Måndagssnack

Några av er har visst sett mig på tv de senaste dagarna, vilket känns lite knasigt. Jag själv har inte sett trailern än och kan inte hitta klippet på nätet, men när och om det finns lovar jag att lägga upp.

Här kommer några stillbilder i alla fall:

 

Här sitter jag utanför Skansen mitt i natten på 90-talet för att köa och lyckas få tag i en bra plats. Denna scen togs om säkert 40 gånger och varje gång fick jag krama killen bredvid mig. Har nog aldrig varit så fysisk med en främling någonsin…haha.

 

Fick eventuellt haff den kvällen (dock ej kram-killen), för här är jag höggravid med saltgurkan i högsta hugg med min kille sisådär 5 år senare tidigt 00-tal.

 

Vi är mycket kära som ni ser.

Hehe.

I alla fall. Ny vecka och denna blir den lugnaste på länge! Jag ska på en utbildning och jobba som vanligt, men i övrigt har jag inget planerat.

Jag ska inte ens på någon möhippa, babyshower, bröllop, kalas, fest eller annan överraskningsgrej i helgen. Det har inte hänt på typ två månader. Haha. Nog för att det är kul när hela livet är ett kalas. Men det ska bli ganska skönt att få ta igen sig lite 😌

 

119 gillar

Comments (4)

 • Robert

  |

  Kul! Får se om man får syn på dig på TV:n nångång. 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Kan du inte länka till reklamfilmen på något sätt? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Har inte hittat den någonstans tyvärr. Lovar att lägga upp om jag gör 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv