Söndag

Har haft världens segaste dag. Har gått runt som en zombie, inte fått något vettigt gjort och bestämde mig för att vila en stund och vips så hade jag sovit två timmar. Läste sen i min mensapp att jag är lat idag, så det var ju en tröst ändå. Lade ihop 1 +1 med att jag var så ledsen och trögstartad häromdagen. The bad times är här, bara att kämpa på.

Fick en notis om att man fick en valfri dryck gratis idag på Espresso House och det motiverade mig tydligen tillräckligt att gå ut. Haha. Vad gör man inte.

 

Blev en Frapino!

Den satte fart på mig för sedan fixade jag matlådor till veckan, rensade i badrumsskåpet och nu ska jag fönstershoppa klänningar till Sofies bröllop för att sedan se ett avsnitt av GoT. Hoppas ni har en fin söndag!

 

105 gillar

Comments (7)

 • Sara

  |

  Då blev det bra till slut ändå! 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Rebecca

  |

  Åh alltså jag är lite kluven till den typen av appar. Alltså, jag vet ju såklart att man som kvinna påverkas av sin menscykel. Det är vetenskap och ingen åsikt, så jag förstår att appen ofta har rätt, vilket du också har skrivit om ett par gånger. Men känner du (eller någon annan som använder något liknande) någon gång att du “skyller” på appen? Om du fattar vad jag menar. Som att man försvarar ett eventuellt dåligt beteende för att appen tycker att hormonhalten kan göra dig mer arg/ledsen/nedstämd/whatever den dagen.

  Blev kanske lite flummigt nu men hoppas du fattar vad jag menar!

  Reply

 • Sara

  |

  Fick ett väldigt stort behov av att lämna en kommentar för att låta dig veta hur mycket jag UPPSKATTAR dig!! Jag har följt din blogg i mer än tio år och det är så jävla fint att du alltid är så klok, godhjärtad och framförallt äkta. En rimlig, verklig person som är transparent och ödmjuk liksom. Att klicka in på din blogg känns, tio år senare, som att komma hem till en kompis. Tack ❤️

  Reply

  • Egoina

   |

   Men tack själv för så snäll och gullig kommentar!!! <3 <3 🙂

   Reply

 • Bea

  |

  Är den lika god som starbucks coffee frappuccino??:)

  Reply

  • Egoina

   |

   Har inte smakat den från Starbucks. Men tyckte inte denna var sådär supergod. Den var sååå himla söt och smälte för snabbt. Borde tagit en vanlig havrelatte 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv