Follow my blog with Bloglovin

Fredag-lördag-söndag

I fredags efter jobbet mötte jag upp Caroline och skålade för mitt nya jobb som jag signat!

Men nu måste jag chilla med bubbel en stund alltså. Är trött på det? Trodde inte ens det var möjligt. Ska fira med coca cola eller något från och med nu.

 

Vid 20-tiden vinkade vi hejdå och jag köpte med mig pizza hem.

 

Sen såg vi Idol alla fyra. Jag, F, pizzan och bulan på ögonlocket.

 

Vaknade i lördags till ett helt sjukt våffelsug. Fanns ju inte mer att göra än att blanda våffelsmet. Här på bilden våffla med skagen och gurka och på tur efter det Nutella och grädde (därav grädde i kaffet ?).

 

Sen så gjorde jag inpackning, ansiktsmask, kollade serie och chillade like it was 2009 och jag hade noll responsibilities.

 

Och vid 19.00 var det dags att bege sig till Emelina på tjejmiddag. Här var vi ett gäng härliga tjejer som åt supergod mat och skvallrade om livet. Älskar tjejmiddagar!

 

Just det, vi var två bebisar och ett högst olycklig hund på besök också.

Emelina och hennes kille har nyslipade golv i hela lägenheten och det blev superhalkigt för Ozzy. Han halkade till några gånger och sen vågade han inte gå runt mer. Vi lade fram mattor till honom, men han satt ledsen och vågade inte röra sig. Alltså mitt hjärta går ju sönder.

 

Jag är ju numera en certifierad cosmopolitan-blandare, så cosmos fick det bli! Min nya favvodrink efter Kaffe Karlsson.

 

Sen blev det söndag. Jag och knölen gick och handlade mat.

 

Det var extrapris på rotfrukter, så det fick bli en grönsakssoppa på kålrot, morot, lök, vitlök och grönkål. Blev gott, men kanske inte mitt livs verk.

Och det var den helgen i korta drag ✨

 

81 gillar

Comments (12)

 • Emmie

  |

  Alltså färgen på ditt hår är helt magisk!
  Bilden när ni kollar idol och det är uppsatt är såå fin.
  Så fint ?
  Vem sjutton ser bulan på ögonlocket när ditt hår är så vackert?!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha åh tack snälla ?❤️

   Reply

 • Sara

  |

  Stackars hund!
  Älskar rotfruktssoppa nu på hösten!

  Reply

 • Robert

  |

  Spännande med tjejmiddagar på det där sättet, haha. Rackarns smarrigt såg det ut att vara också. 😉

  Reply

 • Josefine

  |

  Neeeej aaaaaw, stackars Ozzy, man ser ju hur ledsen han är :'(

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaa han ville ju springa runt ?

   Reply

 • Ellen

  |

  Jag skulle nästan kunna sponsra en golvmatta i hela lägenheten för de där ledsna ögonen 🙁 aj mitt hjärta

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jag med ❤️?

   Reply

 • Clara

  |

  Åååh finns det något bättre än känslan att man har fixat allt till festen, varit på systemet, ev. fixat nån gåbortpresent, hemmet är städat och man kan börja fixa sig tre timmar innan man ska iväg och låångsamt <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej bästa ?

   Reply

 • Camilla Key

  |

  Har du testat att göra typ Kaffe Karlsson/Irish coffee fast med fireball istället? Så gott! Något jag själv kom på. Så nu är den döpt efter mig 😀 “Kaffe Camilla” Det finns säkert de som kommit på denna dryck tidigare men när jag beställde en Irish coffee på Stortorget i Lund och bytte wiskey not fireball så blev det succee. Gillar man kanel så är det ju ett plus.

  Reply

  • Egoina

   |

   Gaaah! Det måste jag prova, låter supergott 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv