Follow my blog with Bloglovin

Fredag och lördag

Haj från oss i hissen igår!

 

Vi skulle på spontan take out och spelkväll hos Caroline och Hannes! Älskar när det inte behöver vara så uppstyrt. Köpte thai på Basilika och tog med. Det var mitt favoritställe när jag bodde i Landskrona, så det är kul att det har öppnat i Helsingborg nu.

 

Skickade denna bild till Ida. Hon vet att jag älskar suröl och tipsade mig om Brekeriet som har flera goda varianter. Denna smak var den enda jag hittade på systemet. Den var inte helt i min smak, men Ida tipsar om att det finns en i hallon som ska vara amaze. Tips om någon annan gillar suröl!

Sen spelade vi Besserwisser och jag och Caroline avslutade som vanligt kvällen med att sjunga karaoke. Till våra killars stora förtret. Vet inte hur många gånger F har försökt hålla sig vaken i soffan medan vi sjunger låt efter låt. Haha stackars. Tror att jag och Caroline får ha egna karaokekvällar istället, annars kommer F inte vara så pepp på “spelkvällar” i längden : ))

Idag har vi en lugn dag. Vi åt en lång frukost och sen har vi tittat på dokumentärer om World trade center hela förmiddagen på National Geographic. Så hemskt allting. Kan inte ens föreställa mig hur det är att vara med om något sånt. Tänk att sitta i ett flygplan som du vet kommer kraschas avsiktligt, eller att stå i ett fönster på 80:e våningen och frivilligt hoppa för att det är ett bättre öde. Fruktansvärt.

 

86 gillar

Kommentarer (15)

 • Sofia

  |

  Tips från en annan som älskar suröl. Allt från bryggeriet Cascades (finns ibland på tillfälliga sortimentet) eller andra suröl som är lagrade i vintunnor!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips ?

   Svara

 • Robert

  |

  Haj! Väldigt vilken öldrickare du har blivit plötsligt. 😮 Inklusive naglarna som matchar etiketten. 😉

  Svara

 • Linn

  |

  Tipsar om Dugges ” tropic thunder” så god

  Svara

 • Johanna

  |

  Hoppas basilika i Hbg är bättre än i Landskrona. Fick en larv i min mat en gång. Och visst att det kan bli fel ibland… Men när vi sa till blev vi utskrattade och fick höra att det är sånt man får RÄKNA med när man äter broccoli.. vi fick kräva pengarna tillbaka. Har inte ätit där sen dess ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Men usch!! ?

   Svara

 • Emelie

  |

  Läste en artikel om det där med dom som hoppade från World Trade Center. Har också alltid tänkt på det som att dom hoppade frivilligt för att det var ett bättre öde. Men den författaren menade att de inte hoppade frivilligt utan för att dom inte hade nått val. Att står man i ett rökfyllt och jättevarmt rum så tvingas man tillslut ut där det finns möjlighet att få luft, precis som man inte kan hålla andan med vilja till man svimmar/dör. Dom som hoppade hade helt enkelt ingen möjlighet att välja mellan att stanna eller hoppa. Så hemskt ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Fyfan ?

   Svara

   • sandra

    |

    Många kallar de för jumpers men det är inte rätt ord, det får att låta som om det var med vilje. Nej 🙁

    Svara

 • Emma

  |

  Suröl är seriöst det bästa! Vill genast åka till Helsingborg och dricka suröl och sjunga karaoke med dig, rimlig önskan osv

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Johanna

  |

  Såg att någon redan tipsat, men är värt att skriva det en till gång. Tropic thunder från Dugges!! Min absoluta favorit ??

  Svara

 • Anna

  |

  Hej! Since du är loppisarnas-loppis Queen (typ hehe) så undrar jag om du inte kan skriva ett inlägg om olika loppisar du varit på, om de varit bra, ”utbud” osv osv osv. Har precis flyttat ner till Skåne och skulle va så kul att hitta små guldkorn som du verka hitta varje gång ?.

  Svara

 • Fia

  |

  Så kul att du har börjat gilla öl! Dugges och Mikkellers spontanserie är mina favvo-surisar men mitt bästa tips är att gå med i Ölgäris-gruppen på Facebook. Världens bästa grupp för alla tjejer och ickebinära som gillar öl. Där får man alltid grymt bra tips och inspiration. 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv