Follow my blog with Bloglovin

Black friday

Idag var det högtidskänsla på mitt jobb. Black friday är den största dagen på året och det firas med skräckblandad förtjusning. Mest förtjusning, men också lite skräck att sajten inte ska palla trycket.

 

Jag var svart dagen till ära.

 

Till lunch blev det 100 pizzor.

Nä okej, men minst 25 i alla fall.

 

Och sen godisbuffé för att hålla energinivån uppe.

Allt gick över förväntan. Tyvärr? Jag hade nog ändå förväntat mig lite kaos, panik och att jobba hela natten. Blev typ besviken, haha.

Vi firade!

Skickade till F som undrade om vi hade valvaka. Ja nästan.

Jag ska jobba några timmar imorgon, men annars är den största anstormningen över för denna gång. Hoppas på mer röj nästa gång. Är ju van vid att november och december är ett enda stort superkaos, så känner mig bortskämd nu.

Har ni köpt något idag? Jag lyckades fixa några julklappar, så jag är supernöjd. Fyllde på med alla mina sminkfavoriter också! Skönt att slippa köpa nytt på länge.

 

66 gillar

Kommentarer (14)

 • Sanna

  |

  Vart har du köpt dom där fina ljusstakarna som du har i fönstret hemma i ett inlägg lite längre ner ? Så stilrena och snygga <3

  Svara

  • Egoina

   |

   På Clas Ohlson förra året ☺️

   Svara

   • Sanna

    |

    Tack ☺️ Måste bara säga att detta är en sån sak jag verkligen uppskattar hos dig att du alltid har dig tid att besvara kommentarer, jag försökte hitta info om stakarna men tänkte ” äsch jag frågar istället för hon brukar ju svara:) ” och det är så underbart fint av dig att ta dig den tiden. Hade jag sett stakarna hos någon annan bloggare så hade jag aldrig ens ställt frågan för där får man ju inte svar 😉 så cred till dig att du tar dig tiden och har en så varm och mysig blogg. Kram <3

    Svara

    • Egoina

     |

     Tack snälla! Kul att det uppskattas ?

     Svara

 • Mikaela

  |

  Jag har endast köpt en Dyson dammsugare som jag suktat efter länge. Jag älskar den och kan inte förstå att man haft/har en dammsugare med sladd och dessutom en box man måste dra runt på. Idioti

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh ville också köpa en dammsugare, men gjorde inte det då boxen och sladden ändå gör sitt jobb, haha. Men låter sjukt bekvämt med en sån 🙂

   Svara

 • S

  |

  Sorgligt att Black Friday har blivit synonymt med högtid, det är liksom som att konsumtion är vår tids nya religion och vi firar genom att flockas till köptemplen för de billigaste dealsen. All denna köphets samtidigt som folk påstår sig bry sig om klimatet. Hur går det ihop?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nu syftade jag ju på mitt jobb. Tänker att det inte är konstigt att det blir en speciell tid då det är då det händer som mest med belastning, inkomst osv. Det blir ju på något sätt det man jobbar mot hela året. Det var kanske det du menade iofs, att det är sorgligt. Men ville ändå förtydliga så att du inte tror att jag generellt känner att det är en högtid 🙂

   Svara

   • S

    |

    Jag tänkte inte specifikt på dig men på hela fenomenet, att det snackas upp som en högtid och att det ses som en positiv sak att konsumera billigt. Andra högtider har också blivit alltmer förknippat med konsumtion, inte minst julen som borde handla om annat än att köpa massor med julklappar. Jag har själv jobbat inom reklam så det var nog så jag kom fram till att det känns fel att uppmana folk att handla saker de kanske inte behöver.

    Svara

  • I

   |

   S, du kan vara lugn. De flesta ser inte det som en högtid. Men självklart är det en stor grej för de som jobbar i butiker/med försäljning 🙂 Det ena utesluter inte det andra. Man kan bry sig om klimatet även om man gör ett fynd på black friday.

   Svara

 • Mila

  |

  Köpte en ny stavmixer då min gick sönder för någon vecka sedan. Annars har jag undvikit hysterin. 🙂 Brukar försöka att inte spontanshoppa alltför mycket.

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj perfekt ju! Så länge man tänker igenom och inte gör spontanköp är det ju skitbra att man får bättre pris 🙂

   Svara

 • Sophie

  |

  Jag köpte faktiskt ingenting, för första gången. Försöker lära mig det där med att inte spontanshoppa, det blir aldrig riktigt bra för min del. Jag höll bara koll på priserna på ett Nintendo Switch till sambon i julklapp, men priserna gick aldrig ner tillräckligt mycket. Han får ett sånt i födelsedagspresent sen istället, när man har lite mer pengar över. 🙂

  Svara

 • Mikaela

  |

  Vi har pratat om att köpa surfplattor i julklapp till barnen så det slog jag till på, sparade en rejäl slant på att köpa då så det känns bra 🙂
  Annars har jag inte köpt något alls, för försto

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv