Fulländad outfit

Nu är vi hemma igen efter ett mysigt dygn i Åhus! Det känns som att vi har varit där mycket längre än ett dygn. Vi har verkligen maxat vistelsen. Vi har gått på varenda liten gata, varit i skogen, gått fram och tillbaka på hamnpromenaden och till och med varit en sväng på stranden. Idag gick vi 24.000 steg (i sandaler 😅).

Fötterna bultar och jag orkar inte röra mig en centimeter till, så nu blir det film i soffan.

 

 

Men vet ni! Bästa av allt är att jag äntligen fick tillfälle att använda min väska. Hade en bild i huvudet att jag ville se ut exakt såhär med bohemisk klänning, stora glasögon och mjuka lockar. HAHA. Riktig tönt. Nailade det iaf.

 

Klänningen är från MQs sommarrea, skorna H&M, glasögon märke Prestige och väskan vet ej då jag fick den i present.

Jaja. Nu ska jag ta det lugnt. Vi pratar mer imorgon 😘

 

100 gillar

Comments (4)

 • Robert

  |

  Det var kanske en fulländad outfit det där? 😉

  Reply

 • Paul Harmon

  |

  Älska dina val! Den här klänningen är riktigt fin.

  Reply

 • Josefine

  |

  Supersnyggt! Vet precis vad du menar, bästa känslan när man nailar en outfit sådär, oavsett hur töntigt det kan tyckas vara, haha 😀

  Reply

 • Jonna

  |

  Jag är så imponerad att du kan ha ditt hår utsläppt en sådan varm dag:) Och lite avundsjuk!

  Reply

Leave a comment

Arkiv