Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tänka om istället för att göra om

Alltså mitt huvud just nu. Detta har varit stora-lyssnar-dagen för mig. Startade dagen med att lyssna på företagsledningen som höll i company meeting, sen var det content-konferens och workshop följt av presentation av en influencerbyrå. Satt alltså och lyssnade på folk 90% av min arbetstid.

Inte nog med det så gick jag frivilligt på ett inredningsevent efter jobbet och lyssnade på en föreläsning i två timmar. Haha orkar inte. Tur jag ska jobba hemifrån imorgon, är så trött på människor nu.

Föreläsningen på inredningseventet hölls av Frida Ramstedt, ni vet hon som driver bloggen Trendenser. Fy tusan vad grym hon är alltså. Om jag ska vara ärlig har jag aldrig direkt följt henne, men kommer garanterat börja nu. Blev så himla imponerad och köpte hennes bok efteråt utan att blinka.

 

Så spännande att hon gett ut en bok om inredning UTAN BILDER (!) och med handfasta tips om hur man ska göra och tänka istället för vad man ska köpa.

Blev så pepp på att tänka om här hemma istället för att göra om. Har redan bläddrat en del i boken och den är briljant.

 

102 gillar

Kommentarer (4)

  • Marie Lundström

    |

    En fundering.. Ordet hemifrån, hur ska det egentligen användas? Kanske bara var jag men när jag läste den meningen så tolkade jag det som att du skulle jobba ifrån hemmet men jag vet att du är duktig på ord och tänkte om jag då har misstolkad det? Haha hur tänker du/ni? Tex ring mig i från bilen, eller gå ifrån honom. Men tänker att jag själv skulle säga jobbar hemifrån idag. Om jag tänker helt fel så skyller jag på feberyra kl 02.16!

    Svara

    • Egoina

      |

      Så bra fråga. Har alltid sagt så, men det kan man kanske inte. Får fundera på det här, haha.

      Svara

    • Jenny

      |

      Det kan användas i båda fallen. Oftast blir det ju ganska tydligt vad man menar, t.ex. ”jag rymde hemifrån” eller ”jag ringde hemifrån”.

      Svara

  • Robert

    |

    Haha, regeln om att man inte orkar lyssna mer än sju minuter i sträck kanske bröts där? 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv