Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

 

Ojojoj semestervecka 2 av 3 är här. Det tickar på alldeles för fort och jag blir extremt stressad av att folk är tillbaka på jobbet redan. Vill inte se kontorsbilder eller summeringar av sommaren än.

Men jag försöker carpa dagarna så mycket jag kan. Små utflykter, glass, sovmorgnar, strandhäng. Inte synd om mig inte. På onsdag åker vi till Norge och imorgon ska vi på kalas. Mycket kul framför mig fortfarande. Den här separationsångesten och det-är-snart-slut-tänket förstör så mycket för mig, så försöker peppa mig själv. HAR MYCKET KUL FRAMFÖR MIG.

Med det sagt ska jag nog gå ut och ta en glass. Bor så lyxigt att jag har ett gelatoställe utanför dörren. Och typ 100 meter till havet samt stan. DRÖM. Försöker uppdatera bloggen så mycket jag vill och orkar under semestern med minst ett inlägg om dagen, men om inte annat finns jag på instastory också. Puss!

☀️

97 gillar

Kommentarer (16)

 • Erika

  |

  Alltså jag är precis likadan! Hade två veckors semester nyligen och redan innan första veckan var slut började jag tänka typ ”ok nu har snart halva gått” och sedan när halva hade gått kändes det som jag väldigt snart skulle börja jobba fast jag ju hade 7 hela dagar kvar. Så onödigt att tänka så men svårt att undvika fast man försöker! Njut av semestern iaf ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja så himla onödigt! Vi får skärpa oss ?

   Svara

 • Lisa

  |

  *ger dig en smält glass som hämnd och poängterar att alla inte har Instagram*

  Svara

  • Egoina

   |

   Sorry ??

   Svara

 • Josefin

  |

  TA SEMESTER! Bloggen finns kvar att uppdatera om några veckor igen. Njut av sommaren och din ledighet ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sandra

  |

  Är likadan! Jag är lärare så har 8 veckors semester på sommaren men tänker också så! Jag har hela tiden tänkt ”nu är det bara 5 veckor kvar” ”nu är det bara 3 veckor kvar osv” hemskt tankesätt. ? men hur blir man av med det?

  Svara

 • Robert

  |

  Du har inte bara kul saker framför dig utan även nåt drickbart framför dig på bilden där? Höhö… hö… 😉 Mvh /Mycket nöjd med det skämtet

  Svara

 • Jonna

  |

  Nej men ta det lugnt! I stort sett hela mitt jobb är fortfarande på semester, vi är otroligt få på plats(så skönt). Njut! Ni har ju valt rätt veckor. 🙂

  Svara

 • Jag

  |

  Jag har ”långsemester” i år. Blev arbetslös i maj och börjar jobba i mitten på augusti, så har varit ”ledig” i en evighet. Det låter väl skönt i teorin men alla andra jobbar, inklusive min man och vi har inga pengar att göra något, haha.

  Kommer aldrig klaga på jobbet igen 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Sant! Men skönt att du börjar jobba igen i augusti 🙂

   Svara

 • Wilma

  |

  Skrämmande hur fort min semester gick. Jag passade på att göra saker varje dag, inte en enda dag gick till spillo!

  Svara

 • Jennie A

  |

  På radion var det en man som ringde in och berättade sitt tips hur man kan tänka – nu ska jag gå på 4 veckors semester. En vecka senare – nu ska jag gå på 3 veckors semester osv. Ganska smart ändå, men svårt att ändra sitt tankesätt ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Så smart!!

   Svara

 • Jennie

  |

  Jag är likadan! Men när jag kommer på mig själv med att tänka ”nu är det bara en vecka kvar”, så ändrar jag det direkt till ”det är faktiskt 7 hela dagar kvar eller en HEL vecka kvar, tänk vad mycket man kan göra på en HEL vecka! Det är ju faktiskt mer än 3 helger och det är mycket tid det!

  Svara

  • Hanna

   |

   Så smart! Att en vecka är mer än tre helger. Har aldrig tänkt så. Men faktiskt, det stämmer ju! På en helg hinner man ju med så mycket, så vad kan inte klämmas in på en hel vecka!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv