Follow my blog with Bloglovin

Rullade inte på

 

Hjulen på min resväska är tydligen halvt sönder vilket jag inte upptäckte förrän jag var på väg och jag hade inte tid att gå in igen för att byta väska. Det blev en tung historia att dra/bära den till bussen. Det är fyra timmar sedan och jag är fortfarande skakig i armarna.

Jag är alltså på bussen nu! Om två timmar är jag framme!

Några plus och minus i mitt huvud idag:

➕ Fy tusan vad fint det är att åka motorväg på hösten. Som att vägen har en gardin av träd i olika färger.

➖ Jag gillar verkligen inte den nya uppdateringen på iPhone. Jag tycker att allt blev sämre. Vissa saker funkar så dåligt att jag får fullständig PANIK. Åh jag hatar verkligen uppdateringar. Kul att jag fått göra en emoji av mig själv dock. Haha.

➕ Ögat gör inte längre ont och är inte längre svullet. Nu är det bara ett stort blåmärke vilket får mig att känna mig så bad ass. Haha. Ser ut som att jag varit i slagsmål. Våga inte mucka med mig liksom.

➖ Visserligen ser det nog snarare ut som att jag blivit misshandlad när jag tänker efter…

 

94 gillar

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Lät jättekul det där. Värre än för mig som glömde paraplyet förut, gick tillbaks och upptäckte att det låg i ryggsäcken jag hade med mig från början. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sara

  |

  Det är då du ska säga: Om du tycker detta ser hemskt ut skulle du sett den andra 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha har gjort det ??

   Svara

 • Karolina

  |

  Usch vad jobbigt med väskan? Mardrömsscenario! OCH kan bara hålla med angående uppdateringen:((( Så störigt när man ska skriva och autocorrect ser annorlunda ut, och om man ska ändra något mitt i ett ord så går det inte!??!! Man måste radera hela ordet och börja om, det går inte att ställa sig mitt i ordet liksom. Blir galen. Stegräknaren ska vi inte ens gå in på? Haha men ha en fin vecka i Norge!??

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Jag blir galen. Vad händer ?

   Svara

  • Rebecka

   |

   Tips tips! Håll ner mellanslag knappen och dra åt sidan eller håll fingret på skärmen och för det över texten så kan du ändra mitt i ett ord! 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Karolina, det går! Håller du i markören så kan du dra den vart du vill i texten. Annars tipsar jag också om att göra som Rebecka skriver och hålla in mellanslag. En av de bästa gömda funktionerna i iPhone. 🙂

   Svara

 • Sabina

  |

  För några år sen svimmade jag och slog i huvudet så att jag fick fetaste blåmärket omkring ena ögat. Under tiden jag hade det var alla främlingar jag träffade på SÅÅ snälla, jag fick gå före i kassaköer, folk log milt och hejade på mig varje dag hela tiden? Jag tror att de tänkte att jag blev misshandlad hemma eller något :O

  Svara

 • E

  |

  Jag kollade din instastory i dag och tänkte på att folk som inte känner dig måste tro att du blivit misshandlad. Tur att F är på resa så att folk int behöver stirra elakt på honom om ni går tillsammans på stan ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Faktiskt ?

   Svara

 • ab

  |

  Är trött på ständiga uppdateringar av elektroniken. Var tvungen att skaffa ny telefon (resettade sig själv plus skärmstrul), dator (dog plötsligt) och tablet (dött batteri) nyligen och orkar inte “bo in mig” på datorn och tablet och fixa med inställningar.

  Är nyfiken på hur det läker på insidan av ditt ögonlock. Var det samma öga förra gången?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv