Min sista semestervecka

10 snapshots från min sista semestervecka!

 

Jag övervattnade mina växter innan jag åkte till Norge för att de skulle klara sig. Men vissa av dem dog av det istället för torka. Så fail.

Två av tre zebrastjälkar överlevde dock. Pjoh!

 

En kväll var jag hembjuden till Caroline och hon hade dukat upp såhär fint med bubbel på balkongen. Lyx. Synd om alla som inte är kompis med henne.

 

Sedan åt vi tiramisu och spelade besserwisser. Jag lärde mig att en sothöna har röda ögon. Kommer aldrig glömma det nu. Och inte ni heller.

 

Har promenerat i min stad. Visst ser träden där nere så fluffiga och mjuka ut? Önskar jag var en jätte som kunde svepa med handen över dem.

 

Viktigt att passa på att ha klänning och bara ben så mycket det bara går. Längtar inte efter jeans : ((

 

Har ätit på restaurang orimligt mycket. Här på Hotell V.

 

Och här på KOL. Åt hela min årsranson av kött på en vecka… 😦

Drack förresten Cosmopolitan till min mat här. Blev så sugen på det. Vem är jag ens.

 

En dag kom det plötsligt ösregn. Hade precis fönat håret innan jag gick hemifrån. Det var ju tur jag lade tid på det.

 

Men regnet gav mig awesome lockar istället. Score!

 

Avslutade min semester med att se Lejonkungen. Älskade den! Men den var så läskig och ledsam på sina ställen att jag fick hålla för både ögon och öron. Usch vad jag grät när Scar skyllde allt på Simba 😭

Konstig upplevelse att se en naturfilm där djuren pratar btw? Nästan så att jag tror att djur kommer prata på National Geographic nu.

 

84 gillar

Comments (11)

 • Robert

  |

  Snyggt hår och smarrig mat är min kommentar. 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Älskade också Lejonkungen förutom en sak… Beyonce…. hon förstör filmen lite kan jag känna med sitt inte så braiga röstskådespeleri och hur hon slaktar Can you feel the love tonight med sitt wailande. Nu kanske det verkar som att jag avskyr henne😂 men det gör jag inte, dock tycker jag att hon är alldeles för överskattad som artist och hade önskat att de hade haft någon annan som Nala.

  Reply

  • Johanna Grahn

   |

   Håller helt med dig om Beyonce, sorry not sorry men hon är överskattad 🙁 haha

   Reply

  • Lisa

   |

   Verkligen! Därav anledningen till att jag inte tänker se filmen.

   Reply

  • Ida

   |

   Känner precis samma! Beyonce försöker för mycket. Filmen kändes som en naturdokumentär och jag väntade bara på att David Attenborough skulle börja prata. Nej, två timmar av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Originalet är MYCKET bättre.
   Rant slut.

   Reply

   • Lisa

    |

    Så skönt att flera känner som jag! Då går jag absolut inte och ser den. Tack Ida!

    Reply

 • Mila

  |

  Våga vägra jeans! Med tjocka strumpbyxor och koftor kan man ha kjol och klänning hela vintern i Skåne (oftast, kan inte lova det inte blir rekordkallt liksom). 🙂

  Reply

 • Nathalie

  |

  Din semester verkar verkligen ha varit drömmig! Så mycket kul ni har haft för er 😍 Jag vill verkligen inte att sommaren ska vara över, men på bara någon dag så har det blivit höstigare än någonsin med massa blåst och regn 😩 Är så inte redo för kallare årstider 😥

  Reply

 • Sandra

  |

  Jag har inte använt jeans på flera år och kommer nog vara jävligt jobbigt att vänja sig vid det igen för man har blivit så bekväm med sköna byxor och tights och strumpbyxor 🙂

  Reply

 • Delia

  |

  Omg där är mitt gamla hem! Typ! Huset till höger om de bolliga buskarna var kontor/övernattningshus o mitt över gården bodde vi med en underbar altan!! Altanen är precis i slutet av den långs trappan o det var alltid liks kul når man satt där o det hoppade över folk vid grinden trots ”privat” skylt haha 😂

  Reply

 • Sabina

  |

  Meeeeen, du behöver ju inte ha jeans bara för att hösten kommer 😀 obekvämaste som finns ju! Jag har klänning eller kjol varje dag året runt!

  Reply

Leave a comment

Arkiv