Follow my blog with Bloglovin

Norgebesök

Hej alla glada! Och ni andra med för den delen ; ))

Idag får jag spontant besök från Norge! Det bestämdes plötsligt och jag har kämpat på hela dagen med att städa, tvätta, hyra övernattningslägenhet, handla och allt man behöver göra innan man får besök. Om 10 minuter är de här! Det är min faster, min kusin Henriette, min kusin Mathias och hans fru Malin. Så mysigt att de ska komma hit! De stannar bara till fredag morgon, så ska försöka utnyttja tiden så mycket som möjligt.

Man städar aldrig så snabbt som innan man ska få besök. Eller hur? Jag får aldrig sån fart som då. Folk borde typ lura mig att de ska komma hit så att jag städar. Haha.

 

Min zebraplanta har fått ett nytt blad!! ?

Nu ska jag visa dem Helsingborg! ✨

 

106 gillar

Kommentarer (7)

 • Emma

  |

  Hej! Vad heter den roliga växten på soffbordet?

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! Bra att du får städa lite ibland. 😉

  Svara

 • Karin

  |

  Hej!
  Var har du köpt stegen/hyllan som filtarna hänger på? Såg så fräscht ut!

  ♡♡♡

  Svara

  • Egoina

   |

   På Åhléns! ?

   Svara

 • Ingela

  |

  Så kul med besök!

  Svara

 • Emmelie

  |

  Härligt med besök (och att få städat, även om det kanske måste göras om igen efter att de åkt…).
  Jag ska till Helsingborg på semester ett par dagar nästa vecka. Googlade därför på om du skrivit några tips kring detta och hamnade på ett inlägg från förra sommaren (eller egentligen på kommentarerna). Där kom du med några tips (Tack för dem!!) men du skrev även att du kände dig ny i stan och kanske kunde skriva en utförligare guide nästa sommar, alltså nu.
  Så min fråga är såklart, har du några tips och platser i/kring Helsingborg som vi inte bör missa?
  Kram och tack för daglig feelgood

  Svara

 • Nathalie

  |

  Haha, enda gången jag städar ordentligt = när jag får besök, vilket iofs typ aldrig händer ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv