Follow my blog with Bloglovin

Tisdagshej

Känner mig som en uppblåst korv idag och är inte på topp. Sorry för all denna info ni (och Facebook, hehe) får om min cykel.  Är noll procent kreativ och har därför ägnat dagen åt sånt man inte behöver tänka så mycket för att göra. Som att fakturera och svara på mejl.

 

Men kolla middagen vi lagade då! Kycklingpiccata med västerbottenrisotto och fänkålscrudité. Wow!

Inte vårt påhitt. Vi har Linas inspirationskasse denna vecka. Vi har den ibland när vi vill bli inspirerade och slippa tänka. Har känt mig så oinspirerad i köket på sistone, så det är kul att prova på nytt. Igår åt vi kolja med friterad purjolök och senare i veckan ska vi äta kimchi ramen och sen pasta med rostad jordärtskocka. Riktigt spännande meny.

Glömde ett måndagsinlägg igår (eller sket i det för att vara ärlig sorryyy). Men har inte mycket att säga om denna vecka. Ska på ett viktigt möte på torsdag (håll tummarna!) och annars väntar jag mest på att få en tid för operation av mitt öga. Börjar blir riktigt jobbigt nu alltså. Det känns som att knölen växer, den pressar, är obekväm och det ser hemskt ut. Så sämst att ingen privatläkare kan ta emot mig. Ska snart sluta tjata om det. Eller njä, ni får nog stå ut med mitt tjat tills det är fixat.

 

89 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Hej! Då håller vi tummarna för dig den här veckan, inklusive din cykel! Smarrigt på tallriken, by the way. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Klaga på! Folk borde få klaga mer utan att andra klagar på att dom klagar ?

  Svara

 • Hanna

  |

  Hahahah jag läste cykel som fordonet och fattade ingenting, tänkte ”vad har jag missat nu???” Men fattade till sist ?. Hoppas allt blir bättre snart ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • NATALI

  |

  omg för kimchi ramen! kan du inte lägga ut recept på det om de blir bra? 😀

  Svara

  • MK

   |

   Tuvessonskan har ett recept på kimchi ramen på sin instagram! Tips!!

   Svara

 • MK

  |

  Ååh kimchi ramen är ju så gott! En riktig favorit hos mig! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv