Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

 

Så typiskt att jag senast förra veckan konstaterade att nu har ju tågtrafiken funkat bra i flera veckor för att idag mötas av ett hav med människor på centralen efter jobbet och inga tåg. Kul. Är alltså strandsatt i Malmö och har suttit här i en och en halv timme nu. Ingen trafik och alla taxis är slut. Kuuuul. Ännu mer kul är det att jag just idag glömt hörlurarna hemma. Så typiskt. Hade jag bara haft dem och en fulladdad telefon kunde jag kollat Netflix och låtsas som inget. Men istället sitter jag här (på golvet pga finns ingen ledig bänk) och stirrar ut på ingenting.

Nä förlåt. Jag känner hur detta håller på att förvandlas till det tråkigaste blogginlägget någonsin skrivits. Men då kan jag väl toppa med att berätta om min dröm jag hade inatt. För det finns ju inget tråkigare än andra personers drömmar. Hm jo kanske att titta på folks semesterbilder. HERREGUD vad det är tråkigt. Hahaha så positiv jag är idag. I alla fall. Jag drömde att jag var en isbit. Men det gick ju inte riktigt ihop med att det var så varmt i sovrummet, så jag drömde att jag var en isbit som smälte. Sjukt ångestfylld dröm ändå. Jag liksom försvann mer och mer. Rann bort, blev till en pöl. Var så glad att jag inte var en isbit på riktigt när jag vaknade.

Så kan väl trösta mig med det när jag sitter här. Är ingen isbit i alla fall.

❄️

136 gillar

Kommentarer (18)

 • Rose

  |

  wow FÖRST!!!!!!
  haha

  Svara

 • Semanpå

  |

  Haha jag kommer från Finland och det enda jag vet om Skåne sedan är deras dialekt och att tågtrafiken suger! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Pretty much allt du behöver veta ???‍♀️

   Svara

 • Maja

  |

  Jag förstår dig!! Jag jobbar i Helsingborg och bor i Malmö (så pendlar motsatt håll, haha) Lyckades ta ett tåg från Helsingborg men sitter nu istället fast i Kävlinge… Utan prognos om när tågen ska köra..

  Svara

 • Ellen

  |

  Du har inte provat ta Flixbuss eller Nettbuss när inte tågen går?? Åker själv mellan Köpenhamn och Göteborg nu och åker förbi Malmö och Helsingborg. Finns platser kvar här i bussen så skulle varit trevligt med Regina-sällskap 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart! Ska tänka på det nästa gång om det krisar!

   Svara

 • Robert

  |

  Det är så varmt idag att alla isbitar smälter i vilket fall som helst. 😉

  Svara

 • Lisa

  |

  Du får köpa nya hörlurar!

  Svara

 • ida

  |

  Bara att ta bussen ju.
  Finns både gula regionbussar och nettbus 43 minuter för 79 kr eller flixbus.
  Jag väntar aldrig. det kan ju ta flera timmar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Helt omöjligt att få plats på någon buss när så många vill åka ? Eller jag orkade inte kriga iaf. Jag fick inte plats på det första tåget som gick heller.

   Svara

   • Gaby

    |

    Särskilt lätt med alla gula regionsbussar som går till Helsingborg (???). Eller alla passande avgångar som finns med Nettbus & Flixbus (iblaaaaand har man tur med avgångstiden 🙂 )… FÖRSTÅR FRUSTRATIONEN. Evigt fast i Lund, så har numera permanent en neccesär hos en kollega (!)

    Svara

    • ida

     |

     Det finns ju en tidtabell. Bara att använda den så ser du att bussarna går oftare än du tror 😉

     Skånetrafiken.se heter sidan med tidtabellen 😛

     Sen finns det en liten knapp som heter ”Avancerad sök”. Där bockar man av de färdsätt man inte vill använda, t. ex. tåg 😉

     Svara

     • Gaby

      |

      Nu tänkte jag inte att du menade 3-4st gula bussar för att ta sig från Lund till Helsinborg, men ja, bästa är strax över 2h och sämsta knappt 4h. Föredrar nog ändå en öl och lånad sängplats..Tack för tipset med Skånetrafiken.se, har aldrig sett sidan förut!!!!! ;D

 • Fannie

  |

  Hemskt att smälta bort!
  Själv har jag varit ett havreflarn på en plåt vilket var rätt obekvämt men var dock värre att vara en salta-pinne-kringla.. Fy va’ jag var öm i kroppen! #feberdrömmar

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh!

   Svara

 • Hannah

  |

  Åh en isbit! Så rörande på något sätt.

  Svara

 • Anna

  |

  Hahaha en gång drömde jag att jag var en panerad fisk som låg och väntade på att bli stekt :))

  Svara

 • Hannas krypin

  |

  Jag tycker inte att det är tråkigt att läsa om folks drömmar. Kan vara lite kul faktiskt Men jag är visst lite ovanlig som tycker det. Trist med trafiken. Så jobbigt att det strular.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv