Follow my blog with Bloglovin

Hört och sett

Mycket livebloggning idag. Men kul ju. Minns ni den tiden då jag bloggade typ 5 inlägg om dagen? Hjälp. Visserligen bestod ett inlägg sällan mer än en bild och två rader text då.

I alla fall. Hej igen! Det gick bra med ögat. Remiss skickas. Jag önskade att de skulle välja det ställe som de tror man får hjälp snabbast på, så håll tummarna för att jag inte behöver vänta alldeles för länge.

Kollade även min trumhinna när jag ändå var där. Den sprack ju förra året. Den rörde sig inte när jag tryckutjämnade, så hon fick pumpa in luft och skapa tryck i örat. Jag tror något ”rättade till sig” när hon gjorde så, för efter hör jag mycket bättre!

Fick även göra ett hörseltest. Förlåt, men det var så himla dåligt utfört. Jag såg när sköterskan tryckte på knapparna och visste därför när det skulle pipa. Jag försökte blunda för att inte påverkas av synen, men det hjälpte inte för jag kunde fortfarande höra henne trycka på de hårda plastknapparna ?

Det var också svårt att urskilja vad som var pip och vad som var buller utanför hörlurarna. Aja. Jag hör i alla fall. Hörseln i höger öra är pyttelite nedsatt, men inget oroande.

 

 

Nu är jag på tåget på väg till Lund! Caroline frågade om jag ville hänga med på en spontan trip och jag orkade egentligen inte, så bad henne sälja in idéen till mig.

Hon vann över mig med crêpes.

 

125 gillar

Kommentarer (15)

 • Erika

  |

  Smart att sälja in en idé sådär, kanske något en borde börja köra med sig själv ibland när man blir för bekväm av sig haha!!

  Svara

 • Mila

  |

  Åh Creperiet i Lund är så mysigt. 🙂 Men varning… De har sjukt äcklig Aperol Spritz… :/

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Mat kan man alltid sälja med. Skönt att du kanske blir av med den där bulan också. 😉

  Svara

 • Lund

  |

  Godast sushin finns i Lund, på Icha Mochi, vid centralen. Galna pokebowls också. Vid fint väder kan den ätas i hängmattorna i stadsparken.

  Spara till nästa gång Lund behöver säljas in

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Sofia

  |

  Förlåt bästa Regina men det KLIAR I HELA KROPPEN när folk skriver “idéen”, det stavas “idén” x)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sorry ?

   Svara

 • Frida

  |

  Tänker att hörseltestet inte var så dåligt utfört ändå. Om du visste när hon tryckte borde du ju haft alla rätt, och resultatet hade varit ’perfekt’ hörsel på bägge öronen?

  Ska bli spännande att se vad du hittar i Lund. Har börjat älska din blogg ännu mer sen du började loppa? och håller med att priserna är sjukt intressanta! Så konstigt ändå, jag får liksom en känsla av ”yes!” när något loppat något bra för en riktigt bra peng ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sant! Är kanske lite trög istället ? Nej men jag försökte låta bli att klicka ibland när jag visste att det skulle vara ett pip, men inte var helt hundra på om jag hörde det eller om det var inbillning. Så förvirrande ?

   Åh kul att höra! Håller med, så kul bär folk hittat riktiga kap ?

   Svara

   • Hanan

    |

    Kan ju vara så att hon trycker och att det inte låter på vissa? Som en kontrollgrej

    Svara

    • Egoina

     |

     Omg! Kanske!!

     Svara

 • Josefin

  |

  Alltså du har haft så mycket fina outfits på sistone!! Så mycket inspoooo. <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men tack ??

   Svara

 • b

  |

  Varifrån är den fina gröna skjortan/jackan? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Bubbleroom ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv