En lyxigare lunch

Idag blev det en lyxigare lunch för mig än min vanliga torsdagslunch som jag brukar trycka i mig framför datorn i sällskap av en serie. Förra veckan fick vi nämligen bara mat över till en matlåda och då sa F “om jag får den bjuder jag dig på lunch en dag”. Hallå bästa dealen?

Så idag vid lunchtid åkte jag till hans jobb och sen gick vi till hans favorit-lunchställe som är en indisk restaurang.

 

Han beställde till oss visade mig till “hans” bord.

Kul att se bakgrundsmiljön till majoriteten av hans snapchatbilder på riktigt. Vi har nämligen som vana att alltid skicka en snap till varandra på vår lunch. Om en av oss glömmer blir den andra sur och bara “hallå men vad åt du idag då???”. Vi är dåliga på att höras under dagen då F verkligen inte är någon sms/chatt-person. Men bilder på mat, det är viktigt.

 

Har aldrig fattat grejen med naanbröd. Men fattar nu! Det är ju för att kunna få i sig all sås. Mmmm.

 

Sen tog jag tåget hem igen med matkoma.

 

106 gillar

Comments (12)

 • *

  |

  Alltså jag klippte gardinlugg förra veckan och jag.får.panik.på.den. Vill bara få bort den från mitt ansikte!!! Hur överlever du? Ska du spara ut den eller köra på??

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh nej! Kör klämmor ett tag? Den växer ut snabbt! Jag gillar min.

   Reply

 • Jenkan

  |

  Det är ju F som fick en win-win-win-situation! Matlåda –
  en värdig anledning att få äta sin favoritlunch – ditt sällskap 😘

  Reply

  • Egoina

   |

   Fan det har du nog rätt i! 🙈

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Karolina

  |

  Hmm okej, 1: vadå aldrig fattat grejen med naanbröd!!!? Det bästa i livet ju, på alla sätt!!! Och 2: har du ätit på kontrast på Möllan? Min favvoindier som jag saknar såå mycket sen jag flyttade från Malmö! Gååå dit<3

  Reply

  • Katarina

   |

   Regina gillar ju typ inte bröd öht 🙁 extremt provocerande för en sån som mig som älskar bröd mer än… typ allt

   Reply

   • Egoina

    |

    Haha! Men surdeg, där snackar vi 🤤

    Reply

 • Lotta

  |

  Du glömde ju det viktigaste – vad beställde han åt dig?? Vill ju veta vad du åt och vad du tyckte om det 😜

  Reply

  • Egoina

   |

   Den starkaste rätten på lunchmenyn som jag tyvärr inte minns namnet på 🙈

   Reply

 • L

  |

  Oh no! Du har en osynlig reklam som börjar spela högt fast man har mobilen på ljudlöst 😭😭😭 #beginningoftheriseofthebaby

  Reply

  • Egoina

   |

   Vaaa nej? 😳

   Reply

Leave a comment

Arkiv