Follow my blog with Bloglovin

Bästa primern jag testat

Jag har inte hunnit förbereda bloggen så mycket nu när jag har besök. Men här kommer ett litet snabbt inlägg om en ny guldklimp i min necessär:

Bästa primern jag testat!

 

 

Hela mitt (sminkgalna) liv har jag letat efter en primer som gör mig matt matt matt, men jag insåg nyligen att det nog inte alls är rätt för mig. Jag har torr hy och när jag använder primers som gör huden matt blir jag torrare och får nästan alltid finnar och tilltäppta porer.

Dessutom. Hur härligt är det med en supermatt hy egentligen? Jag tycker visserligen att glow-trenden där det ser ut som att man duschat i olja för att sedan smörja in sig med ett smörpaket är överdriven, men snustorrt behöver inte mitt ansikte vara.

 

Primerizer heter den och är från Smashbox. Den finns att köpa här på Kicks bland annat.

 

Blir så fin av denna! Är återfuktad, sminket smälter in fint och håller sig på plats, och porerna blurras en aning.

Livets primer! Kommer aldrig byta. Blev tipsad om den på Kicks och köpte en liten flaska. Jag blev såld och när den tog slut och jag skulle köpa en större variant var den totalslut. Men nu har jag väntat tålmodigt och fått tag i en ?

 

72 gillar

Kommentarer (20)

 • Ingela

  |

  Har precis samma erfarenhet som du av matt primer, jag trodde det skulle funka eftersom jag alltid haft fet hy. Men när jag tänkte efter insåg jag att det har jag inte längre! Jag har så känslig hy att jag använder produkter för rosacea-hud, utan att bry mig om matthet med en förvissning om att glow ju ändå är inne nu, så skulle jag bli glansig -who cares 😉 Viktigast att det känns skönt för min hud, den blir så skör annars.

  Svara

 • Emma

  |

  Jättefin primer ? och din hårfärg är goals???

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Emma

  |

  Tack för tips, är på jakt efter en ny återfuktande primer och måste prova denna!! Gjorde research och den är både cruelty free och veganskt också, känns ju lite bättre i själen då ♡

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja ?

   Svara

 • Bella

  |

  Har använt den i ett par år och tänker aldrig heller byta! Får sån wow-hy av den!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa bästa ever ?

   Svara

 • Josefine

  |

  Jag hade precis samma problem som du: alltid oljig i ansiktet även om jag använde matta produkter. Blev tipsad om att droppa lite ansiktsolja (!!) i min foundation och vips så blev jag matt. Jag hade alltså för torr hud. Ska lätt prova primern du tipsar om ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men exakt!! Tycker så synd om min hud som behövt kompensera för att den egentligen var för torr ?

   Svara

 • Andrea

  |

  Måste bara fråga vilken foundation du använder? Din hy är on fleek! <3 :* Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Lumenes CC ??

   Svara

   • Anna

    |

    Den är fan MAGI!

    Svara

 • Robert

  |

  Bra grejer! Borde nog skaffa en jag också. 😉

  Svara

  • Kari

   |

   Det var på tiden! ?

   Svara

 • Mikaela

  |

  Tack för tipset! Men ännu viktigare: vad använder du för mascara? Du har alltid så fina och separerade fransar tycker jag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Min absoluta favorit är volume million lashes från Loreal, den gröna!

   Svara

 • Frida

  |

  Kan absolut ingenting om smink eller produkter att använda.. Vad ska jag ha en primer till o när Ska jag använda den? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag använder den efter dagkräm. Man måste inte ha primer såklart, men den gör att sminket sitter finare och håller bättre ☺️

   Svara

 • Em

  |

  Har en annan “livets produkt” du borde testa. Har gjort mitt hår med självfall helt underbar mjukt och fint. Flexi spray från Hårologi. Som vatten, går in i håret och känns inte alls men gör UNDERVERK med kvalitén på håret.

  Svara

  • Egoina

   |

   *köper direkt*

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv