Follow my blog with Bloglovin

Inspelning av trailer för SVT

Nu kan jag berätta vad för knäppt jag har gjort! Jo, för ungefär en vecka sedan fick jag en förfrågan från SVT om att vara med i en trailer för Allsång på Skansen. Varför inte, tänkte jag.

 

Jag åkte till Stockholm för inspelning igår och fick genast prova kläder. Fick ta på mig den här. HAHA.

 

Jag spelade in två scener och i den ena skulle jag alltså vara höggravid.

 

Såhär blev kläderna. Riktig klyscha med hängselbyxor och gravidmage.

En annan klyscha är att jag fick äta saltgurka i  min scen. Eller så var det för att blurra min ”stockholmska” lite. Vem vet ?

 

En tjej fixar håret och en annan fixar naglarna. Tidseffektivitet ni vet. Nej nej det är lugnt, ni läser fortfarande här och har inte råkat komma in på Isabella Löwengrips blogg.

 

Sminket! Kände mig så naken igår, hade typ inget smink alls. Endast ögonbryn och målade födelsemärken.

Typiskt att man inte får ha smink när man först ska vara med på tv liksom ?

 

Fick ny pojkvän också. Här ser ni honom. Söta vi är visst. Vi är mycket spända på bebisen. Snart kommer den!

 

Tjejen på bilden heter Kajsa och är hela anledningen till att jag fick rollen.

Vi spelar nämligen samma person fast i olika åldrar. Man får följa personen genom livet. Ni ser väl hur lika vi är?? Kanske inte just på denna bild, men alltså i verkligheten var det typ läskigt. Det var som att se mig själv som 20-åring när jag tittade på henne. Så lustigt. Det fanns också en äldre kvinna som spelade samma roll, men henne tog jag ingen bild på tyvärr.

Kul grej är att de skickade med en bild på Kajsa i mejlet när de frågade mig om jag ville ställa upp och för en sekund trodde jag att det var en bild på mig själv och undrade när tusan den var tagen ?

 

Sen fick jag prova kläder till nästa scen som utspelar sig på 90-talet. 90-tals kläder <333

Så sjukt skönt det var att slippa magen. Så varmt och otympligt med den på. Men coolt att ha samma fejk-mage som alla kändisar på SVT använder. Gick runt och tänkte att jag fick Gåsmannans intorkade svett på mig ?

 

90-talsscenen spelade vi in utanför Skansen mitt i natten.

Träffade så många härliga statister. De gör olika uppdrag hela tiden och verkar ha så kul! Blev nästan sugen på att säga upp mig och börja göra sånt istället. I ett annat liv kanske.

 

 

En riktigt rolig upplevelse och ett kul dygn. Har fått lära mig hur en inspelning går till. Har ju noll erfarenhet, så det var spännande. Det var mycket mer pilligt och tidskrävande än jag kunde ana. Man skulle ju tro att jag kommer vara med i en hel långfilm. Men nej, det handlar bara om några sekunder.

Snart i en tv nära er! ??

 

185 gillar

Comments (15)

 • Emelie

  |

  Kan du inte visa bilden från mailet? Så nyfiken på att se ?

  Reply

 • Bella

  |

  Det ser helt fantastiskt kul ut????blir spännande att se vad du kommer vara med i☺ kul att du fått träffa en dubbelgångare!

  Reply

 • Therese

  |

  Wow så lika ni är ? Gud vilken rolig dag för dig! Ska bli kul att se resultatet sen!

  Reply

 • Robert

  |

  Verkar ha varit jättekul. Får vi invänta och se om du dyker upp på TV sen. 😉

  Reply

 • Sara

  |

  Åh har hon Kajsa varit med i nåt annat? Känner igen henne SÅ mycket!

  Reply

  • Egoina

   |

   Sunes sommar!

   Reply

   • Caroline

    |

    Hej, kommer du ihåg att läsare har kommenterat dig och henne tidigare? När hon var med i Sunefilmen 🙂 Tror till och med att du har ett inlägg om det, er likhet alltså!

    Reply

    • Egoina

     |

     Ja så lustigt! Ni hade rätt ?

     Reply

 • Lisa

  |

  Woow vilken mage, kanske borde införskaffas då jag kan sakna den ibland (har två små). Kanske sämsta frågan någonsin, men orkar inte googla. Hur sitter den fast eller kvar???

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är en body ?

   Reply

 • Rebecca

  |

  Eller hur! Jag var statist i filmen ”Min pappa Marianne” som spelas in i Alingsås där jag bor. Vi filmade olika scener i 12 timmar. Men i filmen är det 10-15 minuter. Så sjukt många vinklar o omtagningar. Kan inte se en serie/film normalt nu utan att tänka på hur de gjort o vad mkt det krävs haha!

  Sjukt att du ska vara den äldre men du ser yngre ut än Kajsa. ?

  Men grattis! Kul du valde o vara med. Hur ofta får man den chansen liksom!!?

  Reply

 • ab

  |

  Ser inte ut som det är så stor skillnad på er åldersmässigt men förklarar varför du blev headhuntad/handplockad och det där med stockholmska. Du skrev att castingagenten hade “hittat” dig, var det genom bloggen?

  Hoppas det blev en bra frukost på det andra hotellet.

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag vet faktiskt inte. Antar att det är genom bloggen.

   Reply

 • Enma

  |

  Näääää men vad sjukt! Kommenterade här för några år sen att du va så galet lik Sofie i Sune i Grekland! Och så nu detta ? Hade uppenbarligen inte fel ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Så komiskt ?

   Reply

Leave a comment

Arkiv