Follow my blog with Bloglovin

Mitt i stan

 

Är så himla trött just nu, men för pepp för att kunna sova. Jag är typ pirrig inför imorgon. Black friday är (tragiskt nog om vi ska knyta an till förra inlägget) lite av en högtid på mitt jobb. Vi ska äta pizza, dricka läsk och klä oss i svart. Och hålla tummarna för att sajten klarar trycket. Gah.

 

Detta är vår favoritmiddag just nu. Att bara steka upp saker vi är sugna på. Med knäckebröd till. Mmm.

 

Träffade Sofie på lunchen idag. Hon handlade julklapp till sin mamma och jag hängde på. Så mysigt att vi kan ses en snabbis på lunchen då och då.

Jobbade ju i ett industriområde innan och det känns lyxigt varje dag nu när jag inte gör det. Slippa den sega bussen, slippa osen från fabriken bredvid och lyxigast: att kunna glömma matlåda men ändå inte vara körd.

 

76 gillar

Kommentarer (2)

 • Alex

  |

  Oj vad lite mat, jag hade nog ätit det fyrdubbla det där haha. Blir du inte hungrig?

  Svara

  • Becca

   |

   Men du vet väl inte vad/hur mkt hon har ätit tidigare under dagen eller efter?? Eller om hon äter en portion av det där eller fyra…..

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv