Follow my blog with Bloglovin

Helgen som gick

Tack för alla era tips! Hurra! Hösten är räddad! Lite annat jag hade för mig i helgen förutom att gå igenom alla böcker jag ska läsa:

 

I fredags var jag på AW med dessa gulliga. Ida och Sofie!

 

Efter bubblet skulle Ida iväg på annat och Sofie och jag gick till La Roche för att äta.

 

Beställde in lite goda grejer. Bland annat kronärtskocka med salviasmör. Gah så gott. Och så trevligt att äta då det tar lite tid.

 

I lördags gick jag all in på ansiktsmasker. Gjorde lermask, mask med syra och återfuktande mask. Haha så maxat. Men kolla så fin hyyyy dååå. Och då ska jag ha mens snart och allt.

Fick produkter hemskickade från FOREO för ett tag sedan som jag håller på och provar. Älskar UFO.

 

Blev en prommis och sen hamnade jag tydligen på Hemmakväll. Lätt hänt.

 

Chillade i soffan.

 

Och beställde mat. Det blev vietnamesisk sallad och summer rolls.

 

Gillar ni mitt val av serie till maten? Hehe.

 

I söndags fick jag detta meddelande av Caroline. Plötsligt händer det!

 

Zebrastjälk nummer två dog : ((

Jag förstår inte vad jag gör för fel? Jag har försökt vattna mindre (misstänker att jag vattnade för mycket förra gången), jag har försökt byta plats för att prova mer och mindre sol osv, men inget funkar. Nu har jag bara en stackars stjälk kvar. Snälla zebris överlev!

 

Söndag kväll avslutades med fotbollsmatch mellan Sverige och Norge. Hejade på Norge såklart. Känner mig lika svensk som norsk, men gillar underdogs.

 

Älskar mitt snäckfat! Som visserligen ser ut som en papptallrik på förra bilden, hah.

Det var det. En lugn helg som var över på ett ögonblick känns det som.

 

98 gillar

Kommentarer (19)

 • Linnea B

  |

  Ville verkligen att det skulle stå ”så maskat”’istället för maxat ?❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Hur kunde jag missa den uppenbara ?

   Svara

 • Frida

  |

  Efter att man dränkt en växt är det, oftast, inte bara att vattna mindre. Ofta dör växten senare för att den har röta i rötterna. Händer ofta hos oss för vår städerska förstår tydligen inte instruktionen ”lämna mina växter ifred” ?

  Jag brukar ta ut växten ur jorden, försöker få bort så mycket jord som möjligt och låter rötterna ’torka’ lite. Sen ser jag till så att de får ny fräsch jord. Har det varit riktigt illa så får de en dos fungal treatment (hjärnsläpp på översättningen till svenska).

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh! Det är nog det som hänt ?

   Svara

   • Viktoria

    |

    Jättebra att du vattnar från fatet också och inte ovanfrån om man säger.
    Har du inte krukor på fat så lägg lite leca-kulor längst ner på botten som suger åt sig fukt som inte växten behöver 🙂 Tips tips!

    Svara

  • Jessica

   |

   Hade gjort samma sak, alltså omplanterat i ny jord och torkat rötterna ordentligt innan du stoppar i den igen 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Helt klart en lyckad ansiktsmask! Verkar varit väldigt smarrig mat också. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Önskar väldigt gärna recension på Foreos UFO sen ?

  Svara

  • Lotta

   |

   Jag med!!!

   Svara

 • Krista

  |

  Verkligen superfin hy! ?

  Svara

 • Wårell

  |

  Haha tänkte just “vafan lägger hon upp frukten på en papperstallrik för!?”

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Ida

  |

  Det du kan tänka på är att ha ordentligt med dränage så inte innerkrukan ligger och trycker direkt mot ytterkrukan! Lecakulor kan hjälpa för att få upp innerkrukan lite 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Fick den mejlad till mig. Blev så besviken! 🙁

   Svara

 • Matilda

  |

  Älskar foreo! Har UFO och varenda mask som finns till ? kul att du får prova den. Nu när du fått prova den och Emma S har jag ett till tips!

  https://www.kicks.se/glamglow/hudvard/ansiktsvard/ansiktsvatten/supertoner-exfoliating-acid-solution-200-ml

  Denna! Gillar den bättre än den från paulas choice. Dock bara använt i 2 veckor. Men herre! Den, Emma S mask och UFO (+ foreo rengöringsborste) är det bästa som hänt min hy känner jag! Sen en bra återfuktning på det.

  Svara

  • Egoina

   |

   Spännande tack! 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  Låt rötterna torka. Plantera sedan om. Lägg lecakulor i botten på krukan, sedan ett lager blandat med jord/lecakulor (så det blir ett luftat lager med jord) sedan bra jord med näring i. Plantera upp så att blomman inte ligger så långt ned i krukan, den hamnar ju helt i skugga när den är så lågt planterad. (Fick jag lära mig detta när jag tog död på alla mina blommor och fick en utskällning av mormor, lol)

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack!! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv