Follow my blog with Bloglovin

I väntan

 

Godmorgon!

Det blev lyxfrukost för mig idag. Jag väntar på att drop in på vårdcentralen ska öppna och då någon ska kolla fönstren i min lägenhet mellan 8-9 valde jag att inte vara hemma.

Sitter här och gråter till Idol. Haha. Kan ju inte hjälpa det. Blir extremt känslosam när jag tittar på saker (eller lyssnar för den delen). Förr försökte jag skärpa mig och hålla en distans, men…liksom why. Kul att va robot då.

Aaaah håll tummarna för att jag får hjälp idag. Störigt att det sitter just i ögat, annars hade jag fixat det själv. Har ju ändå sett x antal avsnitt av Greys. Eheh.

 

78 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  God morgon! Vi håller givetvis tummarna. 😛 Smarrigt, förresten. 😉

  Svara

 • viola

  |

  Verkligen, bättre att var lite “för” emotionell än att vara en sten. Har skämts så mycket över att jag är känslosam innan för att man inte “ska” vara det men så länge man inte skadar någon annan liksom?

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! ?

   Svara

 • Alice

  |

  Big no no på att fix själv!!
  Har haft patienter som fått mördarbakterier av att tömma små bölder hemma! Inte kul alls!
  Tur att du ändå inte hade tänkt göra det ?

  Svara

 • ab

  |

  Kollade på säsongsfinalen av Handmaid’s Tale på tvärbanan och hade ryggen mot vagnens långsida vilket innebär att många kunde se mig gråta.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv