Follow my blog with Bloglovin

Gardinlugg

Jag vågade mig på en gardinlugg idag!

En riktig denna gång och inte en mesig variant som förra gången som inte ens syntes.

Är så nöjd! Vilket märks på den absurda mängd selfies som finns på min telefon nu. Heh.

 

Är både förväntansfull och orolig över hur den kommer se ut med mitt självfall. Mitt hår + lugg har inte gått så väl ihop tidigare. Får se efter nästa dusch.

 

Utväxten och de slitna topparna fick sig en omgång också.

 

Jag provade Madsen Hair & Makeup denna gång efter tips från er och gick till Annika. Tack för tipset. Kan absolut rekommendera vidare!

 

Redo för höst nu.

123 gillar

Kommentarer (16)

 • Annie

  |

  Men SJUKT vad det framhävde ditt ansikte. Så otroligt vackert!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Robert

  |

  Så snyggt det blev. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ?

   Svara

 • Hanna

  |

  Men SÅ snyggt! Har ungefär samma hårtyp som du, lite längre och lite mörkare bara. Om jag visar en bild på dig och ba ”såhär vill jag ha det” nästa gång jag går till frissan så kanske jag också kan bli sådär snygg ? Men kanske ska invänta utvärdering på hur det funkar med lite självfall, och gärna ett aningen frissigt och bångstyrigt sådant hehe ?

  Svara

 • Gabriella

  |

  Så fint!! Passade dig jättebra! Har själv hellugg och självfall. Plattar luggen i princip varje dag för att den ska ligga fint. Blir förstås inte den finaste vid fuktig luft men gillar min lugg så det får gå ändå ☺️

  Svara

 • Hanna

  |

  Så fint! Du passar asbra.
  Jag har också typ gardinlugg, men med lite snebena. Men jag bli tokig på att luggen faller framför ögonen! Slutar med att jag sätter upp den med en hårnålar, vilket ju tar bort allt fint. Hur tänker du göra för attvibte störa ihjäl dig? Eller så är du en sån där bra person som inte stör sig.. Haha.

  Svara

  • Sara

   |

   Jag hade sån lugg men blev galen varje gång jag skulle lägga håret bakom öronen och den där förbannade luggen bara glider fram i fejset hela tiden. Luggen har växt ut ?

   Svara

 • Gill

  |

  Säkert en dum fråga men vad är gardinlugg? ? Är det vad du menar med att luggen är delad? Det blev jättefint på dig btw ?

  Svara

  • Bea

   |

   Är väl längden på luggen också, att det ser ut som en sån gardin som hänger på sidan om fönstret med band på mitten?:)

   Svara

 • Emelie

  |

  Vilken förändring! Tänk att en lugg kan göra så mycket, passade dig verkligen otroligt bra!

  Svara

 • Lisen

  |

  Så sjukt snyggt! Passar jättebra!
  Berätta gärna om det blev bra med ditt självfallet sen. Klippte själv sån lugg och.. Borde ha lärt mig att jag får en lock precis där så får som två betar haha men så orkar jag inte hålla på att platta eller föna heller xD

  Svara

 • Ida

  |

  Jag har aldrig hört den kallas gardinlugg.
  Den brukar kallas ”lugg som inte blivit klippt på länge och nu väntar på att växa ut för att bli av med lugggen”.

  Svara

  • Sofie

   |

   Vad är du för en tråkigt människa?

   Svara

   • ida

    |

    Så man är tråkigT för att man bor i ett avlångt land där samma sak har olika namn?
    Tråkig stavas det tråkmåns.

    Svara

    • E

     |

     Tråkig och tråkig. Snarare otrevlig! Har du inget hyfs?

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv