Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag befinner mig i någon form av limbo just nu där jag inte riktigt vet exakt hur mitt liv kommer se ut framöver. Jag försöker vara chill, men det är rätt jobbigt faktiskt. Det är som att jag inte kan koncentrera mig, ta itu eller komma framåt med någonting innan jag vet. Sitter fast bara.

Håll tummarna för mig.

Jag lever för mina kvällar just nu. Alltså jag tycker höstkvällar är SÅ mysiga. Tända ljus, göra te, hänga i soffan och mysa. Kan på riktigt längta efter det hela dagen. Fundera på vilket te jag vill dricka, vad jag och F ska game:a på telefonen, vilken serie vi ska se härnäst. Haha åh jag är så gulligt vanlig.

 

Vet inte om det var för att mina kollegor pratade om fruktsallad idag, eller om det är på grund av alla nyhetsinslag jag sett om farlig citrusfrukt(??) – men blev så sugen på fruktsallad. Det + grädde och en klick Nutella fick bli dagens middag.

 

94 gillar

Kommentarer (21)

 • ab

  |

  Haha, såg inslag om farlig citrus, åt apelsin. Känner igen mig i hur jobbigt det är med ovisshet och lättnaden när man äntligen vet hur det ska bli.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha alltså blev så sugen på citroner och apelsin. Så stört. Hade tvärtomeffekt ? Åh ja, nu vill jag bara veta.

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Hjälp! Har precis skrivit kontrakt för ett nytt jobb med start 1a oktober. Perfekt jobb för mig och inom den sektorn jag vill jobba i. MEN jag är så rädd att inte klara av det! Tänk om jag är värdelös? Jag har också en tendens att jobba för mycket. Stressar redan över att behöva fråga om semester i framtiden (trots att jag har 32 dagar betald semester) pga vill ”inte vara jobbig o vara ledig”.

  Vad ska jag göra för att lugna mina nerver?

  Svara

  • N

   |

   Hej! Googla imposter syndrome, Jag kände så cirka hela tiden på min arbetsplats i början, men var snäll mot dig själv. Du har kompetensen, annars hade du inte blivit anställd. Och semester brukar lösa sig själv genom att chefen frågar/planeringsmöten 🙂

   Cut yourself some slack och njut av en spännande framtid med möjligheter! Du är duktig, du är kompetent, du kommer bidra. Och du kommer lära dig så otroligt mycket. Se varje moment som en möjlighet att lära dig. (nu låter detta som ett peptalk till mig själv för 6 månader sen hehehe men detta hade jag velat veta/höra)

   Svara

  • emelie

   |

   Hej! Försök tänka att i princip ALLA är oroliga inför ett nytt jobb! Speciellt om arbetsuppgifterna är annorlunda, det tar ett tag att sedan komma in i uppgifterna. Försök att slappna av och tänk på hur roligt det ska bli i stället! Jag säker försök, för det är absolut inte enkelt! 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Hej! Provade ditt recept med pastan och den rostade kronärtskockan igår, och HERREGUD, vad gott det var, hade min man varit ensam hade han slickat tallriken ren ?
  Så tack för maten, den kommer jag göra igen och igen och igen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Hanna

  |

  Jag är helt för höstmysandet! (Även om man är en basic bitch enligt vissa, inga problem). Men limbo-känslan är jobbig. Hoppas att den försvinner snart!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha stolt basic bitch! ✌?

   Svara

  • Mila

   |

   Man är ju hellre basic bitch än gnällspik, eller hur? 😀

   Svara

 • N

  |

  Håller alla tummar, allt löser sig ?

  Svara

 • Sandra

  |

  Är i en liknande sits. Vet att jag måste göra en förändring i yrkeslivet men vet inte till vad. Söker massa jobb och samtidigt funderar jag på att börja plugga. HELT VILSEN! Så du är inte ensam <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh! Hoppas det klarnar snart! ?

   Svara

 • Cecilia

  |

  Åh vad jag känner igen mig om att ovissheten är jobbig och liksom lite paralyserande. Jag är i en sådan period nu och även fast jag vet att den är övergående så ger det mig ganska mycket ångest…

  Svara

 • Mila

  |

  Höstkvällar är underbara! Jag njuter av tystnad, mörker (fast med tända ljus då!), böcker, en gosig katt, och att bara sitta och VARA liksom. Tycker lätt sommaren blir för hetsig med massa after works, grillskvällar, fester, bad m.m. Så härligt att sänka tempot nu i septmeber.

  Svara

 • M

  |

  Hej bästa.

  Jag vill minnas att du för ett tag sedan skrev lite kort om att otrohet i vissa fall kan vara okej, skulle du kunna utveckla ditt resonemang något?

  Stor kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jaaaa så lik!! Haha. Blev så sugen på att köpa handskar nu 😉

   Svara

 • Ellen

  |

  Du måååste prova göra vit chokladsås och äta med fruktsallad. Ja man äter sås med fruktsallad pga så sjukt god. Värm grädde på spisen och rör ner lika delar hackad vit choklad. ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv