4 pics från veckan hittills

Jag på G till jobbet i måndags ovetandes om att jag snart skulle vara med om en tågolycka. Usch. Har tänkt på det hela veckan. Stackars lokförare och personens anhöriga.

Min chef var förresten så fin mot mig när jag kom till jobbet sen. Frågade hur jag mådde och sådär. Man blir ju lite skakis.

 

På ett av kontoren jag jobbar på har vi konstgräs istället för vanligt golv. Haha. Varför inte liksom. Så mysigt det är att jobba utan skor förresten!! Känns som att gå på lågstadiet igen.

 

Drog med F på spontan AW igår. Blev så förvånad när han sa ja. Han brukar behöva marinera en idé först. Jag är ju helt tvärtom.

Vi drack en öl och åt orimligt mycket edamamebönor på Pinchos.

 

Vi får frukost varje dag på jobbet vilket är så sjukt lyxigt. Idag gjorde en kollega cappuccino till mig dessutom!!!! Ultimata lyxen. Vi har en sån där baristamaskin. Måste lära mig hur den fungerar.

Inte den mest spännande veckan kanske. Men jag har det bra 😌

 

141 gillar

Comments (19)

 • Kattis

  |

  Bra för dig med frukost på jobbet kan jag tänka mig, så har du fått vakna och vara igång en stund innan det ska käkas 🙂 slipper du tvinga i dig en chokladboll på tåget bara att det är den enda frukosten som känns rimlig haha.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha exakt 😂

   Reply

 • Cecilia

  |

  Jag utbildar mig till lokförare just ju och fasar verkligen för den dagen det sker. Och ännu värre att killen som blev påkörd den dagen ”bara skulle hinna under bommarna”, är det självmord så vill de ju i alla fall dö, det finns noll man kan göra åt det som lokförare. Men han skulle ju bara försöka ta en genväg liksom. Så hemskt.

  Reply

 • Petra

  |

  Du måste ju outa denna arbetsplats så fler kan se och lära 😍 Drömmen!

  Reply

 • Frida

  |

  Men vad ÄR det för lyxställe du jobbar på? Lyx lyx lyx *christina schollin*

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Hanna

  |

  Så nice att slippa skor hela dagen!
  Hallå, hur är det med ditt öga förresten? Är det helt läkt och som vanligt nu?

  Reply

 • Lina

  |

  Den ljuva tiden när jag jobbade i matbutik med bageri och man fick frukost alla dagar i veckan. Fanns alltid olika sorters bröd, pålägg, grönsaker, ibland ägg, juice, smörgåstårta och alltid fredagsfika i form av bullar, wienerbröd, ibland prinsesstårta osv . Sååå lyxigt.

  På mitt nuvarande jobb får vi fredagsfika i form av bröd, pålägg, grönsaker och det är ju trevligt men kan sakna att slippa ta med både frukost, lunch, mellis till jobbet. Känns som jag har med mig mat för en hel förskoleklass 🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   😍

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Lisen

  |

  Är så glad över att ditt nya jobb verkar så bra! Haha

  Reply

 • Emmy

  |

  Verkligen hemsk tågolycka! Tragiskt.
  Så spännande jobb du verkar ha hamnat på. Drömmen att kunna gå utan skor och dessutom få frukost. Wow! 😀

  Reply

 • Sara

  |

  Håller med Lisen!

  Reply

 • Susanne

  |

  Vi lokförare brukar få väldigt bra hjälp av vårt företag med kamratstödjare och företagshälsovård när olyckor händer. De allra flesta kommer tillbaka och jobbar som vanligt inom en eller ett par veckor. Men visst är det väldigt tungt när det händer. Det jobbigaste för mig har alltid varit att få frågan när man träffar nya bekantskaper privat och precis berättat vad man jobbar med: “Har du kört på någon?”, “Är det inte jättevanligt med olyckor?” “Har du varit med om något hemskt?”

  Reply

  • Krista

   |

   Så himla taktköst av folk, blir sur på riktigt nu! Som att det vore ok att det första man gör är att be nån dela med sig av en hemsk upplevelse. Folk borde verkligen tänka efter lite.

   Reply

  • Emmy

   |

   De flesta tågolyckor är väl inte heller ”olyckor” utan självmord… Har lämnat dödsbud/varit ute på plats på ett antal sådana, och det är verkligen inget man glömmer i första taget…

   Reply

 • Hanna

  |

  Haha åh, känner så igen mig i F, att behöva “marinera” idéer innan. Min kille är helt tvärtom, men det kanske är en bra kombo 😂

  Reply

 • Krista

  |

  Men vilket fint inlägg ändå, vanlig vardag med mysiga inslag. Så som livet allt som oftast är när det är bra.

  Reply

 • ab

  |

  Väljer du medvetet mysigare arbetsmiljöer, var det slumpen eller är det bara så i din bransch? Inget jag kan hoppas på som framtida landstingsanställd.

  Reply

Leave a comment

Arkiv