Follow my blog with Bloglovin

Sista dagen på boxen

Det blev kladdkaka i portionsformar som jag bestämde mig för att bjuda på på min sista dag på jobbet. Dessa kladdkakor förtjänar ett helt eget frustrationsinlägg alltså. Haha. Det finns en anledning till varför jag aldrig bakar. Men det blev bra till slut.

I alla fall. Igår var det dags för hejdå-kladdkakefika:

 

När jag kom ner till lunchrummet för att duka och ta fram fika hade min chef redan gjort det! <33 Kladdkaka bland annat dessutom. Haha så lustigt. Great minds think alike.

 

Men man kan aldrig få för mycket fika, så jag dukade fram mina också. Med grädde och hallon.

 

Och dammsugare.

 

Min chef höll ett litet tal och jag grät som vanligt, haha.

 

Fick present och blommor!

 

Sen mitt i allt kom en tjej med rosa byxor och lämnade en ballong med en inbjudan till mig. Haha alltså kändes som att jag fyllde år?

 

Det är en inbjudan till att fira öppningen av Beyond us – The urban market. Bloggportalen Justwannahavefun bjuder in till middag. Ska bli så roligt! Jag är väldigt nyfiken på Urban market som ska öppna i Malmö.

 

Kul med ballong.

 

Såhär såg det ut back stage när jag tog den bilden. Jag har blivit expert på att se var man kan ställa telefonen för att ta selfies. Någon skill ska man ju ha.

 

Efter jobbet blev det spontant hejdåbubbel med Ida. Med granatäpple i!

 

Älskar henne!

 

Bubblet blev till pizza och vin. Ska det va så ska det va.

Sen satt vi här länge och pratade. Det var den perfekta avslutningen på min sista dag.

 

❤️

 

138 gillar

Comments (9)

 • StrongerLife

  |

  Åh vad vemodigt men ändå härligt att gå vidare och ta sig an nya utmaningar.
  Lycka till

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! Baka kladdkaka som är så enkelt, haha? Nåja, åtminstone om man tränar lite så vet man hur de skall vara. 😉

  Reply

 • Frida

  |

  Känns som ett väldigt trevligt hejdå! När jag slutade på mitt senaste jobb hade jag köpt in massa olika snacks, eftersom alla har rast olika tider så stod det framme på bordet med en liten notis. Döm om min förvåning när i stort sett allt var uppätet när jag och några andra kollegor kom på vår sena lunch 🙁 Jäkla gamar.

  Tycker förövrigt att försäljningen av heliumballonger borde förbjudas. Som det ser ut nu så räcker heliumet i 25-30 år. Helium behövs till så mycket viktigare saker än ballonger, MR röntgen till exempel. Tycker det är något vi ska tänka på. Tex, om alla som fick en inbjudan hade tagit emot inbjudan men gett tillbaka ballongen så skulle de nästa gång inte använt sig utav ballonger. Det är liksom en sån där onödig grej som jag antar att du inte hade mer nytta av än att ta en bild med? Sen ska vi ju inte tala om dem som släpper heliumballonger i luften..

  https://balloonsblow.org/

  Förlåt svårt att skriva utan att låta dömande och bitter ? Men tycker detta borde bli nästa plastsugrörsgrej, att folk fattar hur onödigt det är ☺️

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha men oj! Verkligen gamar ? Håller med angående helium! ?

   Reply

 • Olivia

  |

  Halloj! Jag beställde en kalender från sotypicalme med din underbara rabattkod den 29e september och det står att den inte har skickats än, va väntetiden ganska lång eller har jag bara extremt dåligt tålamod ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Oj! Mejla dem. Låter ju konstigt ?

   Reply

 • Emilia

  |

  Hej! Du som brukar köpa kaffe på EH, har du läst om hur dem tar han om sin personal? Fruktansvärt. Har du några tankar drink det? Fortsätter du köpa kaffe där?

  Reply

  • Emelie

   |

   Finns det någon artikel du kan länka gällande detta? Blev nyfiken som tidigare anställd!

   Har tidigare jobbat på flertalet EH-caféer i Stockholm och visst stämmer det att det inte var de bästa av villkor men jämfört med andra café och restaurangjobb jag haft var det betydligt bättre med kollektivavtal och möjligheten att få gå när man faktiskt slutat osv. (Känns självklart men det är det inte). Självklart baseras det också på chefer och ansvariga som är olika på olika ställen och håller med om att det krävs förbättringar inom en så pass stor kedja men finns betydligt värre arbetsplatser inom den branschen!

   Reply

 • Elin

  |

  Vilket härligt avslut! Vad ska du hitta på härnäst? Eller vill du hålla det för dig själv? Kram!

  Reply

Leave a comment

Arkiv