Follow my blog with Bloglovin

Fulländad outfit

Nu är vi hemma igen efter ett mysigt dygn i Åhus! Det känns som att vi har varit där mycket längre än ett dygn. Vi har verkligen maxat vistelsen. Vi har gått på varenda liten gata, varit i skogen, gått fram och tillbaka på hamnpromenaden och till och med varit en sväng på stranden. Idag gick vi 24.000 steg (i sandaler ?).

Fötterna bultar och jag orkar inte röra mig en centimeter till, så nu blir det film i soffan.

 

 

Men vet ni! Bästa av allt är att jag äntligen fick tillfälle att använda min väska. Hade en bild i huvudet att jag ville se ut exakt såhär med bohemisk klänning, stora glasögon och mjuka lockar. HAHA. Riktig tönt. Nailade det iaf.

 

Klänningen är från MQs sommarrea, skorna H&M, glasögon märke Prestige och väskan vet ej då jag fick den i present.

Jaja. Nu ska jag ta det lugnt. Vi pratar mer imorgon ?

 

100 gillar

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Det var kanske en fulländad outfit det där? 😉

  Svara

 • Paul Harmon

  |

  Älska dina val! Den här klänningen är riktigt fin.

  Svara

 • Josefine

  |

  Supersnyggt! Vet precis vad du menar, bästa känslan när man nailar en outfit sådär, oavsett hur töntigt det kan tyckas vara, haha 😀

  Svara

 • Jonna

  |

  Jag är så imponerad att du kan ha ditt hår utsläppt en sådan varm dag:) Och lite avundsjuk!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv