Follow my blog with Bloglovin

Oturlig start på veckan

Vilken otursvecka det varit såhär långt. Det började i måndags när jag startade dagen med att:

 

Tappa primern i golvet : ((

 

Lyckades rädda lite, men det mesta fick jag slänga.

 

Sen kom jag till jobbet och tappade min frukost.

Har jag hål i mina händer eller vad HÄNDER.

Sen tappade jag ingenting mer den dagen, men igår skulle jag gå till centralen efter jobbet som jag brukar göra (tog alltså inte bussen tillsammans med de andra). Jag skulle sätta på en podcast och upptäcker att jag glömt min telefon!

Mitt jobb låses och larmas 16.30 så jag kunde inte gå tillbaka. Jag kunde inte åka hem då mitt tågkort är i telefonen och jag kunde inte heller kontakta någon som kunde komma tillbaka och öppna då jag ju inte hade min telefon ?

Mitt ute i ett industriområde bestämde jag mig till slut för att gå till en mack. Där fick jag googla efter nummer och ringa alla som har nycklar och kod. Till slut svarade min chef som inte kunde hjälpa mig, men som skulle skriva mackens nummer i vår grupp på FB.

Så är satt jag på macken och väntade på ett telefonsamtal. Till slut ringde min räddare i nöden Karolina och sa att hon kunde hjälpa mig.

Fick till och med skjuts till tåget. Så himla gullig!

Ingen strålande början på veckan alltså. Hoppas inte det fortsätter. Sitter i skrivande stund hos frisören med slingor i håret och håller tummarna för att håret inte går av eller blir grönt eller något ?

 

105 gillar

Kommentarer (15)

 • Jennifer

  |

  Jag är likadan att jag tappa massa saker i perioder. Läste sedan en artikel i illustrerad vetenskap att kvinnor ofta gör det när det närmar sig ägglossning.
  Kanske har något med det att göra 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh! Trodde bara det var vid pms. Det förklarar saken ? Undrar om min kropp undermedvetet vill att en man ska…komma och hjälpa mig? ?

   Svara

 • Robert

  |

  Nej! Helt fel vecka att ha otur. Tänkte på frisören. Hoppas det går bra ändå. 😉

  Svara

 • Lina

  |

  Åh, vad jobbigt! Var bara försiktig nu så att inte glassplitter har gömt sig i primern 🙂 Kanske inte är sånt glas som splittras men ändå.

  Svara

 • Caroline

  |

  Men alltså, alla går hem klockan 16.30 på ditt jobb? Vilken lyx ? Jag hade nog chansat och tagit mig tillbaka och väntat utanför, förutsatt att inte alla då går hem prick 16.30. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi måste låsa lagret då, så det är ingen kvar. Man kan inte vara kvar, haha 🙂

   Svara

 • Ella

  |

  Ååh, neeej snälla släng primern!! Jag vet att det känns surt att slösa och det ser ut som att det var rätt mycket kvar men det kommer garanterat vara pyttesmå glasbitar kvar i den som kan skada huden, särskilt i ansiktet där den är så tunn och känslig! Inte värt risken!

  Svara

 • Sara

  |

  Jag fick veta idag att det inte är någon mening att laga min bil som har gått sönder så den ska till skroten. Så nu måste jag vara utan bil tills jag sparat ihop pengar till en ny. Snacka om otursvecka. 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej så tråkigt ?

   Svara

 • ab

  |

  Smashade Smashbox

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Lina

  |

  Åh. Jag beklagar primern. Må den vila i frid.

  För en månad råkade jag krossa en nästintill ny parfym à 900 kr/30 ml. Ska tillägga att det hela ägde rum mitt i ett psykotiskt PMS-rus. Blev så arg att jag skrek och gick till sängen och la mig och grät (?????) – sjukskrev mig för första gången på 1,5 år. Mmmm, pmsdramat. Heh.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha omg ???

   Svara

 • Martina

  |

  Jag har lyckats förstöra en lykta och en lampa på två dagar!

  Lyktan körde jag över igår med bilen eftersom ett barn flyttat på den för att komma åt soptunnan och glömt att flytta tillbaka den.

  Lampan välte jag ner imorse från fönsterbrädan när jag skulle dra upp rullgardinen i barnets rum. Glassplitter över hela golvet.

  Imorgon hoppas jag på en bättre dag.

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv