Dagens loppisfynd

Hej på er! Jag har så mycket långa inlägg på G, så jag tänkte det vore trevligt med ett nutidsinlägg för omväxlings skull. Min semester är snart slut och jag försöker suga ut det sista. Känner mig väldigt carpe diemig med roliga saker planerade varje dag. Här det slösas inte bort någon tid alls.

Idag har jag varit på Pingstkyrkans second hand med Caroline och August. Vill ni se vad jag köpte? Okej!

 

Högg detta rottingskåp DIREKT. Alltså hur fantastiskt?

Vet dock inte var jag ska ha det. Drömmen hade varit att ha det med porslin och glas i köket, eller till handdukar i badrummet. Men det finns ingen plats, så jag antar att jag får ha det i kontoret. Kanske som en bokhylla?

 

Sen blev det champagneglas. Kan tydligen inte få nog. Drömmen är att hitta stora kupor, men hittar alltid bara små. Så nu satsade jag på dessa. Så fina ju!

 

Och en flaska/vas…

 

…som man ju kan vända. Älskar keramik av denna typ och särskilt senapsgul.

 

Sist men inte minst blev det denna träskulptur. Kommer bli perfekt på min tavelvägg ju!

Efter loppisen lunchade vi thaibuffé och sen spanade vi in sommarrean i affärer för att ta skydd från regnet. Något jag lärt mig denna sommar är att inte stanna inne bara för att det regnar. Det är alltid uppehåll under dagen och dessutom är det faktiskt ganska mysigt att rymma undan regnet och ha en ursäkt att ta en kaffe eller öl för den delen lite spontant.

Nu ska jag ner och hämta rottingsskåpet som F precis har hämtat med bil! Håll tummarna för att det får plats någonstans!

 

89 gillar

Comments (20)

 • Elin

  |

  Tror säkerligen att du redan nämnt det nånstans, men (!) var är dina tavellistor ifrån? Är ute efter en som är tillräckligt djup för att också ha prydnadssaker och din ser helt perfekt ut!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ikea! 😀

   Reply

   • Elin

    |

    Tack för svar! 😍 Nästa; Ikea!

    Reply

 • Nathalie

  |

  Åh, hyllan!!! 😍 Vilket fynd! Så läcker!

  Reply

 • Rebecka

  |

  Är du inte nervös för att du ska få in andar med second hand-prylar?🙈 eller du kanske inte tror på spöken o dylikt? Har sett mycket skräckisar det senaste och känner mig lite nojig inför att köpa andras saker när man inte vet vart de varit o vilka de kommer ifrån😅

  Reply

  • Egoina

   |

   Jo nu när du säger det! :O Inte tänkt på det. Livrädd nu!!

   Reply

  • Carro

   |

   Så länge du inte köper saker som andar kan stängas in i (askar, kistor m.m.) eller speglar kan du vara lugn!

   Reply

   • Egoina

    |

    :O

    Reply

  • Bella

   |

   Jag är mer nervös över eventuell ohyra som kan följa med! Vägglöss, termiter, pälsänger… !
   Jag gillar idén med second hand och återbruk men drar mig ofta för att köpa från någon okänd/offentlig loppis/second hand, utan köper hellre från familj och vänner.

   Reply

 • fanny s

  |

  Känns som att du har blivit riktigt pro på loppisfynd nu!!! Sååååååååå fina saker alltihop, men hyllan var ju bara WOWWOWWOW 😍😍😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack! 😀

   Reply

 • J uv

  |

  Vi har också en Fars snaps. Min man hade med sig den när vi flyttade ihop, för 100 år sedan. Måste varit väldigt populär på (jag killgissar vilt) 1970-talet.

  Reply

 • Emma

  |

  Jag hade en sådan rottinghylla som barn! Då hade jag porslinsdockor och teserviser i den likt en annan högadels-flicka från England 🙃🙃

  Reply

  • Egoina

   |

   Hehe så gulligt 😀

   Reply

 • Robert

  |

  Hej! Just nöjet loppisar har jag lite svårt att förstå, haha, men men… 😉

  Reply

 • Ida

  |

  Så roligt inlägg! Som jag skrattade! Det märks att du verkligen försöker suga ut det sista av semestern! 😀

  Angående bokhyllan du köpte är den en typisk 80-talspjäs. Jag minns inte riktigt men tror den stod på balkonger och i sovrum. Man kan inte ha för tunga saker på den.

  Reply

 • Julia

  |

  Måste bara kommentera! Följer ett inredningskonto på instagram, och i hennes story igår var det en bild på just detta skåp med texten ungefär: Hittade ett så fint rottingskåp men det var såklart sålt. Undra vilken lycklig jäkel som fick det?! Hahaha, tyckte det var så kul nu när jag gick in på din blogg och såg bilden bilden och att du köpt det 😉 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha nä så kul! Bor hon i Helsingborg?

   Reply

   • Julia

    |

    Åh, det vet jag tyvärr inte och kommer inte ihåg vem (av alla) inredningskonton det var.. Men känner igen bakgrunden i bilden och namnet på secondhand butiken, så det måste vara den! Liten värld på Instagram 😉

    Reply

    • Egoina

     |

     Så lustigt! 🙊

     Reply

Leave a comment

Arkiv