Follow my blog with Bloglovin

Den är tillbaka

 

Hej kompisar! Vet inte om det var 2010-inlägget som gjorde det, men blev plötsligt så sugen på att ta webcam-bilder! Haha. Sjukt att inte webcamen blivit bättre med åren btw? Eller kanske inte, är väl ingen som använder den till annat än videosamtal och där funkar den bra.

Jag jobbar hemifrån idag. Majoriteten av alla våra möten sker via länk, så det är så skönt att jag kan välja att jobba var jag vill. Skulle få en leverans idag och hade bokat massage på lunchen, så det passade bra att vara hemma.

Jag fick ju avboka massagen förra veckan för att jag blev sjuk, så det blev idag istället. Det var inte läskigt alls och kändes så bra efteråt. Har ju nojat då tanken på att en främmande människa ska röra mig gör mig obekväm. Men har youtubat massage och när jag *visste vad som skulle hända* kändes det okej. Haha orkar inte vilken tönt jag är.

Men hallå SER NI VAD JAG HAR I MIN HAND? Tomtelatten är tillbaka!!!

Öhh…hallå? Är ni kvar? Försvann alla? Gick ni för att köpa tomtelatte? Okej fattar. Hörs sen istället då.

 

162 gillar

Kommentarer (28)

 • Louise

  |

  OMG När jag såg rubriken hann jag snabbt tänka att din vagel är tillbaka… Herregud! HAHA
  Såg sen kaffemuggen och förstod att det såklart var tomtelatten du menar ;P

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaah neej fy, hoppas den håller sig långt borta!

   Svara

  • Jenny

   |

   Haha jaaa!! Tänkte samma ?

   Svara

  • Fanny

   |

   Tänkte också så ???

   Svara

   • Hanna

    |

    Jag med!!!!!!!! hahahaa

    Svara

    • Frida

     |

     JAG MED! Fick lite puls där för någon sekund

     Svara

    • Victoria Lindén

     |

     Hahaha samma här!! Även andra gången jag läste det ??

     Svara

  • Marlene

   |

   Jag meeed!!! ?

   Svara

  • Malin

   |

   Hahahaha jag med!!!!

   Svara

  • Ingela

   |

   Min första tanke också ??

   Svara

 • Robert

  |

  Hej! Vi hörs senare som sagt för vi har ett ärende att uträtta. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😉

   Svara

 • L

  |

  Kolla web of lies. Webbkameran används till annat än videosamtal.

  Svara

 • Emmy

  |

  Ibland blir jag lite avundsjuk på alla er som kan köpa varmt kaffe bara sådär. Existerar liksom inte på små ställen ? Så nu vill jag också ha tomtelatte (låter gott ju!) men skulle behöva köra typ 1h till närmsta ställe ☹️

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

  • ab

   |

   Påminner om när jag pratade med en tjej från en mindre ort som hade flyttat till Stockholm för att plugga och som berättade att man borde besöka hennes hemort. När jag frågade vad som fanns att göra där var svaret “Man kan sitta på Espresso House.” #inteallasmåorter

   Svara

   • Emmy

    |

    Poängen här var att vissa orter är så små att det inte ens finns ett Espresso House…..

    Svara

    • ab

     |

     Jo, jag förstådd att det inte fanns Espresso House där du bor men kombinationen mindre ort och Espresso House fick mig bara att tänka på den anekdoten. Du skulle alltså behöva åka till en större ort för att komma till Espresso House medan det var lite kul att någon skulle sälja in sin hemort med att “man kan sitta på Espresso House”.

     Svara

 • X

  |

  Skulle kommentera exakt samma sak! Hahaha ! Håller tummarna för att den Aldrig gör comeback!

  Svara

 • Hanna

  |

  Tomtelatten ❤

  Finns en latte (eller varm choklad) med saffranskola nu med, sjukt gott!!!

  Svara

 • Emmie

  |

  Åh jag drack också den idag, lyckan med att ha lärt sig dricka kaffe i år ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Bästa ?

   Svara

 • Delle

  |

  Dum fråga kanske men har undrar länge nu ? när influensers tränar, yogar eller går på massage på lunchen, NÄR i all sin dar äter man då?!??

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha är jag en av dom nu?? ? Idag åt jag framför datorn. 30 min massage. Blev en wrap ☺️ Men har som sagt väldigt flytande arbetstid, så skulle lika gärna kunna ta lång lunch och jobba in det andra timmar.

   Svara

 • Ljuba

  |

  Asså så olika smak man har. Tomtelatte är hur äckligt som helst enligt mig. Och Nutella förstår jag mig övh inte på. Mest för syrliga och aning beska smaker. Choklad tex ska inte vara mindre än 86%. Annars går det inte ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Blockar dig nu!!!! ?

   Skoja! (Eller ?)

   Svara

  • ab

   |

   Fattar inte heller tomtelatte, så nov-jan är det Starbucks toffee nut som gäller.

   Svara

 • F

  |

  Jag skulle aldrig köpa något hos Espresso house efter hur det visar sig hur de behandlar personalen. Tycker för övrigt att priserna hos dem på på tok för höga.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv