Follow my blog with Bloglovin

Helvitt

I annonssamarbete med Daniel Wellington

Det bästa med att vara ambassadör för Daniel Wellington är att jag får alla nyheter hemskickade. Här står jag nämligen med något sprillans nytt på min handled!

 

Nya Dover som har ett vitt tygband! Den kommer med svart eller vit urtavla. Jag valde vit urtavla då jag ville köra på helvitt, tycker det är så fint på sommaren.

På tal om helvitt. Jag fick verkligen bita mig i tungan för att inte använda ordet “krispigt”. Varför har det blivit ett ord för att beskriva något vitt man har på sig, eller typ en skjorta eller ett lakan (eller väder för den delen…)? Ser det överallt. Typ som spagettiband eller gräddfärgat. Kläder är inte mat GAH. Blir liksom hungrig när jag läser modebloggar??

 

I alla fall. Här är en close up på Classic Dover Petite (28 mm). Väljer alltid minsta urtavlan. Tycker det är så fint!

Här kommer en rabattkod också såklart! Koden EGOINAS ger er 15% rabatt på allt hos Daniel Wellington. Glöm inte att använda den vid nästa köp! ?

 

40 gillar

Kommentarer (9)

 • Marie

  |

  Alltså inget med inlägget att göra, meeen varje gång jag klickar mig in här sjunger jag på jingeln du hade till din podd/radio?? ”Lite av allt med en nypa salt… så luta dig tillbaka just i denna stund är hon allt vad du behöver eeeegoina”. Ja ngt liknande iaf??

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha gud så kul! Jag minns inte ens hur den gick ?

   Svara

 • Robert

  |

  Jag tänker på vit krispig snö annars. Snyggt i vilket fall som helst. 😉

  Svara

 • Rakelspektakel

  |

  Ser väldigt fint ut på bild, men drar inte vitt tyg till sig väldigt mkt smuts? 🙂 annars ser den ju hur fin som helst ut, tom ja kan tänka mig en sån som inte är så förtjust i klockor

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm, har inte märkt det iaf ?

   Svara

 • K. Anka

  |

  Hej hopp!
  Jag undrar om Robert vill ha en manlig kram 🙂
  Själv av manligt kön och brukar läsa bloggen ibland, gillar humorn i en del inlägg.
  Fast när jag kollar kommentarerna verkar det vara 99,9 % tjejer som kommentarer och så Robert som jag antar är kille:-)
  Nyfiken på om du Egoina har någon koll på vilka dina läsare är och om könsfördelningen stämmer med läsarkommentarerna?
  Hälsningar
  K. Anka

  Svara

  • Robert

   |

   Tack, men det går bra ändå. 🙂 😉 Jag och Egoinas mamma har varit vänner på facebook (innan hon lade ner facebook) och jag och Egoina har pm:at vid ett tillfälle på facebook så jag är inte helt anonym för henne om någon undrar. 🙂

   Svara

 • Linda

  |

  Oj vad jag läste fel på din rubrik ?
  Jag läste ”helvitti” och undrade hur det kom sig att du började svära i rubrikform ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Så random ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv