Follow my blog with Bloglovin

Julcocktail med kanel & äpplemust

I annonssamarbete med Iittala

Välkommen på middag hem till mig!

 

 

Den bästa stunden på en middagsbjudning tycker jag är den här, precis innan gästerna ska komma. När allt är fixat och man kan varva ner och ta en drink.

Insåg just att det där var en förolämpning mot mina gäster, haha. Men menar att man liksom har hela kvällen framför sig. Så härlig känsla.

 

 

Men saknas det inte något i glasen? Kanske en jul-cocktail medan vi väntar? Okejdå!

Reginas julcocktail med kanel & äpplemust:

4 cl Fireball

2 cl limejuice

8 cl äpplemust

Gör såhär: Blanda allt i en shaker, skaka med is för att göra den riktigt kall och sila upp i cocktailglas.

 

 

Mina fina glas kommer från Iittala. Ni minns kanske att jag var på cocktail-kurs i somras och sedan dess har jag velat köpa cocktailglas. Dessa blev perfekta! Så vackra. Det kommer bli många cocktails i dem genom åren.

 

 

Om du letar efter den perfekta julklappen till någon du tycker om har Iittala så mycket fint. Tidlösa gåvor som varar länge!  Med min rabattkod EGOINA20 får du 20% rabatt på en hel order. Koden gäller en vecka! 13/12 är sista datumet att beställa för att hinna få hem produkterna innan julafton.

Klicka här för att komma till Iittala!

 

*pling*

Var det dörrklockan?? Jag tror det. Nu kommer de! Puss vi hörs!

 

91 gillar

Kommentarer (15)

 • Clara

  |

  Haha jag och min sambo blir så himla konstiga precis innan gästerna kommer, oftast är vi klara med allt så vi bara sitter jättestelt, han i fåtöljen och jag i soffan, i tystnad och väntar på att de ska komma. Som simsgubbar som väntar på instruktioner.
  Och håller med andra kommentarer här, du har så bra samarbeten som känns genomtänkta, ”äkta” och avslappnade 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så roligt, kan relatera till det! ? Det är så lustigt, för jag är alltid en sista-minutare och stressar runt som en virvelvind – förutom när jag ska ha gäster. Då brukar jag ha lite tid att varva ner innan de kommer ☺️

   Svara

 • Robert

  |

  Puss, puss! Klart vi kommer på middag. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Vill bara ge dig en stor applåd för att dina samarbeten alltid håller så hög kvalité! Blir liksom aldrig besviken när jag ser att en inlägg är ett samarbete för tycker du gör de intressanta både textmässigt och bildmässigt. Fantastiskt för både läsare och annonsör! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir ☺️❤️

   Svara

 • Anna

  |

  Det här är det bästa samarbetsinlägget jag någonsin läst! Blir så sugen på att ha en bjudmiddag med nya Iitala-glas och fin dukning (och då är jag totalt ointresserad av att duka fint i vanliga fall…).

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️?

   Svara

 • Emma

  |

  okej, jag är ingen alkoholfantast, men den där drinken skulle till och med jag lätta hälla i mig. :0 Jättefint inlägg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är supergod ? Tack!

   Svara

 • Cecilia

  |

  När detta nu är ett inlägg i samarbete med Iittala, kan vi diskutera klisterlapparnas vara eller icke vara?? Jag röstar för att ta bort lapparna men vet att det finns många som inte håller med.

  Svara

  • Egoina

   |

   Fattar inte den grejen. Är väl jättemärkligt att ha kvar lapparna? Eller vad är poängen? ?

   Svara

  • Frida

   |

   Alltså den här diskussionen har det tjatats om så länge, fattar inte meningen med den. Vissa gör si och andra gör så, kan det liksom inte bara sluta där?

   Men klisterlapparna är ditsatta för att i stort sett visa att föremålet är i god kvalitet, orkar inte ens förklara ? Klisterlappen är faktiskt en design med historia helt i sig själv. På glas som dessa, som inte har något samlarvärde, spelar lappen ingen som helst roll. Gör vad du vill. Jag brukar låta den sitta kvar eftersom jag är lat, så får diskmaskinen avgöra när den faller av. Däremot är lappen av vikt när det kommer till samlarobjekt, men det är en helt annan historia.

   Svara

   • Egoina

    |

    Okej, men då finns det ju en anledning! 🙂 Jag har faktiskt undrat, haha. I detta fall bad faktiskt Iittala mig att ta bort lapparna.

    Svara

 • Sofie

  |

  Jaaa vad glad jag blir för en rabattkod. Jag har 100 kr i bonusscheck att nyttja innan årsskiftet och tänkt köpa fler glas (men de är ju dyra). Nu fick jag 20% rabatt + 100 kr i avdrag. Fantastiskt ju 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Perfekt ju ???

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv