Daddy issues

 

Hej kompisar!

Bakgrundshistoria om min keps. Mamma höll upp den när vi var på H&M som ett skämt, för att hon tyckte den var ful. “Haha kolla den här”, sa hon. Sen köpte jag den för att jag tyckte den var fin. Haha. Älskar den. Perfekt till dåliga luggdagar. Mamma tyckte förresten att den var fin när jag tog den på mig. Visserligen tycker hon att jag är fin i allt, så vet inte om det är en tillförlitlig källa.

Jag har en lördag för mig själv. Har kollat på serier, läst, gjort ansiktsmasker och tagit en lång promenad. Nu har jag inget mer att titta på eller läsa och börjar bli ganska rastlös. Har ni något tips? En serie jag måstemåste se? En bok jag borde läsa? Eller en film? Är ju ingen filmperson egentligen, men kanske kan göra ett undantag.

Jag träffade en tjej nyligen som inte heller tycker om att se film av exakt samma anledning som jag. Vi började prata om film vs serier och hon berättade att hon inte vill investera tid och känslor i karaktärer som hon inte kommer få följa. Exakt så känner ju jag! Varför ska jag bry mig om en handling och personer som jag kommer få se i högst två timmar och sen aldrig igen. Det är svårt för mig att känna tillräckligt mycket då. Vår gemensamma kompis tittade på oss och sa allvarligt “Nu förstår jag. Ni har daddy issues! Ni vill inte investera känslor i någon som ändå inte kommer finnas där”. Vet inte om hon har rätt, men fy vad det hit home alltså.

Ge mig tips. Helst serier eller allra helst böcker. Är så sugen på att läsa en riktigt bra bok!

 

110 gillar

Comments (90)

 • Hanna

  |

  Visst gillade du skam? Har du tittat på den brittiska föregångaren “skins”? Finns flera säsonger och är riktigt bra. En annan bra serie är Mad men – båda finns på Netflix.

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack det ska jag göra 👌🏼

   Reply

   • H

    |

    Jag älskar Skins! Bäst i hela världen, sett om den typ 3 ggr – alla säsonger.

    Men den tar 2-3 avsnitt att komma in i.

    Reply

   • Emelie

    |

    Inatt plöjde jag två säsonger av ”Ingen som du” på SVT play. Som SKAM men med 26-åringar.. i Köpenhamn. Gråtfest och så underbar. Rekommenderar starkt!

    Reply

  • Emma

   |

   Ja! Skins är sjukt bra!

   Reply

 • Jackie

  |

  Böcker: Selma Lagerlöfs böcker! En herrgårdssägen, Löwensköldska ringen, mm.
  Serier på Netflix: The OA, Mindhunter.
  Du som gillar game of thrones, lyssna på Sveriges historia av Herman Lindqvist, det är som om RR Martin kopierat från den! 😄

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😍

   Reply

 • Carro

  |

  Har du läst sapiens och min europeiska familj? Kommer inte ihåg, det kanske t.o.m var du som tipsade om dom🤔 svinbra oavsett, har läst flera gånger. Sen älskar jag eat pray love och committed av Elizabeth Gilbert! Tycker hon har otroligt fängslade sätt att skriva (sen läser jag böckerna med Julia Roberts röst haha).

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tack! Älskar Sapiens! Men de andra har jag inte läst ☺️

   Reply

 • Malin

  |

  Jag har nyligen läst Michelle Obamas bok Becoming, riktigt bra! Kan även tipsa om Hjärnstark och Medan han lever.

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, såg att Skam nämndes ovanför här. Suttit och kollat lite avsnitt på den nu i veckan, den italienska(!)och norska, haha. Helt yolo men ändå. 😉

  Reply

 • Josefine

  |

  Gillar man att läsa deckare kan jag verkligen rekommendera Stefan Ahnhems serie om polisen Fabian Risk! Första boken är Offer utan ansikte. Sträckläste hela serien under semestern 🤩

  Reply

 • Sara

  |

  Boken Jag heter inte Miriam av
  Majgull Axelsson. Otrolig berättelse som får en att känna alla känslor, en av få böcker jag skulle kunna tänka mig att läsa igen!

  Reply

  • Amanda

   |

   Kan också rekommendera den boken!

   Reply

 • Hanna

  |

  Finns 3 avsnitt än så länge av Heder på Viaplay! FY FAN I HELA HELVETET SÅ SPÄNNANDE. Ursäkta språket.
  Annars 3 säsonger av La casa de papel på Netflix! Omg så bra. Plöjde säsong 1 och 2 bara på några dagar

  Reply

 • maria

  |

  Se The Fall på Netflix! Så obehaglig men bra! Eller The Bletchley Circle, finns också på Netflix.

  Reply

 • Jonna

  |

  Boken ”Tärningen är kastad” tyckte jag var riktigt bra! Spännande deckare som sticker ut från mängden.

  Vad gäller serier så är La Casa de Papel och Bron de bästa jag sett!🙌

  Reply

 • Ana

  |

  Om du gillar att följa karaktärer och investera känslor så skulle jag tipsa om boken “Ett litet liv” omg så mycket känslor och så djupa karaktärer!! Annars också “Samtal med vänner”!!!! Båda är 5/5 mvh jobbar på bokhandel så är ju lite av en EXPERT (obs läs med ironisk ton)

  Reply

  • Johanna

   |

   Ååååååhhhhhh Ett litet liv är min absoluta favoritbok! världens världens bästa. älskade converstions with friends också! har du fler tips eftersom du är expert? :):):)

   Reply

   • Ana

    |

    Okej JA! 😀 Lite mer böcker jag läste i somras som jag tyckte om:
    – Flyga drake (äldre ju men alltså aj mitt hjärta vad bra den va)
    – Ragga som du shoppar – rolig som fan! Läs den, går på typ 1 dag haha 🙂
    – Nora eller Brinn Oslo brinn – den va också superbra! Blandade danska och svenska och gillade storyn och de korta avsnitten.
    – Blixtra, spraka, blända! så underhållande och intressant tema, går supersnabbt pga språket som är väldigt rappt
    – Lila hibiskus – vacker bok om familjeförhållanden och en bok som både skaver och värmer <3

    Puss hoppas du läser iaf nån av dom och gillar! Detta är tips från hjärtat verkligen <3 <3

    Reply

    • Johanna

     |

     Tack!! ska spana in alla 🙂 Läste flyga drake när den kom , så bra.

     Reply

 • Lise

  |

  Ja; Stefan Ahnhems bøker om Fabian Risk er bra! Liker også Träff & Grebes bøker 👍
  Serie: Working moms på Netflix 😁

  Reply

 • Amanda

  |

  Jag fastande för en serie på HBO nyligen, Killing Eve heter den! Mycket blandade känslor får man men på ett positivt sätt. Började kolla på den på grund av att samma tjej som spelar Christina yang i greys är en av huvudrollerna 🤩

  Reply

 • Rita

  |

  The handmaids tail på HBO!!!!

  Reply

 • Sofia

  |

  Om du gillar True Crime så är Ett äventyr i Svenssonland en riktigt bra bok, skriven av mördaren själv 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Rekommenderar Chicago fire som finns på viaplay. Är heeelt fast. Kollar med min sambo och han gillar det också! 😀 finns än så länge 6 säsonger på viaplay men vet att den 7e är inspelad 👍🏻

  Reply

 • Mu

  |

  Killing Eve på HBO är heeelt fantastisk! Tips tips tips!

  Reply

 • Sofia

  |

  En mysig bok är “sambo på försök” av Beth O’Leary – två främlingar delar lägenhet i London men på olika tider.

  Serietips är nog Mindhunter (två FBI agenter som börjar intervjua seriemördare under 70-talet för att få veta varför de gjort som de gjort, samtidigt som de löser brott – Netflix), Styling Hollywood (får följa två stylister i Hollywood på riktigt, Netflix), Unreal (produktionen bakom scenen på ex Bachelor – CMore) och Veronica Mars (finns både serie och en film, tror de ska göra en nystart på den serien 🤔).

  Reply

  • Erika

   |

   +1 på Mindhunter! Så bra serie och jag gillar verkligen att de tagit så mycket från den verkliga storyn so ligger bakom.

   Reply

 • Hanna

  |

  Tipsar om Lisa Jewells böcker! Spännande böcker som kan tas för deckare, men egentligen handlar det mest om personernas tankar/känslor/förhållanden. På ett bra sätt!
  Sen finns ju Lianne Moriarty (hon som skrivit Big little lies).
  Seriemässigt blir jag alltid sugen på att se om gamla godingar på hösten. Typ Gilmore girls! Eller Desperate Housewives. Eller Parks and Rec. Eller tom Sex and the city 😅.

  Reply

 • Jenni

  |

  Blindspot på viaplay!! 😊

  Reply

 • Hanna

  |

  Beforeigners på HBO! Norsk serie som utspelar sig i Oslo, handlar om att helt plötsligt börjar människor från andra tidsepoker dyka upp i vattnet utanför operan. Jätteskruvat, men rejält fängslande!

  Reply

 • Mila

  |

  Rekommenderar varmt Eleanor Olliphant is Completely Fine. 🙂 En av de bästa böcker jag läst på länge.

  Reply

  • Stephanie

   |

   +1 på den! Gärna på originalspråket engelska, s å å bra! 😍

   Reply

 • Emelie

  |

  Serier jag sett på sistone och rekomenderar: Dark, Mindhunter, The Sinner, Paranoid.
  Böcker (deckare) jag gillar: Lars Keplers serie om Joona Linna, Jo Nesbøs serie om Harry Hole, Rosenfeldt och Hjorts serie om Sebastian Bergman.

  Reply

 • Frida Andersson

  |

  Om du inte sett den redan så MÅSTE du se serien 13 Reasons Why. Och This Is Us. Så sjukt bra!!! Chicago Fire är också grymt bra!! Kram

  Reply

 • Frida

  |

  – Boktjuven (är nog egentligen en ”unga vuxna” bok men den är såå bra)
  – Flyga drake
  – Tusen strålande solar
  – när bergen svarade

  Reply

 • Moa

  |

  Hej, jag såg att någon hade tipsat om majgul axelsson och jag ville bara rekomendera hennes roman Arpilhäxan, bästa boken jag någonsin läst

  Reply

  • Wroni

   |

   Min favoritbok. Tappat räkningen på hur många gånger jag läst Aprilhäxan och läser den fortfarande då och då.

   Reply

 • Eli

  |

  “Kärlekens väg” av Alain De Botton! Fick så otroligt många insikter när jag läste den, både om mig själv och om mitt förhållande. Handlar, till skillnad från andra böcker och filmer, inte om hur kärlek startar och “sen levde de lyckliga i alla sina dagar”. Utan om hur det är mitt i kärleken. Så fin och tankeväckande. Om du inte orkar läsa den fick du precis en hel roman här heh

  Reply

 • Linnéa

  |

  Älskade La Casa de papel på Netflix!

  Reply

 • Jessica

  |

  Jag håller på att läsa ”jag for ner till bror” och den rekommenderar jag trots att jag inte läst mer än typ halva än. Mycket speciell bok, skriven på ett annorlunda sätt.
  Sedan tycker jag att Fredrik Backman skriver väldigt bra böcker. Läste Björnstad nu i somras och förvånades över hur en man lyckats belysa så många problematiska saker kring en våldtäkt, utöver just själva våldtäkten. Tycker verkligen att han lyckades synliggöra varför feminism är så himla viktigt. Även hans andra böcker är bra, tycker han lyckas få ner så mycket humor samtidigt som han också berör på ett djupare plan med sina ord 😊

  Reply

  • Cecilia

   |

   Håller med om att Fredrik Backmans böcker är jättebra, och särskilt Björnstad.

   Reply

 • Erika

  |

  Boken ”Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt” var en helt otrolig bok. Väldigt tragisk och sorglig men samtidigt varm och humoristisk. Tyckte så mycket om den och hade sån separationsångest när den va slut så den är mitt tips😊

  Reply

 • Emma

  |

  Jo men så är det för mig med med film o serie. O när en serie tar slut så känns det som en skilsmässa 😭

  Reply

  • Egoina

   |

   Sant. Men man fick åtminstone lite längre tid tillsammans 😭

   Reply

 • Sara

  |

  Bok: “En helt vanlig familj”. Deckare som utspelar sig i Lund, rätt lättläst. Håller själv på med den nu.

  Reply

 • Lisa

  |

  Serier på SVTplay: Någon som du, En natt, Gifta vid första ögonkastet (finns även en norsk nu).
  Big little lies (hbo), The affair (netflix).

  Reply

 • Lisa

  |

  Bok: Lone girl Gillian Flynn

  Reply

 • N

  |

  Böcker att läsa (kommer enbart ihåg titlar)
  – Gruppen
  – Väggen (tysk författare)
  – Ett litet liv
  – Pappaklausulen
  – Jag for ner till bror
  – Rich Boy
  – Samtal med vänner av Sally Rooney
  – Allt av Malin Persson Guiolito
  – Gästkatten
  – arv och miljö (utspelar sig i Norge)

  Reply

 • Anonym

  |

  Böcker:
  Björnstad av Fredrik Backman och Shantaram av Gregory David Roberts

  Vackra filmer:
  The glass castle
  Captain Fantastic
  The theory of everything
  Me before you

  Serier:
  Sillicon Valley(komedi)
  Black mirror(mörk deep shit)
  La casa del papel(spännande)

  Reply

  • Jennie

   |

   + 1 på Björnstad. Bästa bokserien jag läst på mycket länge, så mycket känslor!

   Reply

 • Jag

  |

  Mina drömmars stad, av Fogelström. Finns en hel bokserie och den MÅSTE man läsa. Det ingår i svensk litteraturkanon, enligt mig.

  Beforeigners på HBO. Bara se den.

  Reply

 • Sofie

  |

  Bok och film: Boktjuven! Den bästa bok jag någonsin läst, alla kategorier. Och en av få filmer som faktiskt står sig riktigt bra mot boken.

  Reply

 • Dolores

  |

  Först lyssnar du på P3 dokumentären Den dödsdömda polarexpeditionen, sen på Bea Uusmas sommarprat från 2014, sen läser du hennes bok Expeditionen – min kärlekshistoria. Sen är du en fullfjädrad nörd som tipsar andra om att också bli osunt intresserade av en polarexpedition från 1800-talet! 😬

  Reply

 • Marie

  |

  Jag vet inte om du gillar science fiction/action men jag kan rekommendera Killjoys som finns på HBO. Riktigt bra serie 😀, finns fem säsonger

  Reply

 • Sandra

  |

  Allt jag fått lära mig (educated) av Tara Westover. Kunde inte lägga ner den!

  Reply

 • Ellen

  |

  Måste tipsa om Outlander! Har nog aldrig blivit så känslomässigt engagerad i en serie som jag blivit i den. Gråter till nästan varje avsnitt haha.

  Reply

 • Sanna

  |

  En bok:

  Ljuset vi inte ser – Anthony Doerr

  Lämnar dig berörd för alltid.

  Reply

 • Nataliew

  |

  Men då måste ju typ harry potter serien vara okej? 7 filmer lixom, mycket mer än 2 timmar 😉

  Reply

  • Kajsa

   |

   Tänkte precis skriva samma! HP är några av de finaste och bästa böckerna jag läst.

   Reply

 • Annie

  |

  Jag är kräsen, men Ett litet liv med Hanya Yanagihara är den absolut mest känsloframkallande och gripande bok jag någonsin läst. Vet dock vissa som inte klarar av att läsa klart då den inte utelämnar några känslor, och således blir för jobbig. Vad gillar du att läsa annars? Louise Boije Af Gennäs triologi som börjar med Högre än alla himlar är riktigt bra. Tar kanske 150 sidor att komma in i den, sen är man fast. Börjar älska, störa sig på och bry sig om karaktärerna. Såg att du gillar Sapiens, och då sluter jag mig till att du är intresserad av evolutionen – Lasse Bergs trilogi som börjar med Gryning i Kalahari är MAGISK!!! och efter det kommer du känna dig som en evolutionsexpert och vilja utbilda dig till paleontolog. Böcker alltså <3 Angående serier – Gift vid första Ögonkastet Norge som finns på SVT. <3 Hade tydligen mycket att säga om detta ämne, haha. Lova att du skriver inlägg om vad du läser!!! Jätteintressant! Kram till Sveriges bästa bloggare!

  Reply

 • Ninnie

  |

  Workin’ moms på Netflix.

  Reply

  • Rebecca

   |

   Ja, fantastiskt bra serie. Kollar redan om den och det var inte längesedan det kom två nya säsonger…

   Reply

 • Sofie

  |

  New Amsterdam, the good doctor, Chicago med är 3 bra sjukhusserier 🙂

  Reply

 • Denice

  |

  Blindspot och Chicago med, pd och fire på Viaplay. 👌

  Reply

 • Jenny

  |

  *mindhunter på Netflix är sjukt bra!
  *Chicago pd, chicago fire och chicago med är nice för maratontittande
  *dark (Netflix), amerikan horror story (Netflix), euphoria (HBO)

  Reply

 • Fanny

  |

  Derry girls på Netflix!

  Reply

 • Linn

  |

  Böcker:
  – Brevet
  – kvinnan i fönstret
  – den tysta patienten
  – familjen i chesapeake bay (följetong)

  Serier:
  – fringe (vet ej var man kan streama den, men sjukt bra, så leta upp den.
  – the wire (HBO)
  – the affair (HBO och Netflix)

  Reply

 • Sara

  |

  Svårt att tipsa om böcker när man inte vet någons stil, men jag håller på att läsa boken En gentleman i Moskva, riktigt bra skriven, underfundig och oväntade vändningar. Hittills älskar jag den! Samt boken Uppdrag Bildt, som är en reportagebok av Björn Häger

  Reply

 • Louise

  |

  Har du inte läst Jojo Moyes triologi med ”Livet efter dig”, ”Arvet efter dig” och ”En andra chans” så måste måste måste du. Du måste så mycket att jag gärna ger vidare mina böcker till dig, de ligger ändå bara här och samlar damm 🙂 Tror verkligen du hade tyckt om dem!

  Reply

 • Milla

  |

  Du måste se Casa de papel!

  Reply

 • Louise

  |

  Lyssnade precis på boken Vänförfrågan. Såå bra! Kunde inte sluta, städade ganska mycket kan man säga haha 😉

  Reply

 • Erika

  |

  Jag rekommenderar verkligen boken Insekternas planet av Anne Sverdrup-Thygeson. Jag fick så många ”wow”-upplevelser och ser på insekter på ett helt annat sätt nu. Och då har jag ändå läst typ 60 hp biologi så jag vet en del innan om dessa fantastiska småkryp. Väldigt bra skriven bok, och viktig.

  Serier beror på vad du gillar. Några jag nyligen kollat på och gillat:
  – Killing Eve
  – The Sinner
  Annars är Orange is the new black genomgående bra. Jag tycker också om den för att det är en av få serier där alla huvudpersoner är kvinnor. Män har mindre utrymme och jag tycker att det är skönt med en sån serie för omväxlings skull.

  Reply

  • Annie

   |

   Du vet att hon sommarpratade i år också va?? Kanske inte är så mycket nytt för dig om du läst boken, men hennes norska är härlig att lyssna på i alla fall 😉 <3 Insekter är våra hjältar!!

   Reply

 • Jessica

  |

  Kan starkt rekommendera Simon Häggströms böcker ang. prostitution – verkligen fängslande och sjukt bra. Ingen feel good direkt, men ändå “lättläst”

  Reply

 • Hanna

  |

  Drömde att du var gravid! Blev väldigt glad men också väldigt ledsen. Glad för din skull (för i drömmen var du glad, behöver ju ej vara så i verkligheten) men ledsen för att jag blev avis + “ännu en favoritblogg blev en mammablogg”. Sjukt ogynnsam!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! 🙈 Men no worries, ingen graviditet här inte.

   Reply

 • Jessica

  |

  Jag och min sambo kollade nyss netflix serien Dead to me. Finns bara en säsong hittills men den va så himla bra! Tror verkligen du skulle gilla den, den är väldigt tung men också så så så spännande 😁😁 säsong två är på g läste jag också.

  Reply

 • Marias bokhylla

  |

  Jag har ju såklart en mängd boktips. Men det beror ju på vad man gillar.

  Om man gillar fantasy rekommenderar jag Ulrica Edvinsson Sundins serie Drakens dotter. Två delar finns och tredje släpps på Bokmässan i Göteborg i slutet av september.

  Min to go-serie när jag behöver skratta är Janet Evanovich serie om prisjägaren Stephanie Plum. Hittills finns 25 böcker i serien. 😅

  Gillar man historiska romaner tipsar jag om Linnea Dunérs serie om systrarna Dahlin. Tredje delen kommer nu i faggorna (första två heter: Det sjunger i isen och Högt flyger fåglarna).

  Gillar man feelgood tipsar jag om antingen Frida Skybäcks böcker Bokhandeln på Riverside Drive eller Bokcirkeln vid världens ände. Eller Sofia Yméns serie om Österby.

  Och gillar man nått annat kanske man hittar tips bland mina lästa eller recenserade böcker. 🙂

  Serier och filmer kan jag knappt hjälpa till med, gör jag hinner inte mycket annat än att läsa. 😉

  Reply

 • Pernilla

  |

  Handmaid’s tale på HBO, min favoritserie just nu! Så otroligt bra, hemsk och spännande, du måste se den!!! ☺️

  Reply

 • Spiderchick

  |

  Jag vill rekommendera Comedy Queen av Jenny Jägerfelth. Den handlar om en 12-åring och är skriven för barn men jag tycker att alla kan läsa den. Jag tyckte om den så så mycket och både skrattade och grät en smula.

  Reply

 • Saga

  |

  Jag såg att någon tipsade om den tidigare, men Hanya Yanagiharas “Ett litet liv” är oslagbar. Trots att jag ändå betraktar mig som en bokmal har jag aldrig, aldrig kommit i närheten av en bok som gripit tag i mig så mycket. Läste ut den på en hel natt, låg från sju på kvällen till åtta på morgonen, för att jag inte kunde förmå mig till att sluta läsa. Var helt vimmelkantig efteråt, inte bara av tröttheten utan också för att det kändes som om jag hade levt fyra olika livsöden. Tänker att en sådan bok passar perfekt för någon som vill lära känna karaktärerna på djupet under en längre tid! Inte bara handlingsmässigt utan också rent bokstavligt, boken är runt 700 sidor lång. Dessutom berör den väldigt emotionellt gripande och svåra ämnen, likaväl som små stunder av euforisk lycka, så den representerar – tyvärr – livet precis som det är.

  “Historieläraren” av Matt Haigh är betydligt kortare och mer lättsam, men den är välskriven och underhållande. Den handlar om en man som föddes under medeltiden och som åldras så oerhört långsamt att han vid 2000-talet bara är i fyrtioårsåldern fysiskt, med historiska anknytningar och humor. En sådan där bok som man läser och bara vaaarför kom inte jag på den här briljanta idén att skriva om.

  Mhairi McFarlane har också skrivit många roliga – om än något klyschiga – böcker! “Finns det en, finns det flera” må vara otroligt förutsägbar, meeen den också perfekt höstläsning när man behöver något lättsmält och roligt. Vill minnas att huvudpersonen arbetar som copywrighter/skribent/kommunikationsrelaterat dessutom. Tipstipstips!

  Reply

 • Isabelle

  |

  En annan typ av serie men Australian Masterchef! Det är alltid massa goa människor med som man får följa och lära känna och en massa avsnitt och framförallt så lagar de fantastisk mat! Och det bästa är att de känns så genuint glada när det går bra för de andra, man blir helt varm i hjärtat. Inte alls som svenska versionen 😊

  Reply

 • Jessica

  |

  Är precis som dig, hellre serier, drar mig ibland för att se film om det inte finns flera, typ Harry Potter 😊
  så serietips (minns ej vilka du sett eller ej, kan ju inte ha helt koll trots att jag läst din blogg i flera år 😅) på serier jag sett nyligen/nyligen släppt ny säsong :
  Netflix:
  Mindhunter
  lucifer
  13 reasons why
  you me her
  Riverdale
  Orange is the new black

  HBO:
  Years and years
  chernobyl (men den har du sett har jag för mig, men tipsar ifall någon annan missat den (!?))

  Reply

 • Jessica

  |

  Ligger hemma sjuk och mindes detta inlägg där du, Regina bad om tips. Har läst allas kommentarer och själv blivit inspirerad. Har kunnat lägga till en hel massa nya boktitlar och serier på min lista 🤩 Hittade även ett par förslag på sci-fi/fantasy att överraska maken med.
  Just det här är vad jag älskar med din blogg i synnerhet och sociala medier i allmänhet! Och vad gäller din blogg är jag förundrad över hur vänligt alla delar med sig 👍❤
  Själv kan jag tipsa om något jag själv inte läst men som jag “råkade” köpa till min fantasyälskande man. Han berättar om serien för alla som orkar lyssna (trots att det gått tre år sedan jag kom hem med böckerna) och säger att det är det bästa han läst: “Kopparringarna” av Siri Pettersson.
  Tack allihop! 🥰

  Reply

  • Egoina

   |

   🤗

   Reply

 • Patricija

  |

  Här kommer lite boktips (som många säkert också redan tipsat om);
  – Ett litet liv (kan vara det absolut bästa jag läst!)
  – Kvinnan i fönstret
  – Livet efter dig (eller “me Before you” på engelska)

  Reply

 • Joanna

  |

  Elite!!! På Netflix! Är världens bästa serie typ, tonåringar och mord osv!

  Derry girls är också svinbra på Netflix. Sen kommer inte ihåg om du sett amerikanska office eller parks and recreation? Är båda så otroligt roliga.
  Och saknar du skam så är franska versionen väldigt bra och kommer en säsong 5 av den så blir nytt och spännande!
  Klarar inte heller filmer men beror mycket på att jag har svårt att lägga ner tid på något där jag inte vet om det kommer sluta lyckligt och orkar av någon anledning inte samhällsfrågor i filmformat.

  Reply

 • Lotta

  |

  Pascal Engmans böcker är väldigt bra, patrioterna och eldslandet. Han släpper snart en tredje bok! 😊

  Reply

Leave a comment

Arkiv