Follow my blog with Bloglovin

En bild om dagen

En bild om dagen måndag -> fredag:

Fick kliva över en flod (typ) för att ta mig till tåget i måndags. Viktigt att fota sånt här så att vi kan titta tillbaka och minnas när vi börjar bli bortskämda med vädret. Det regnade bygga-en-ark-mycket i nästan en hel vecka, men sedan i tisdags har det varit fint. Lyx.

 

Och på tal om tisdag är detta den dagens enda bild. Tycker mycket om att ha något att tugga på vid mitt skrivbord och för att det inte alltid ska vara godis är det smart att köpa nötter.

 

Onsdag! Firade mina spontanköp med Aperol spritz. Wioo konsumtionslycka.

 

Igår var det torsdag och då hade vi citronläsk-provsmakning. Jag älskar citronläsk och min favorit är såklart Sanpellegrino. Men när inte den finns är jag nöjd med Fanta citron också. Vi bestämde oss för att köra blindtest för att se vilken som var godast på riktigt och inte bara vad man tror. Vi jämförde Sanpellegrino, Fanta citron och en citronläsk från Lidl.

Vi tyckte exakt likadant. Av 10 möjliga poäng (där 10 motsvarade livets läsk) fick Sanpellegrino 8 poäng och Fanta samt Lidl-varianten 5 poäng (det var omöjligt att välja mellan dem).

 

Fredagsselfie! Borde gå till frisören snart. Färgen samt topparna börjar bli så dassiga. Men min vanliga frisör är ju föräldraledig.

Senast gick jag till ett annat ställe och blev supernöjd med färgen, men klippningen not så much. Så vet ej om jag ska gå dit igen och be dem chilla med uppklippningen, eller om jag ska testa nytt. Varför vill frisörer alltid klippa upp mitt hår så himla mycket? Aja stora problem va.

TREVLIG HELG FINISAR ✨

 

77 gillar

Kommentarer (21)

 • Kattanatta

  |

  Du har ju lite lockar i håret visst? Jag har också självlockigt och min frisör (som också har självlockigt) berättade för mig att man aldrig ska klippa upp lockigt hår, det måste klippas rakt för att inte få friss. Å japp det stämmer, aldrig haft så fina lockar sen jag började hos henne. Det verkar alla tidigare frisörer inte alls känna till, de har alltid klippt upp mitt hår. Ändå säger det sig själv egentligen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhhh samma här! Min frisör (som är föräldraledig nu) klippte alltid rakt. Sa till frisören jag var hos senast att jag inte ville ha uppklippt när hon frågade, men gav henne ändå fria tyglar att klippa upp lite om hon tyckte det behövdes. Så dumt, på vissa ställen är det en decimeter kortare. Det förstörde verkligen hårets fall! Och det blir mer frissigt precis som du skriver, mitt hår behöver liksom ”tyngas ner”, inte få mer volym ?

   Svara

  • Malin

   |

   Och för mig är det helt tvärtom, måste klippa upp annars ser jag ut som en kon typ. ? Platt på huvudet och allt frizz gör att håret blir jättetjockt längst ner.

   Svara

 • Amanda

  |

  Min bästa citronläsk är Schweppes Lemon!

  Svara

  • Egoina

   |

   Får testa den med ??

   Svara

 • S

  |

  Kanske inte citronläsk… men åt det hållet…. Brämhults lemonad! Omg <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Måste smaka ??

   Svara

 • Hanna

  |

  Citronläsk är livets läsk! Blev så glad när Fanta (för typ 10 år sen?) började med det igen. Saknar dock fortfarande citron-Cornetton, Cornetto Fresh!

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag har blivit smått beroende av ICA:s egna citronläsk. Dessutom helt sockerfri!

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh jag tjatar och tjatar och vet att du inte bad om tips ?. Men madsen Hair and makeup. Jossi är fantastisk!! Och jag har gått till Annika när Jossi av någon anledning inte varit där, också super. Ligger på nedre långvinkelsgatan. Jag har gått där i över 6 år och varit nöjd sen dag 1! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska boka där! ???

   Svara

 • Robert

  |

  Du får tänka igenom hur du skall göra med frisyren. Hår är viktigt. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Brukade alltid blanda vodka med Fanta citron förr och den kommer nog alltid vara förknippad med det (och förstörd pga det) ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha som Fanta Exotic för mig ??

   Svara

 • Melina

  |

  Men hallå?! Dansk citronvand på glasflaska då?!
  Slår ju alla!

  Svara

 • Elin

  |

  Tips (om du vill testa något nytt) Har gått hos Lotta på Vår vråå ute på Råå i flera år. Fantastiskt trevlig och duktig. Alltid nöjd när jag går där ifrån! ?

  Svara

 • Frida

  |

  Hörreni! Jag har citronlemonaden som slår alla med hästlängder. Citronlemonad från Kiviks Musteri!!! Köper LÅDOR med den ibland! Sååå läskande och god!

  Svara

 • Stina

  |

  Jenna på Möllegränden 9!

  Svara

 • Frids

  |

  Hörru!! Ganska säker på att du nämnt att du älskar doften när någon skalar clementin. Köpte nya funlight mandarin idag och den luktar EXAKT så! Den var hur god som helst att dricka också hehe! Tipstips

  Svara

  • Egoina

   |

   Har köpt den! Supergod ? Tycker dock att saft med sötningsmedel alltid har lite konstig eftersmak ?

   Svara

 • Malin

  |

  Sanpellegrino är så sjukt god!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv