Follow my blog with Bloglovin

7 bilder från idag

Hej från mig i hissen 10.09 idag!

 

Gick till nagelsalongen där mamma var. Jag skulle hjälpa henne att välja färg på naglarna och sen fikade vi.

Eller jag vet inte om vi kan kalla det för fika. Jag valde en wrap och mamma drog fram en matlåda med valnötter?? Mamma säger förresten att valnötter motverkar cancertumörer. Borde också börja äta det. Synd att det är den minst goda nöten av dem alla bara.

 

Sen gick vi en runda på stan. Mamma visade hur man ska stå med benet när man är influencer. Hon har koll minsann.

 

Vi köpte Oslo-handtvål på Normal.

 

Sen avslutade vi vår mysiga dag med att välja varsitt läppstift på Kicks. Det fick bli min mors dag-present ?

 

Köpte den här också som mamma lovordat. Ni också om jag inte minns fel. En peeling med BHA och AHA-syra från Emma S.

Och där har vi min förmiddag!

 

88 gillar

Kommentarer (26)

 • Kari

  |

  Så mysigt! Älskar dig, jenta mi! ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Älskar dig ❤️❤️❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Hej! Din mamma äger, som vanligt. 😉 Skall nog köpa den där peeingen jag också. Man måste ju hänga med i svängarna. Peelingen, menar jag. 😉

  Svara

 • Madde

  |

  Men om du blandar lite chèvre, rödbetor, ruccola å honung med dom där nötterna, då blir de gooooott!!!! ????

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Milla

  |

  Så fina ni är och så mysigt inlägg. Fick lite stil-inspo också, tack tack 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Hanna

  |

  Aprikosjuice är också bra mot cancer! Sägs det iaf….

  Svara

 • M

  |

  Den peelingen är grym!

  Svara

 • Emma

  |

  Läste en artikel där en hudläkare från sahlgrenska sjukhus svarat på frågor om syror i hudvård. Enligt henne gör de ingen som helst skillnad annat än vad man ser med ögat just efter användning. Dvs gör inget åt rynkor eller porer på djupet eller på sikt. M.a.o är det bara ytterligare en hype för att sälja produkter. Precis som alla ”rynkkrämer” som funnits i åratal ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Möjligt! Men min hud har aldrig mått bättre. Ser själv skillnad på tex porer och finnar ?

   Svara

  • I

   |

   Men finns ju många hudläkare osv som sagt motsatsen också. Så vem säger att just denna husläkaren har rätt ? För mig har det hjälpt också

   Svara

  • Elin

   |

   Men hudvård vars resultat man kan se med ögat är väl hur bra som helst?! Det är ju det jag vill åt med hudvård, resultat som jag kan se. ?

   Svara

   • Emma

    |

    Haha, ja men jag håller med er. Så länge man själv gillar det så. Men intressant att se vad hudläkare kan säga om saken ??

    Svara

 • L

  |

  Ursäkta mig vad vadå? Paranöten/Brazil nut eller macadamia är de äckligaste nötterna. Hehe

  Valnötter förever!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha de får delad sista plats ?

   Svara

 • Emelie

  |

  Tycker att snittet (?) på din rosa jacka är väldigt fint! (Och färgen med såklart!) Upplever att typ alla jackor jag hittar i liknande format ofta är hellånga och det känns extremt opraktiskt. Försökte söka efter svaret på din blogg men hittade inte vad jag letade efter så: Var kommer den ifrån? Eller har du annat tips på någon i liknande snitt? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Vila 🙂

   Svara

 • Em

  |

  Min mamma, som också drabbades av cancer förra året och just nu är på bättringsvägen, har läst sig till att aprikoskärnor skulle motverka cancer. Plus en massa andra grejer och vitaminer och tillskott. Jag är visserligen skeptisk, men samtidigt tänker jag att varför inte, tänk om det faktiskt funkar. Men prova aprikoskärnor om du vill ändra uppfattning om vilken som är den minst goda nöten (eller ja, det är väl ingen nöt, men du fattar ?)

  Svara

 • Emelie

  |

  Har också den masken från Emma s! Första gångerna jag använde den fick jag magiskt resultat och var så nöjd! Men använder du den ca en gång i veckan tappar den effekt och jag kan inte använda den mer än ca en gång i månaden om jag vill ha ett bra resultat! Tråkigt men den håller ju länge då iallafall! Är också en kicks-junkie (tog tex hem prov på den innan och var då givetvis supernöjd) men gick dit senare och minglade om andra produkter och då sa hon från personalen att den inte hjälper om man använder den regelbundet som jag hade insett! Den är värd ändå men känner du samma efter tag så använd den mer sällan som sagt så får du resultat ändå!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm så konstigt! Men tack för tips 🙂

   Svara

 • Nicole

  |

  Wow, vilka snygga brillor din mamma har! Vart hittar man sådana? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   De är från Vogue 🙂

   Svara

 • Vickan

  |

  Åh vad mysigt!
  Kan du inte göra en recension av den peelingen sen?☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Absolut 🙂

   Svara

 • Em

  |

  Svorskan ser lite piggare ut, vad glad jag blir ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv