Follow my blog with Bloglovin

Falafelfredag

Haj från lunchen kompizar!

Jobbar ni idag? Jag gör. Vi har infört falafelfredag på jobbet, vilket helt enkelt innebär att vi äter falafel på lunchen. Så bra idé. Jag kan vakna trött och inte alls vilja gå upp, men sen tänker jag på falafeln och så går det bra ändå. Man skulle kunna muta mig med mat vad gäller allt kom jag på nu, hehe. Idag är det alltså falafelfredag!

 

Med ”blandad sås” på äkta Malmö-vis såklart.

Slutrapporterat från lunchen. Hoppas ni har en fin fredag ute i vårt avlånga land. Ät falafel!

 

86 gillar

Kommentarer (3)

 • Bella

  |

  Jobbar också? åh falafel i södra Sverige typ Malmö har jag hört så mycket bra om☺

  Svara

 • Amanda

  |

  Falafel kan ju egentligen bara upplevas i Malmö ?? Bästa falafeln ??

  Svara

 • R

  |

  Du måste käka falafel (eller snarare kebab) på falafel N.1 i Rosengård. Du kommer inte ångra dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv