Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Heja vecka 29 och EN VECKA KVAR TILL SEMESTER!

 

 

Nu ska jag jobba på som tusan denna vecka för sen har jag semester i tre veckor! Saker jag ska göra under dessa tre veckor:

Äta jordgubbar

Gå morgonpromenader

Ha picknick i solnedgången

Gå på bröllop

Åka till Norge

Grilla

Sova under ett träd

Åka på utflykt

Hyra cykel

Inte sminka mig på flera dagar

 

Osv osv osv.

Längtar galet mycket!

 

Men först denna vecka som sagt. Det bästa är ju att det kommer kännas som fredag varje dag. Älskar mycket mer att se fram emot något än att det faktiskt händer, haha. Har ju sån sjuk separationsångest, så när semestern väl börjar tänker jag redan på att den snart kommer vara slut.

Med det sagt inser jag att jag borde bli bättre på att göra planer och ha framförhållning. Att vara spontan i all ära, men det är också härligt att göra planer och längta efter saker. Det får bli ett sommarmål! ☀️

 

58 gillar

Kommentarer (6)

 • Ewe

  |

  Har också denna vecka kvar och sen ledigt tre 🙂 Tagga!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj ???

   Svara

 • Alice

  |

  Uppdatering angående killen som var i ett förhållande men också skrev till mig (skrev en fråga för några veckor sen i ren desperation):
  Vi skulle träffas men jag ställde in. Mår så dåligt av situationen att jag blivit självmordsbenägen. Den här killen betydde mycket för mig, men det var också han som våldtog mig trots att han visste om att jag levde med Posttraumatisk stress. Jag försökte förlåta honom för jag älskade honom så mycket. Jag är glad att han kan gå vidare i livet, han har verkligen totaländrat sig sedan traumat hände.
  Nu har jag sagt hejdå till honom. Jag är kvar som vän men inget mer. Vi kommer inte ha nån kontakt. Vi båda har fått önska varandra ett fint fortsatt liv.
  Jag insåg att den största anledningen att jag var så fäst vid honom var för att han klarar hantera mitt dåliga mående, kombinerat med rädslan att förbli ensam.

  Jag har sån längtan efter att skaffa familj, att dela livet med nån. Men jag har grävt fram min egen stolthet litegranna och tänker alltså inte lägga mer tid på någon som dels kan flirta med nån trots att han är i förhållande och även kan, trots att han idag säger att det var fel, våldta någon men vet redan blivit våldtagen.
  Sorry för alla detaljer, det hände precis. Lovade att återkomma med slutet på historian och han får gå tillbaka till sitt liv och jag önskar både honom och hans tjej allt fint i framtiden.

  Sååå.. nu, eller om ett tag, behöver jag alla tips jag kan få- hur kommer man igång med att dejta igen?! Är 27 men känner mig som 77, MINST!

  Svara

  • heja

   |

   Åh men heja dig! Fy fan så bra!
   Jag kan relatera till din situation, lite. Jag avslutade just med min pojkvän som utsatte mig för våldtäktsförsök och en heeeeel massa annat. Jag stannade också, för jag ville så gärna ha familj, inte vara ensam och jag älskade (älskar) honom så oerhört. Trots alltihop. En person är sällan enbart en idiot. Tyvärr. Då vore det direkt urskiljningsbart, ju.
   Jag avvisade dessutom också just en person från tidigare som ville “ses”, trots tjej och barn och menade att deras förhållande höll på att gå itu.
   I nuläget har jag inga tips på hur en dejtar, ville bara HEJA på dig! Men ja, dejta kvinnor kanske? Heheee.

   Svara

 • Robert

  |

  Sova under ett träd? Vi behöver bildbevis sen. 😉 Sminkningsgrejen tror jag du klarar för jag klarar det själv har jag märkt. 😉

  Svara

 • Sigrid

  |

  Va fin du var i de byxorna!:D

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv