Follow my blog with Bloglovin

Halloweenfest hos Ida & Niklas

I lördags var det äntligen dags för Idas och Niklas Halloweenfest!

 

Häng med in!

 

Det var tema astrologi och alla hade ansträngt sig så mycket. Älskar maskerad. Det är det bästa som finns.

 

Här har vi Super Mario (Galaxy-versionen haha) och ett lejon.

 

En vattuman och en spådam.

 

Och värdparet Niklas och Ida! Niklas var en fungerande(!) fiskedamm, men tog av sig dräkten efter ett tag då den inte var speciellt dans- eller sittvänlig.

 

Ida var också en oxe. Med septumring och allt. Great minds think alike.

 

Hon hade verkligen gått all in på pynt, häxbrygd, shotar och lekar. Det var så himla bra uppstyrt.

Mitt lag vann! Tydligen är jag en naturbegåvning på att klämma och känna? Vi fick ögonbindel och stack in handen i ett hål och där fick vi känna på olika saker med läskiga konsistenser. Kunde gissa vad hälften av alla saker utan problem. Tog vit sparris på en sekund exempelvis. Blev imponerad själv. Där ser ni! Man ska leka med maten, det kan löna sig.

 

Ida hade dock inte städat så noga. Det var spindelväv lite överallt. Lite slappt faktiskt : (

 

Och någon hade sköljt sin menskopp i deras badkar. Vem gör ens så!

 

En kräfta, ett solsystem och en vädur. Kräftan hade med sig häften med snapsvisor och snaps till alla. A for effort.

 

Matadoren blev kompis med en forskare från NASA.

 

Vi hade så kul! Vi pratade jobb, relationer, rymden och jag fick lära mig meningar på kinesiska.

 

Idas katter mådde inte så bra dock.

 

Triss i horn.

 

Strax efter midnatt åkte vi hem. Tack Ida och Niklas för en awesome fest!

?

121 gillar

Kommentarer (9)

 • Clara

  |

  Åh, så himla synd om katterna. Folk som inte kan ens ta hand om städning innan en halloweenfest borde inte få ha hand om djur :/ Hoppas de hade ljusglimtar i livet när det begav sig.
  Egoina jag hoppas du orosanmälde!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Robert

  |

  Klart impad av du kände igen sparrisen på en sekund. Aldrig testat mina färdigheter i den grenen dock. 😉 Du ser också att Ida inte försvann för att du bytte jobb, haha.

  Svara

 • Sabina

  |

  Men wow vilken rolig fest, verkligen bra pyntat 😀

  Svara

 • Rebecca

  |

  Men åååh, vilken fin fest! Den verkar ha varit fantastisk. Så fint dekorerat. Var har Ida köpt sin klänning? Hur vacker som helst!

  Svara

 • Anna

  |

  Hej Egoina!
  Jag tror du precis varit med om samma som jag nu går igenom, så önskar lite “storasyster-råd” från dig…
  För att göra en lång historia kort så har jag nyss avslutat en treårig utbildning till vad som jag trodde var mitt drömyrke. Jag är 25 år, fick ett bra jobb direkt efter studier, men efter drygt tre månader kände jag att det inte alls var vad jag förväntade mig, vantrivdes och kände mig så vilsen och långt bort från min egentliga personlighet och värderingar. Jag blev helt personförändrad och kände att jag var tvungen att dra i nödbromsen. Jag sa upp mig. Utan något nytt som väntar. Det är nog det bästa livsbeslut jag tagit hittills. Men jag är stressad över hur lång tid det kan ta innan jag får ngt nytt. Jag vill tack och lov fortsätta inom den bransch där min utbildning är applicerbar – men här står jag utan jobb, inkomst och sysselsättning på obestämd tid vilket är superläskigt och stressande. Jag har nu varit “ledig” en månad, söker aktivt, men är en arbetsmyra och älskar att vara anställd. Det har “bara” gått en månad – vilket känns som en evighet men samtidigt är nyttig vila då jag valde bort semestern i år på nya jobbet för att vara “duktig flicka”… Mina dagar är så tråkiga nu då det känns som att jag bara går och väntar. Jag vill inte sysselsätta mig om dagarna genom att göra ngt som kostar pengar då jag ju inte vet hur länge jag kommer vara arbetslös…. Så många frågor och osäkerheter….
  Vad är dina erfarenheter? Har du några goda råd? Ska jag bara ha is i magen eller hoppa på ett tim-jobb på typ McDonalds för att säkra en inkomst tills jag hittar DET jobbet jag vill ha? #vadkuldetärattblivuxen…..

  Svara

 • Emmy

  |

  Hur tänkte killen som kom som forskare från NASA – när temat var astrologi !? ???

  Svara

  • Mila

   |

   Ironi kanske? 🙂

   Svara

 • A

  |

  Alltså #skelfie va det bästa ja sett idag ????

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv