Follow my blog with Bloglovin

Midsommarhelgen

Jag behövde verkligen denna helg. Vi har sovit, fixat och bara myst.

Bland annat har vi äntligen blivit klara med garderoben i sovrummet. Vad händer med den jäkla garderoben som tagit 100000 år, tänker ni kanske. Med all rätt, haha. Den har varit ish-klar länge nu, men detaljer som att skruva fast garderoberna i varandra har vi skjutit upp. Men nu så! Den saknar dock fortfarande handtag. Jag fick plötslig handtags-beslutsångest och vill kika vidare lite innan vi borrar hål i dörrarna, så det får vänta.

Vad mer som hänt denna helg:

 

Igår var det dagen efter midsommar och vi var ganska sega, men vi lyckades ändå gå 15.000 steg. Förvånansvärt hurtigt. Vi kikade på allt nybygge och sedan köpte vi falafel som vi åt på en bänk.

 

Sen hem igen för att se några avsnitt av Game of Thrones och kvällen avslutade vi med att voi:a längs havet.

 

Eller nu ljög jag. Kvällen avslutade vi med att äta ramen. Vi fick ett akut sug och gick och köpte vitkål 22.30. Haha.

 

Idag var vi hembjudna på fika hos Emelina och Niklas som precis flyttat. De har köpt en en stor fin lägenhet som de precis har renoverat klart och ska börja möblera, den roligaste delen ju.

 

Här ska bebisen sova <3

 

De bjöd på vit chokladmousse och jag matchade. Det var som att de visste??

 

Vattenmelon, rabarbersaft jag fått av Emelina och underlägg F köpt i present från USA.

Ikväll har jag rensat bland mina underkläder (VARFÖR har jag trosor kvar från sexan???), lagt undan vintertäcke och jackor och nu har jag precis skurit upp vattenmelon och ska kolla vidare på GoT. F ser ju serien för första gången nu, så jag ser om den. Tror det är tredje gången för mig. Kan konstatera att jag helt klart tycker att säsong 4 är bäst.

Puss och kram, hoppas ni haft en fin midsommarhelg!

 

86 gillar

Kommentarer (11)

 • Sabina

  |

  Jag tyckte nog att säsong 3 var bäst men fyran var riktigt bra också.

  Svara

 • Annie

  |

  Åh recept på ramen hade varit guld värt framöver <3

  Svara

 • Robert

  |

  15000 steg? Det blir väl en och annan meter det. 😛 Så smarrigt med vit chokladmousse också. 😉

  Svara

 • Emelie Eriksson

  |

  Hej!
  Har ganska nyligen startat en blogg där jag skriver om vår förlust av vårt barn. Jag hoppas på något sätt att jag kan vara till hjälp för någon eller några som är i samma eller liknande situation. Kram<3

  Svara

 • ab

  |

  Var köper man vitkål 22.30?

  Svara

  • Egoina

   |

   På Coop ☺️

   Svara

 • E

  |

  Var köper du falafel i Helsingborg och är den god?? Finns typ inga bra ställen. Toppfalafel öppnade här också( funnits i hur länge som helst i Landskrona) men sist jag kollade hade de tillfälligt stängt för att de skulle byta ägare. Alla andra som jag besökt använder färdiga falafel 🙁

  Svara

 • Jackie

  |

  Hej Regina!

  Jag skulle behöva lite råd från dig. Jag är en 21-årig tjej som precis fått mitt hjärta krossat av en kille jag var tillsammans med under en kortare tid. Jag öppnade upp mig fullständigt för honom och vi hade det verkligen bra, men sen så fegade han ur. Imorse såg jag att han hade uppdaterat sin profil på dejtingsajten vi träffades på, vilket gjorde mig oerhört sårad.

  Saken är den att alla killar jag hittills varit med har visat sig vara fel. Antingen har jag blivit psykisk misshandlad, fått reda på att killen jag dejtar på är gay, bara velat ligga hela tiden, eller så fegar han ur. Jag är en person som hatar fördomar och därför vill jag verkligen inte tro att alla killar är skit.

  Men vart sjutton finns de bra killarna? Och finns det nåt sätt att se snabbare om en kille är helt fel för en?
  Hur fortsätter man hålla hoppet uppe för kärleken när det mesta går åt skogen?

  Kram Jackie

  Svara

 • Marias bokhylla

  |

  Vi började renovera hallen när tvillingarna var ca 2 månader gamla. De blir 2 år om en månad och halljäveln är inte klar än. Bara såna där småsaker kvar, som lister i taket och sådär, men ändå. Inte färdigt. ? Vi tänkte satsa på att bli färdiga innan det blir tvåårsjubileum för renoveringen. ???

  Svara

 • Theresia

  |

  Ser fram emot att se vad du väljer för handtag ju! Gillar du fortfarande läder? ?

  Svara

 • Hanna

  |

  HUR har man tid att se samma serie mer än en gång? ? Undrar verkligen på allvar alltså. Ska jag kolla på en serie som har fler än typ två säsonger (typ som nu, började precis se Bron) så tar det typ ett halvår att se färdigt ?? Men oavsett om man betar av dem lite snabbare så måste det ju vara tiotusen gånger mer spännande att välja en ny serie än att se en där man vet exakt allt som händer, när man ändå ska lägga tiden liksom? Jag menar, det finns ju redan fler serier som man skulle vilja se än vad man faktiskt har tid att se? Det kanske bara är jag? ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv