Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

 

I helgen gjorde jag en knäpp grej. Jag provfilmade till en roll! Jag “hittades” nyligen av någon som håller på med casting och blev tillfrågad om att provfilma. Tyckte först att det kändes lite läskigt, men det är ju klart jag ska göra det! Jag fick manus skickat till mig och filmade mig själv med min telefon i mitt vardagsrum. Haha. De ringde igår kväll och sa att de är intresserade. Idag måste jag dock skicka ett nytt klipp där jag pratar stockholmska istället. Som att jag inte kände mig tillräcklig tillgjord redan liksom ?

Jag kan inte säga vad det handlar om, eller vad det är för något jag ska spela in. Men om det blir av åker jag till Stockholm torsdag till fredag för att filma. Vi får se. Mycket kul och pirrigt i alla fall. Det är när man blir 30 det händer, det är då man blir filmstjärna.

Och på tal om pirr – idag ska jag se sista avsnittet av Game of Thrones!!! Jag vill bara att timmarna ska ticka på nu så att jag kan åka hem och titta. Vågar inte gå in på några sociala medier. Ahhh.

Jaja. Happy new week! Tror att detta kommer bli en intressant vecka ✨

 

Hade på mig en ny kimono igår btw. Jepp. Har inte kommit över den perioden än. Här är länk till den (annonslänk). Från Lindex!

 

77 gillar

Comments (17)

 • Sandra

  |

  Åh vilken fin kimono! Du lyckades få mig att gå in och beställa en DIREKT. Har letat efter en röd/brun kimono.

  Reply

  • Egoina

   |

   ????

   Reply

 • J

  |

  Såg det imorse innan jobbet. Ville undvika alla spoilers 😀

  Reply

 • Mila

  |

  Men gud vad kul! Grattis! 🙂

  Hur ska du öva på stockholmskan då?! Jag är nedflyttad från Göteborg och blir superretad när jag försöker tala skånskan, men sedan skrattar jag tillbaks när skåningarna självsäkert tror de kan naila stockholmskan (det kan de inte.).. 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, kanske är en av de skåningarna som tror att jag kan naila Stockholmska ?

   Reply

   • Emelie

    |

    Ge oss ett smakprov på stockholmska! /Norrlänning ?

    Reply

   • Mila

    |

    Haha kör!! Visa!! Jag kan ge en ärlig åsikt. 😉

    Reply

 • Lisa

  |

  Jag som inte ser på serien men har läst vad folk säger så säger majoriteten att: the ending was a shithole haha.

  Reply

  • Elin

   |

   Fast vad onödigt. Jag har inte heller följt serien men sånt där vill man inte heller läsa innan man sett avsnittet.

   Reply

   • Lisa

    |

    Det spelar väl ingen roll? Egoina kanske tycker något helt annat. Det beror väl helt och hållet på vad man tycker om olika karaktärer. Jag läste om slutet innan jag ens hade sett sista avsnittet av True Blood och för mig var det verkligen shithole: men däremot inte för många andra på grund av andra relationer till karaktärerna.

    Reply

    • Elin

     |

     Nu är det ju förvisso inte endast Regina som läser bland kommentarerna. Att en majoritet tycker att ett slut är dåligt tycker jag ändå kan säga något om hur det kommer att bli eller rättare sagt inte bli. Så tänker jag i alla fall.

     Reply

  • I

   |

   Nödvändig kommentar. förstår inte syftet med att berätta vad du hört andra säga ?

   Reply

 • Sabina

  |

  När du återhämtat dig så önskar jag ett got inlägg vars syfte är att diskutera avsnittet/ serien bland kommentarerna. (Så de som inte vill bli spoilade bör undvika att läsa kommentarerna).

  Reply

  • Egoina

   |

   Absolut 😀

   Reply

 • Bella

  |

  Men wow vad coolt! Lycka till och hoppas du får bli moviestar?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Haha, låter spännande. Får hoppas att det går bra. 😉

  Reply

Leave a comment

Arkiv