Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Gah vilken vecka. Inte bara är det den stressigaste veckan på året på mitt jobb, men jag har så mycket att fixa med för egen del också. Men jag har jobbat på som en tok och hann med det mesta i helgen och resten gjorde jag efter jobbet idag, så då slipper jag fokusera på det i alla fall och kan blogga till er som vanligt.

 

Igår, söndag, jobbade jag hela dagen, men i lördags efter blomkursen gick jag och Caroline på restaurang. Vi provade Barrica som jag velat äta på länge. Konstigt att jag inte redan gjort det då stället ligger typ utanför min dörr.

 

Vi delade på några tapas. Deras gambas var sjuuhuka. Hjälp vad gott.

 

Sen hängde jag med henne hem och kraschade deras taco-familjemiddag på kvällen. Kul att på 90% av alla bilder jag har på mig och August så tittar han på mig. Haha <3

Jag och Caroline satte oss på golvet och ropade på honom för att se vem han gick till och han valde mig tre gånger av tre möjliga. Haha har aldrig känt mig så älskad.

 

Bästa killen!

 

Det var min helg!

Nu är jag så trött att jag kommer stupa. Ska kolla ett avsnitt av Solsidan med F och sen bums i säng. Puss hörs imorgon!

 

93 gillar

Kommentarer (2)

  • Sara

    |

    ?

    Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt! Tyckte det stod att du var så trött att du skulle supa men det stod säkert nåt annat, haha. 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv