Follow my blog with Bloglovin

Tacohej

Den där oro-förhoppning-vadhänder-klumpen släppte idag. Ännu är inte allt klart. Men bra mycket närmre. Snart. SNART.

Det firade vi med äta tacos och korka upp en flaska rött ikväll. Jag har ju blivit galen i tacos sedan jag återupptäckte hårda skal.

 

Välkommen på kvällsmat hos oss!

 

Hej gullig kille.

 

Måste-tillbehör till min tacos är snabbsalsa och min version av guacamole som jag gör på avokado, creme fraiche, vitlök, lime, massa koriander och salt & peppar.

 

Sen blev det Idolmys med pralin och lakritskola.

På tal om att upptäcka saker jag har upptäckt dessa pralin-puckar hos Chocolatte. De finns med saltkola- eller lakritsfyllning och är i perfekt storlek. Som tre praliner i en. Mycket mer prisvärt och perfekt mängd.

Åh alltså. Tur att framtiden är lite mer klar nu. Då kanske jag kan börja koncentrera mig på saker igen, har mest lunkat igenom denna vecka hittills utan att få gjort någonting känns det som.

 

124 gillar

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Caroline

  |

  Alltså, känner så med dig i det där vad-händer-nu. Jag hyr ut mig som konsult och mitt uppdrag tar också slut inom kort. Även om jag vill vara den där som bara äh-det-löser-sig (vilket det ju faktiskt brukar göra), var det SÅ skönt att igår signa ett nytt långt uppdrag. Hoppas det går i lås för dig med, oavsett vad planen är!

  Svara

  • K

   |

   Känner också så!! Precis hoppat på en utbildning på universitetet på avancerad nivå efter att ha jobbat i flera år. Vilsen men med en bra magkänsla. Heja oss som vågar testa!

   Svara

 • Mila

  |

  Happ nu blev man hungrig… 😛
  Får man vara riktigt basic bitch och fråga vad du har för favoritte? Du skrev nyligen att du planerar om dagarna vad du ska dricka för te när myskvällen kommer och då blev jag nyfiken och började fundera på om du är en snobbig tedrickare (jag är det, föredrar löste från en riktig tebutik och ser till att temperaturen är perfekt) eller bara kör på Ica Basic earl grey typ… 😀

  Svara

 • Moa

  |

  läste först ”torka upp en flaska rött”, hade ju varit mindre kul kväll, haha.. <3
  Härligt att fira med tacos! Håller tummarna för dig 🙂 Jag har alltid undrat hur man äter de hårda skalen på ett smidigt sätt? Tips snälla? Eller det kanske bara ska vara så slabbigt som det iallafall blir för mig? Kram<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Mina går alltid sönder ? F har någon smart teknik dock (eller bara tur), får inspektera hur han äter ?

   Svara

 • Hanna

  |

  Tips är de halva taco tubsen, PERFEKTA storleken!

  Svara

 • Julia

  |

  Hur kan man ta EN lakritskola???

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv