Follow my blog with Bloglovin

Jul i mitt hus

I annonssamarbete med Daniel Wellington

 

I söndags gav jag upp. “Nu blir det jul”, sa jag och började julpynta lägenheten. Orka vänta till första december när man kan ha det mysigt direkt. Det är ju Black friday denna vecka och det känns som avstampet till jul tycker jag.

 

Adventsljusstaken pryddes med mossa och ställdes på bordet.

 

Amaryllisen fick stå bredvid.

 

Lilla tomten fick vakta böckerna.

 

Granen fick komma ut ur garderoben och kläs med en ljusslinga.

 

Och ljusstakar i fönstren förstås.

 

Vips blev det jul!

 

 

På tal om Black friday firar Daniel Wellington med att just nu erbjuda fri accessoar vid köp av en klocka. Du får alltså en ring, ett armband eller en strap på köpet när du handlar en klocka. Daniel Wellington erbjuder OCKSÅ 50% rabatt på utvalda produkter. Gäller så länge lagret räcker.

Min rabattkod EGOINAS ger dig dessutom 15% ytterligare rabatt på allting!

Se Black friday-kampanjen här!

 

Jag har på mig Petite Sheffield 28mm i roséguld och Classic Bracelet Desert Sand.

 

?

44 gillar

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Jättesnygg! Härligt med lite myspysigt ljus nu när december kommer . 😉

  Svara

 • Kari

  |

  Jättefint och mysigt , men jag har ett litet problem. Jag försöker hitta min dotters blogg men hamnar hela tiden här med julpynt och sådant. Har ni kanske bytt domän eller nåt sånt? ?????

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ??

   Svara

 • Catharina

  |

  Så fint och mysigt du har det ? och så härlig utsikten över taken är med! ?

  Svara

 • Linda

  |

  Åååh, vad frustrerad jag blev när jag kom in här och såg rabattkoden och PRECIS innan redan klickat hem en klocka från DW.. Så jag gjorde det enda naturliga och beställde hem en till. ? (och avbeställde den första. Två känns lite väl lyxigt.) Sjukt bra timing med rabattkod!! 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Men vilken tur ändå ?

   Svara

 • Krista

  |

  Kan inte du skaffa en tomtemössa till huvudet på bordet ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sa samma sak när jag pyntade! Ska göra det! Borde ligga en tomteluva i någon kartong någonstans ☺️

   Svara

 • Sanna

  |

  Var har du köpt ljusstakarna i fönstret? Har så svårt att hitta ljusstakar som jag verkligen gillar men dessa va väldigt fina ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Clas Ohlson ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv