan? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! ☺️ Den är från Zara!

   Svara

 • Sara

  |

  Hann bli seriöst orolig när det var så tyst från dig! Trodde det hade hänt dig något, så skönt att du är tillbaka! ?

  Svara

 • Clara

  |

  Mario Kart ? tips! Mario party för switch är askul, finns mario kart till switch också såklart(plus en massa annat) kanske värt att investera i en switch 🙂 så kul att spela två eller med ett gäng kompisar.

  Svara

 • Lisa

  |

  Du är ändå sjukt imponerande för du umgås med vänner när du har pms! Jag är på alldeles för labilt humör för att ens kunna göra en sådan sak haha! Det får i så fall vara en väldigt förstående vän. Jag drar täcket över mig och spelar Zelda istället!

  Svara

  • Egoina

   |

   Faktiskt! Brukar känna precis som du. Men tror min lägsta punkt var förra veckan. Till helgen var det lite bättre ☺️

   Svara

   • Lisa

    |

    Gör mig glad att höra ?

    Svara

 • Filippa

  |

  Alltså va, han spiller en skål nudlar och sen… gör han inte rent? Eller har ni någon deal om att det är ok att låta det vara för att mattan ska ut?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej men såklart inte ? Blev en fläck kvar. Men han kunde gett sig på den ytterligare för att få bort mer, men det är ju inte lönt då den inte ska vara kvar så länge till.

   Svara

  • I

   |

   Men du ser väl att han tagit bort nudlarna och torkat upp osv, men kanske inte värt att kämpa med fläcken mera om heltäckningsmattan ändå ska bort sedan ?

   Svara

   • Egoina

    |

    Exakt ?

    Svara

 • Isa

  |

  Ska du sälja heltäckningsmattan???? Ping!!

  Svara

 • Isa

  |

  Ska du sälja heltäckningsmattan?? Ping!!
  (Iofs, den är kanske limmad och ni tänker kanske inte dra den? Om ni ska det köper jag den gärna!!)

  Svara

  • Egoina

   |

   Mejla mig ☺️

   Svara

   • Isa

    |

    Done & Done! ??

    Svara

 • Mila

  |

  Mmm vad tillfredställande att “få” skita ner en matta som ska slängas. Eller jag kanske är knäpp… Haha! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja verkligen, förbjudet liksom ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv