Follow my blog with Bloglovin

Hemma igen

Titta vem som är på svensk mark igen! Hej!

Jag slängde endast av väskorna och vände i dörren, sedan bar det iväg på middag. Det blev en sämre bussresa än vad jag är van vid. Brukar unna mig större säte och eluttag, men det gick inte på bussen jag behövde ta, så nu var det supertrångt. Tänkte egentligen jobba och sticka klart min halsduk, men det fanns inte plats till det. Så jag sov några timmar istället. Skönt det med.

Känner mig så snygg nu när ögat är normalt igen. Haha. I ett halvår nu har jag fått sminka mig för att dölja bulan så mycket som möjligt, men nu kan jag göra precis som jag känner för. Kul för en sminknörd som jag.

Trevlig lördag alla!

 

93 gillar

Kommentarer (4)

 • Fanny

  |

  Gick du runt med den i ett halvår?? ? Du måste haft den ett tag då innan du visade för oss och uppenbarligen sminkat över snyggt. Jag kan ju knappt sminka över finnar på ett snyggt sätt. Får minivaglar ibland men de försvinner på några dagar bara tack och lov. Hade fått sammanbrott annars.

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Ja, nu såg det mer vanligt ut än med jättebulan. 😛 😉

  Svara

 • V

  |

  Alltså förlåt för sjuk fråga- men fick du se det som de opererade ut? Halva nöjet med att klämma en finne är ju att känna nät trycker försvinner och innanmätet är .., utanför FÖRLÅT ÄR SÅ VIDRIG. Men undrar ändå vad det var som opererades ut??

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade såå gärna velat se och veta det också! Men var så chockad/ hade ont att jag glömde fråga tyvärr ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv